--> | --> |
![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() @bananek zamknij ryj.
Nie wiesz to nie pisz?.! A moze ty jestes jednym z tych wanna be pro, ktorzy maja info kto go znal od ktorego lvla od kumpli z No Fear. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2007
|
![]() Odezwał się jeszcze wiekszy dupowłaz lol
Wiem duzo wiecej od ciebie wiec lepiej ty zamilknij. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
![]() |
![]() @bananek a kim ty ***** jestes cwaniaku, jak jestes taki kozak to sie pochwal nam'em...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() Cytuj:
nikomu nie lizalem dupy a polowa z hlvl nawet nie wiedziala kto ja jestem... od tego zacznijmy... ale Ty kurwa banan niezly jestes i lubisz miec kurwa banana w dupie nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Guest
|
![]() jayda chlopcz musye wbic 10 postow
|
![]() |
![]() |
#367 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() Powiem krotko: Skoncz pierdolic.
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co sie porobiło z tym forum. Jak jechaliście po biednym czarnym bracie zwanym Gandamir bo nie chciał brać udziału w wojnie, wyzywaliście go. Nie będę wnikał dlaczego nie chciał dołączyć do wojny (jego sprawa, ale nie da sie ukryć, że nie chciał walczyć z kumplami zarówno po jednej jak i po drugiej stronie). Potem jak wam się 0lik znudził to znaleźliście inną ofiarę potem jeszcze kogoś a jak już naprawdę nie było kogo wyzywać to oberwał pablo , gedd, og'thun , o zenku nie wspomnę bo po nim jeździcie regularnie i teraz jeszcze aga. Jak naprawdę chcecie sie wypowiadać na takie tematy to zróbcie sobie jakiś inny temat np. Valtuz88, Keonek i inni pro. A teraz do sedna TO JEST TEMAT O WOJNIE I TYLKO O NIEJ A NIE O TYM KTO KIM GRA I JAKIM TO PRO NIE JEST!!!
No dalej zjedzcie mnie teraz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() No wiesz, że nic się nie dzieje na wojnie to nie znaczy, że można sobie po kimś bluzgać. Nic się nie dzieje=nikt nic nie pisze i wszystko jest ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobno Silveris jest niewiadomo jakim graczem,
tylko czemu wam trap nie wyszedł? ;p Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 16-09-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik forum
|
![]() Teraz te ogtany i galtariany sie wykozaczyly i juz (chyba) nie musza dupy lizac to na forum chociaz sie czuja pro i sie wypieraja tego co kiedys robili
![]() Wiem co mowie oguś bo sam pamietam jak lizales szczególnie wtedy jak spadles jakos z 85 na 75 lvl. Btw. jak tam kupiles na allegro kase w tibii za pieniążki z 18stki tak jak mowiles? Bo widze, ze teraz placzesz jaki to ty biedny jestes... |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wykozaczylem haha tez dobre nie lubie jak ktos poprostu pierdoli bzdury...^^' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bananek nieźle dojebales xD wannabenostradamus ? xD
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe sam tak mowiles na vent jakis czas temu, ze tak zrobisz no ale sorry ja to sobie wymyslilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wam, tylko Galtarowi xDD
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() ze wtedy niby jak spadlem z 85 na 76 to chcialem kupic kase na allegro za forse z 18tki? jak ja venta zaczalem uzywac od wojny z zenkami na 100+ lvlu ^^' ale sorry nostradamusie tak jak oni powiedzieli ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
1)Ja nie zapomnialam kto mi pomogl.. i zawsze kazdemu powtrarzalam ze trzymam sie z geedem bo dzieki niemu gram na kyrze.. dokladnie pamietam co zrobil dla mnie w tej grze. Nie jestem po jego stronie,bo ja praktycznie juz nie gram, a on narazil mi sie kilkoma rzeczami nie zwiazanymi z tibia, wiec mam jakies ale do jego osoby a nie do tego jak postepuje w tibi. 2) od pkowania z furionsami mnie nie uratowal bo i tak bym z nimi nie pkowala..3) fajki mu nie wypominam lol - widocznie nie zalapalales, .. nie potrafisz zrozumiec zwyklej prostej rzeczy.. ze geed nie odroznia tibia life od rzeczywistosci- a to byl tego przyklad... Dla mnie osoba , ktorej sie wydaje ze bedzie sznowana w rl za to ze jest kims w tibia- nic soba nie reperezentuje.4) to czy jestem pusta czy nie - to nie powinna oceniac taka ograniczona osoba jak Ty, moze kiedys to zrozumiesz ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Princess Agusia - 16-09-2007 o 20:53. Powód: literowki |
|
![]() |
![]() |