![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Tak ogladalem ten part nowy. Ogladalem. Ogladalem. I cos nie kapowalem... Ale wreszcie sie skapowalem ze to swiat z ivul oddalenia xD
Na poludniu i wschodzie lasy elfow... na polnocy najwieksze gory swiata... xD |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
|
![]() KOLEŚ ZAJEBIST* FAK' E
![]() ![]() ![]() POZDRO!! |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy to jajo, ale:
![]() Chodzi mi że tam jest jakiś kamień czy coś, a na 1 i 3 obrazku nie ma ;-) @down: To co to jest? ;<
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-12-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
#364 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @4up
caban, możesz mi nie wierzyć, ale moje imie rly się pisze z dużej litery. @3up Konkretniej, na południu i zachodzie jest dżungla Wyelkoelphiolasu, a na północy Najwyższogóryny. Dodatkowo, na wschodzie leżą równiny Wielkorówninlandu, oraz stolica ludzi Ludziokrólew. @2up Piłeś? @up Nie.
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() O_O!
Precel osiągnął dno! Yeee! Twój ostatni pasek, Michos, naprawdę sux. Nie zasługuje nawet na "3/10", bo po prostu nie ma w nim krztyny humoru. Zgadzam się z Miszą - nie dotrwasz do lutego. Kończą Ci się pomysły i Preclowi niedługo napiszę : "Bye Bye, Maszkaro" 1/10
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Niech dotrwa do 23 Lutego i zdechnie ;> piękny bym miał wtedy prezent ;d
W końcu to co było nieuniknione Precel Umiera!
![]() |
![]() |
#367 |
Zbanowany
|
![]() Mimo że jestem fanem precla (precla , nie michossa), to muszę się zgodzić z miszą , poziom pasków jest coraz niższy , choć nigdy nie był jakiś duży to choć trochę rozśmieszał , a tera to..
|
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, zajebistym jesteś fanem precla. jeszcze 2 strony temu wyzywałeś na ten fake jak leciało, więc nie gadaj...
@down Ale jak już przyszedłem to jechałeś precla i Michossa ładnie...
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 28-12-2007 o 14:35. |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Przeglądnąłem wszystkie odcinki, i prawie spadłem z krzesła, z tym że nie ze śmiechu, tylko z zażenowania. Humor iście zjebany.
#370 |
Zbanowany
|
![]() @up2
Nie było Cię tu rok , nie orientujesz się o co chodziło.. @EDIT @down and @up2 Właśnie oto co emo powiedział chodzi. Zachowywałem się jak naab ale skończyłem z tym. Ostatnio edytowany przez Orog - 28-12-2007 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#371 |
Zbanowany
|
![]() Chodziło o Juliusza Cezara? ... a do tego dochodziła Irlandia i mandarynki...a spam to już taka tam błahostka, bardziej te mandarynki wnerwiają.
|
![]() |
![]() |
#372 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Wiesz co Orog? Ty mi tu już nawet nie pierd*l ;]. Od samego początku jechałeś i po mnie, i po Preclu, a teraz na przemian mówisz, że lubisz mnie (ale nie Precla), a potem że lubiszx Precla (ale nie mnie).
@Teleri ;D @Philozof Nie wiem, czy to jakieś 2gie konto po banie, czy coś, ale zarejestrowałeś się dwa dni temu, a mizdrzysz dupe jak stary wyjadacz. Odpuść sobie. I, proszę, skasuj ten pytajnik z profilu, bo trudno zobaczyć twojego 8lvl sorca (rookstayera) ;]. @All co się cieszą z końca precla Też nie moge się doczekać ;].
![]() |
#373 |
Zbanowany
|
![]() Nie od samego początku , lubiałem go zawsze. Potem negatywnie komentowałem bo mi odbiło naabstwo , a tera już się nie mszcze głupio. A precla lubię , Ciebie też ale trochę.
|
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() @Michoss
Czyżby "nowego na forum" krytyka bardziej Cię, Michoss, drażniła niż starych wyjadaczy? Przykre ;< Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. Ach. I nie gram w Tibię od 2 lat XD W postaci dla żartu napisałem "A co cię to?" ^^ @fake Wypowiadam jak mi się podoba i też się cieszę, że Precel zginie. Jak to się nazywa? Gdy organizm dłużej nie otrzymuje pożywienia i picia (w tym przypadku pozytywnych komentarzy) zaczyna sam powoli się konsumować ^^ I mam nadzieję, że Precel zeżre sobie mózg ;3
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Thorzeeeeee, kiedy Thor zamknie ten temaaaaaat?
|
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Ten pasek m nie rozśmieszył, ale coś mnie zastanawia...
Cab powiedział, że już wie o co chodzi, ale ja nic nie kumam. 0.o Jakiś Muzułmanin w Michossolandzie. 0.o
#380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Zgadzam się z resztą towarzystwa.
Na początku czytając ten fake śmiałem się do łez. Potem schodziłeś coraz niżej i niżej... Aż ostatni pasek osiągnął dno! Radzę ci się szybko podnieść z tego dna Michoss ,bo zostaniesz tam i się udusisz! |
![]() |