![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 50+
|
![]() Przykra wiadomość dla mnie i myślę, że dla was :/ mianowicie:
Feb 08 2008, 13:07:53 CET Died at Level 54 by a bonebeast Feb 08 2008, 12:53:38 CET Died at Level 55 by a crypt shambler Jan 26 2008, 22:14:52 CET Died at Level 52 by a crypt shambler Jan 24 2008, 23:39:42 CET Died at Level 52 by a crypt shambler Jan 24 2008, 23:28:47 CET Died at Level 53 by a crypt shambler Niestety nie mogę juz grać w tą gre ![]() ![]()
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() gZ Barth
![]() Dam kilka zdjęć z naszego hydra hunt: Tutaj jakiś podział expa za hyderke: ![]() Tutaj wpadł mój best hit: ![]() Kiedy Icker dostał kick to mi wpadł lvl ![]() Więcej polowań plx xD @Vhal Dawaj pipo ss'y ze swojego pro druta ;p @up: Weź nie płacz tylko odrabiaj. Raz odrobiłeś to i drugi odrobisz.Jak coś to mogę Ci coś poblokac lub coś w tym stylu.Masz "tylko 3 pixele mniej" a to nic nie znaczy.Jak odrobisz to i serv rozjebiemy ![]() Ostatnio edytowany przez Kabalin - 08-02-2008 o 14:33. Powód: Pronto |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Poziom: 50+
|
![]() Nie da rady, powód znasz :/ odrobie z tobą, pójde expić sam i chuj :/ dead. Kończe z tym
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() no to ciao prosty, twoja decyzja my ja uszanujemy
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
|
![]() pr0.
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Imię: Stary Joes
Poziom mag.: 49
|
![]() Gz all up
Na początku lvl ![]() Potem jakiś queścik ![]() No i moje nowe EQ ![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto powiedział, że 16 druidem nie można trapować ; |?
Serdeczna dziekówa zią za rh ![]() edit@ 18:55 Rafal Palladin Of Astera [29]: offer royal helmet ![]() Jeszcze raz dziekówka ziom XD Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 09-02-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
|
![]() @Glen
Ten skrin z tym exp'em to chyba jakiś fake ![]() bo to zwykle ja dostawałem po 900~ @Vhal~ Nice hunt na ludziach ![]() @topic gz all :>
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3ba bumpnąć
![]() Nie chce mi się ani bocić ani expić manualnie |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() cookie lol ty fajo teraz pixels co? :L
anyway gz 4all : S
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() gZ all
@Icker Nie fake tylko miales pecha ;p Wczoraj wyskoczyliśmy na Behe z Bartholdim i Tomem.Niestety zrobiłem tylko 2 zdjęcia, byłem za bardzo zmęczony żeby myśleć o zdjęciach. Tutaj wyskoczyły nam 2 behe( nie ostatni raz) ![]() A tu mamy już zabawe bez mojego udziału(rs mi sie skonczyly) ![]() A co do tego co sie stało jak już opuszczaliśmy Cyclopolis to jak Barth będzie chciał to wyjaśni. gL all |
![]() |
![]() |
#376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin <3
|
![]() Najpierw było dtd
![]() Potem crus ale nie zrobiłem ss ; | Potem był FACC = nuda = ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz te fajniejsze bo dali loota : O ![]() ![]() +2bp ih (Jakiś frag 30lvl~ sie gdzieś zapodział.) To dam jeszcze nowe eq, odpicowane dzieki lootodajnym afkerą xd: ![]() Jeszcze dojdzie vampka.
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 10-02-2008 o 23:52. |
|
![]() |
![]() |
#377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin <3
|
![]() Phi, musze doublować :S
![]() I teraz najlepsze, ehehehehehhehehe ![]() Pozdro Vhal&Thar XDD
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Gevein
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 62/+
Poziom mag.: 3
|
![]() LoL. Aż mi się nie chce wierzyć że z tych trapów taki loot masz..
My new Har: [CHAR]Gevein[/CHAR] 13:25 Don Kichot Dwa [144]: twoja stara kroi wode 13:27 Don Kichot Dwa [144]: twoja stara odsnieza w svargrond OwnEd ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Se nie wierz, to mój rl bro i mogę to potwierdzić. A jeśli chodzi Ci o ten loot z b robe, 15k etc. to najwidoczniej ziomek robił runy, bo shielda/roda miał w bp zamiast na sobie i do tego pare blanek/2bp ih. Co to za debil był, że 3mał 15k~ w bp to już nie wiem ;' | ![]() edit@ ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 11-02-2008 o 17:32. |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() W 2.5 dnia 200k expa \o/ \o/
Fatal Illusion! Ostatnio edytowany przez Alix - 11-02-2008 o 17:42. |
![]() |