|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
popieram! nazwac kogoś zakmpleksionym dziadem z taki stajlem to trzeba miec klase, tego nie da sie nauczyc, z tym trzeba sie urodzić! ave! ludzie są równi, gracze nie ps: za kazdym razem kiedy wchodze na forum to dziwie sie ze ten temat ciągle istnieje...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ja się nie dziwie. Jak widać cieszy się on popularnością (prawie 700 głosów) oraz najwyraźniej sprawił, że większość osób tutaj się wyżala.
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu, rzeczywiście takie tematy są denerwujące ale zakładają je użyszkodnicy którzy siedzą jeszcze w podstawówce, w ten sam sposób można zakazać tworzenia tematów typu "gdzie mam expić moim 30 druidem", przecież od tego jest osobny temat... Sam bym wolał gdyby ta gra była w pełni płatna ale w inny sposób, a mianowicie taki że kupujemy grę za powiedzmy 120 zł i gramy cały czas bo ten system który mamy teraz jest...kasochłonny. Niektórym nie da się wytłumaczyć że nie będzie nowych udogodnień dla graczy z darmowym kontem bo coś musi kusić do zapłacenia za grę, ale to już jest taka mentalność..dzieci. |
|
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() zawsze znajdzie się jakię dzieciak, który pierwszy raz kupi pacc'a i sądzi że jest bogiem. Że Jest lepszy Od Innych Bo Ma Pacc... Jeśli Ty Taki Jesteś To Znajdż Sobie Nową Grę, I Nie Ośmieszaj Się Takim Tematem...
![]() ![]() ![]() Poprostu nie wiem jak takie coś można skomętować... Jednych Graczy Stać Na Pacc, Drógich Nie, A Ta Trzecia Grupa Sądzie Że Gra Na Faccu Jest Lepsza. Ja Osobiście Posiadam Te Ułatwienie Do Gry I Jakoś Nie Przeszkada Mi Grupa Ludzi Płaczących Nad Swoim Losem... |
![]() |
![]() |
#366 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Topic: I ci z paccem nie powinni narzekaćna facc (ich tematy) i facc na pacca... |
|
![]() |
![]() |
#367 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
Ze sposobu w jakim piszesz można wywnioskować, że sam jesteś takim dzieciakiem ![]()
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() O ja walee ! Nie gralem w tibie kuuuupe czasu, wbijam na forum patrze: A ten temat dalej jest. ALE BLOODWIN MA BANA
![]()
#369 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1: patrz up 2: ortografia, na BOGA ORTOGRAFIA! Down: nom błysnołeś, a powiedz mi odkąd ludzie którzy ledwo wiążą koniec z końcem posiadają komputer i dobre połączenie z internetem? Pomyśl troche a sam dojdziesz do tego że ci wszyscy cool gracze którym "szkoda" kasy na taką "badziewną" grę (no patrz,a jednak grają...) to po prostu dzieciaki które własnej kasy nie posiadają, i wszystko mają "za darmo" (czyt. rodzice kupują) i nie potrafią jeszcze pojąć ze za wszystko sie placi w życiu 2down: internet za darmo? Czyżby Tusk dotrzymał obietnic? Mamy drugą Irlandię? :O btw, przeczytaleś moj post w ogole? bo twoja odpowiedz świadczy o tym że nie PS: Moj post jest chyba o tobie... aha i jak już podajesz ceny... Pacc kosztuje 80-70groszy na dzień, to tyle ile kosztują 3 kajzerki lub 2 listki gumy orbit, porażająca suma... PS2: ja płace 5 dych za marne 512kb i to jest najlepsza oferta w miejscu gdzie ja mieszkam, nie wiem gdzie ty żyjesz... napewno w Polsce? Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 27-05-2008 o 22:12. |
|
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Równie dobrze mogles mu wypomniec, ze jeszcze zyje bo ma pieniadze na jedzenie. Wiec jak na pacca moze nie miec?! SZOK
|
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Cytuj:
A co do Twoich (dziecinnych) argumentów: Komputer nadający się do gry w Twoją ukochaną Tibie to jakieś max 200zł (jednorazowy wydatek) Internet w mieście 20zł, a czasami nawet za darmo Więc lepiej najpierw pomyśl, a potem pisz te swoje bezpodstawne tezy. Ostatnio edytowany przez Cloudres - 27-05-2008 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aż musze napisać następny post...
Czy ty w ogóle posiadasz coś między uszami? Ja pisze że rozpieszczone dzieciaki nie mogą pojąć że nic za darmo w życiu nie ma, a ty mi wrzucasz że jestem takim dzieciakiem... chyba jakiś krypto-masochista ze mnie jeżeli tak? sam siebie bluzgam...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]() straszne shity w tym temacie - ja gram na FACC i jak stwierdzę że cipsoft mnie ogranicza to przestanę grać - pieprzycie takie farmazony że ewidentnie widać że ta gra to całe wasze życie - oderwijcie się od monitora, idźcie na spacerek
|
![]() |
#374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BUMP |
|
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sa swiete slowa!!! Popieram.
#376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ozahalski
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
wiesz.. jak mnie na coś niestac, to sobie tego nie kupuje, i nie płacze jaki jest zły ten świat tylko dąże do tego by to jakoś uzyskac. a propo: większośc z was, ci którzy sie żalicie (nie wszyscy, oczywiście) wydajecie po 3-5zł dziennie w szkole na "sklepik".. to teraz czas na matematyke (ha, wiem że już koniec szkoły ale pomęczymy..) 90:5zł=18 = SZOK! pacc w niecałe 3 tygodnie, no nie! pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
|
![]() A jak Kogoś nie stać na PACC? ..
Co poradzi? Też chce czegoś nowego! Ten co założył temat widać bogaty jest i nie wie co to bieda u innych .. -.- Jestś troche hamski no ale i masz troche racji bo niekurzy sie żala jak noobki .. Sorki za błędy ale klawiatura żle działa ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież masz co update coś nowego: albo soul pointsy, albo zupełnie nowy system czarów, albo nowy system kupowania i sprzedawania u NPCów, nowy system rozmów z NPCami - nowości jest mnóstwo, a wy zauważacie tylko to, że PACCe dostają więcej - płacą to i więcej im się należy, proste.
![]() |
#379 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chcesz czegoś nowego? JA CHCE NOWE FERRARI! I co mam to dostać za darmo i dlatego, że chce? Pomyśl zanim napisesz. |
|
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|