![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() ha-ha-ha a jak jakis %%^@#$ spamuje ze idzie na jakiegos 10min questa albo chce kupic 1 rzecz to jest dobrze ;x i to new temat zaklada.
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Young Gorti
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
Poprawiły mi dzień , bez kitu ty masz pro mózg... "haha bym tu gral to bym mial 2 razy taki lvl jak ty nobku" Tiaa myśl se tak dalej , ehh poprostu pisz dalej i rozśmieszaj nas xD @Poreda No ftp sie nie rusza... Czasem wychodzi expić czy coś ale wyniki każdy zna Axmann Feb 08 2008, 09:37:50 CET Killed at Level 93 by Windspirit Mosquito and by Bako Royal'Bellator Feb 09 2008, 03:08:49 CET Killed at Level 149 by Kilalla and by Lord Admiral Andrewski Vinny-Balbuena ( Best pvp odrazu po naszym panie doskonałym :* ) Feb 09 2008, 03:39:26 CET Killed at Level 104 by Lord Admiral Andrewski and by Ascanta Angel Tchubiru'birubis Feb 07 2008, 13:51:28 CET Killed at Level 124 by Young Gorti and by Tri'Gun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Maximus Afo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() @rzot
zrób mi chara ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() ''rub'' haha hail polonisci pamietam jak mi bledy wytykaliscie
ovner lol szmaciarzu za kogos sie masz wielki mr pk haha zal mi cie, ej moge grac w tibie pozwolisz mi? moge na forum tu pisac pozwolisz mi? ovner jest wielki , cool ziom haha(noob) i brak mu mozgu tej rzotkiewa ale taki gosc pisze na temat, i to wy tu zaczynacie sie rzadzic kto ma pisac a kto nie omg nobki Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 09-02-2008 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() @Doskonaly
Chcialem ci pogratulowac twojej inteligencji LOL, nie domysliles sie ze poreda napisal wszystko z bledami specjalnie, dla zartu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() 18:53 Warning! The murder of Lavis was not justified.
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
4 klasa potstafufki dziecko aronia roOOOOOOOOOOX wpadnij na chate zajeb mnie i mojom roidne come to thais and fight till death ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
![]() |
![]() Cytuj:
Weź WY*******AJ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
|
![]() BRAWO ****E HAHAH NAPISALEM TO SPECJALNIE BO WIEDZIALEM ZE KAZDY BEDZIE CHCIAL MNIE TERAZ POPRAWIC TAKA OKAZJA HAHA ZEBY DOSKONALEMU POJECHAC GZ
![]() JA MAM W H*JU CO K*RWA O MNIE MYSLICIE DeGlord Z CHECIA BYM CHCIAL CIE SPOTKAC SZMA*O TO BYS ZOBACZYL 4 KLASE PODST. J.D ZAMKNIJ RYJ PAJACU,WY*******AJ TO DO STAREJ MOW, ***** CI W DUPE. JESTESCIE NORMALNIE ZAJEBISCI HAHA destro omg tu 2-licowa dziw** juz ftp to nie twoi kumple juz tak zajebiscie nie masz hahaha pajacu zal hail ftp pisz haha jak kiedys nobku HUJ Z WAMI JUZ NIE PISZE Z CIOTAMI I MORDA W KUBEL PSY Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 10-02-2008 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Nie no , nie mogę xD
Jak przeglądam całe forum tibia.pl to obawiam się że nie mamy większego posrańca niż ty! Jesteśmy zaszczyceni że taka mądrość jak ty gra na naszym świecie i jest polakiem \o/ Gratz bycia zjebem ![]() @btw Widać że doskonaly sie wkur*ia bo ciągle z caps locka pisze.. Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 10-02-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @Doskonaly
Obiecujesz mi to juz 102910 raz!! i zawszee wracasz
![]() |
#375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
@Pan Doskonaly Po co ty sie tu w ogole logujesz jak i tak wszystkich w*****asz i twoje posty nic nie wnosza o.O jak cie interesuje silvera to sobie to czytaj, ale nie pisz postow jesli nie masz nic madrego do powiedzenia ![]() GZ SA i DICU ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() I Huj Bede Pisal Co Mi Sie Podoba I Huj Wam Do Tego Pajace
Ovner Posrancem Jestes Sam Bo Cie Stara Pizda Wysrala Haha I Jebiesz, Mam Wyjebane Co Takie Gamonie O Mnie Pisza,mozecie Mnie W Pizde Pocalowac Siedzi Tu Gora 5 Osob(czyli Wy Burasy) I Pierdolicie W Kolko O Tym Samym A Jak Ktos Cos Napisze To Zaraz Wielka Krytyka Mistrzow Forum Haha Zal Pajace cieszycie sie ze tu mozecie troche w grupce pokazaczyc haha bo w rl jakies burki z was, i tu huj wie kogo gracie ... xd Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 10-02-2008 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() @Doskonaly
Mówiłeś że nie będziesz tu już pisał, więc się zdecyduj ![]() Wogóle to przestań już pisać te twoje durne teksty 10 latka, obrażać rodziców i wyzywać każdego, jeśli masz coś mądrego do powiedzenia i na temat to pisz ale jeśli masz tylko przeklinać i nas wyzywać to wyjdź z tego forum -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() i huj pisze jak mi sie podoba
![]() a ty sie kurwa zastanow czy kurwa lizac dupe ftp czy nie haha bo zal kurwa mi cie. huj z wami 10 latka teksty bys zobaczyl,jak bym cie w rl spotkal , haha megamozg leb kurwa wielki od tego kompa jak kurwa kuszka od pyrow i kozaka gra hahah przez neta xd i caly dzien pizga w tibie 24/h i na forum siedzi jeden z drugim i swoje smety pisza jacy to kurwa oni nie sa inteligentni i zabawni haha w dupe sobie dajcie i bedzie good ''jeśli masz coś mądrego do powiedzenia i na temat to pisz '' o kurwa haha nie zauwazylem normalnie chodzacy kodeks forum jestes haha a kurwa jak ktos zaklada posta i pisze na temat to mu piszecie pajace ze nie ma na forum smiecic, bo tu pare cymbalow jest i huj wie za kogo sie ma xd to kurwa piszcie tez na temat idioci a nie pierdolicie suchary Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 10-02-2008 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() @doskonaly
1. A czy ty teraz piszesz na temat? Bo jesli to jest zwiazane z wojna na silverze to uhuhu... 2. Grasz na innym servie (expisz/skillujesz/robisz mlvl/etc) to idz pisz na swoim servie... Bo twoje evul cool mastah PK tutaj nas chuj obchodzi akurat jak zabijasz 30+ lvle... 3. Po kiego tu wgl piszesz jak nikt cie nie slucha... 4. Nie odpisuj please... xD |
![]() |
![]() |