![]() |
#361 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() a i propo tego
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Ja do Dave'a nic nie mam ale co do Riva~
Dziewczyna + Tibia + Forum fighter = Pasztet Przynajmniej wg mnie, a nie możesz zaprzeczyć bo nie dałaś foty.
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() A wy wszyscy jesteście młodzi, piękni, wysportowani. Już to widzę.
![]() To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp.
![]() |
#367 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiele jest dziewczyn ładnych, grających w rózne gry przez neta i wypowiadających się na forum. Czy wy czasem nie dyskryminujecie kobiet? ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: WarszawA
Imię: Viraelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Invisibles
Poziom: 112
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() miałem nie pisać w takich tematach ale cóż.... ;P
dojebali sie do Miszcza heh.... zazdrość jest brzydka rzeczą.... ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D Dziana |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Riva~ dawaj foto i obal ten stereotyp,że "pasztety" grają tylko w tibie ... Pokaż ,że ładne dziewczyny też grają w tibie xD! Fajny txt mi się przypomniał ^^ "Kto otworzył lodówke bo tu pasztety lataja" xD YEAH!! Rivja i Mistrz się pogodzili i dali mi swoją wspólną fotke xD ![]() Pozdrawiam ...oczywiście naszego kubusia puchatka ;*;*
Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Konin Team Ostatnio edytowany przez ZonaRomana - 31-03-2008 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Czytałeś cały temat? To przeczytaj, bo speedy ma się za Boga i myśli, że jest debeściak, bo jest trochę przypakowany...
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czytanie ze zrozumieniem plx - myslenie plx... wyjdz ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Już nie mogłem czytać tych głupot..
@Spidi~ Myślisz że jesteś uber evul pro mastah, wszystkim wpierdolisz i będzie dobrze? Jeśli jesteś normalnym człowiekiem, powinieneś przyjąć krytyke, i zaprzeczyć ze bierzesz dopalacze i inne gówna.. A nie tutaj kozaczyć ze masz 666 cm w bicku i ogólnie fajny jesteś. Patrze że ogólnie połowa forum nie umie przyjąć krytyki ! Boisz się/nie chcesz żebyś był spostrzegany na forum jako okularnik etc. to nie wrzucaj swoich fotek ! -.- A, i co do dziewczyn grających w tibie, ONE TEŻ mają takowe prawo.. I jeszcze wygląd, nie muszą być "pszczurami" Dajmy na to Poomfray czy jakos tak ;p Na fotce ma taki sam name, i muszę przyznać że niczego sobie dziewczyna z wyglądu, nie znam jej na rl, i nie wiem jak z charakterem -.- Haa, pewnie jak tu zajrzę niedługo to już Spidi napisze sporo postów oczerniających mnie, że ja się nie znam i że on zajebisty jest .. oneoneoneone Heh rozpisałem się troche, ale to nie zaszkodzi chyba.
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
ja napisze troche postów na Ciebie plx spadaj na Valoria ;] GL HF ![]() I jego sprawa jaki jest i co najlepsze czy bierze dopalacze ![]() Skąd wiedziałeś ,ze speedy ma szatana w bicu 666 cm ;o a ja mam pół szatana w bick 333 cm ;o Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji...
Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Konin Team Ostatnio edytowany przez ZonaRomana - 01-04-2008 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() *Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL... *Spidi Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR *Zonaromana Wyjdź! Pooglądaj sobie "Na wspólnej" /Ferax/
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie bądź taki do przodu bo Ci z tyłu braknie ... "Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL..." hmm... bo byś uciekł szybko ;] Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji...
Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Konin Team Ostatnio edytowany przez ZonaRomana - 01-04-2008 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zona~ watpie zeby ktokolwiek przed uciekal, a nawet jesli to przynajmniej nie musialby sie obawiac ze bulka go dogoni... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() @Zona Romana
A właśnie, że nie spadnę! To jest forum, a nie prywatne pogaduszki psiapsiółek spod bloku :[ Więc każdy ma prawo głosu, nie tylko taki hard pr0 jak Ty :\ kthxbye @Zmycha Respekt, dobrze gadasz ![]()
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 01-04-2008 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ruda mordo niebyl bym taki pewny twoich słów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: KliN
Imię: Khoriel Milus
Gildia: Street Fighters
Poziom: 150
Skille: 94/61
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Hansu
każdy kozak przez neta a w rl każdy posrany w obawie o swoją twarz... Wiecie zabawy z Mistrzem mogą się skończyć utratą zdrowia lub trwałym kalectwem xD! Wątpie czy ktoś z tego tematu powiedział mu to w twarz w rl to co piszą ... większość to niedojrzałe dzieci myślące ,że są pro eful które się dowartościowują przez tibie ... Pozdro ... 100 kg na klate 2 kg na szyji xD