![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() -.- a wiesz jak sie nazywa rogue ktory walczy daggerami
tak tak wlasnie assasin -.-
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
|
![]() Aha spoko dopiero zaczelem grac ;] gram rogue ale z lukuw walcze czy oplaca sie z lukuw?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
![]() |
![]() ja mam sporo postaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() najsilniejsza postac to jest assasin ale jak na poczatek to moze byc ta twoja archerka(archer??)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem archer.
mam pytania: 1.Mozna ulepszac bronie? naprzyklad luki itp widzialałem rzeczy co maja +1,+2itd jak sie da ulepszac?Chcialbym ulepszyc swuj luk. 2.Mozna jakos oswietlic swuj łuk?Widzialem kolesi co maaj oswietlone. 3.Jaki arrow jest najlepszy Chcialbym prosic o ponumerowanie 1,2,3 Bym był bardzo wdzieczny za pomoc wogule dziekuje za wczesniejsze pomoce ![]() ![]() Z góry thx ![]() Ostatnio edytowany przez Wojtasss - 27-09-2006 o 06:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik forum
|
![]() Odpowiedzcie up plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() No flood plx ok? Ale dobra odpowiem
![]() 1. Łuk możesz ulepszyć w pierwszym mieście, niedaleko kowala jest " Magic Anvil " i tam to się to robi ![]() ![]() 2. Aby mieć taki " świecący " łuk trzeba to ulepszyć do +8 ( chyba ) 3. Cóż..dodawaj każde po kolei..ale sądze że fire i poison ci narazie wystarczy , a potem to już sam będziesz wiedział ![]() Teraz moje pytanie: Jak są te wszystkie pierścienie, naszyjniki itp. dające np. do siły tam..+5 to coś to daje?? Bo tam tylko jest takie...np. Strengh : 80 (+15 ) To coś daje to +15?? Ja widzę że nie ![]()
![]() |
#369 |
Użytkownik forum
|
![]() A skad moge zdobyć scrool dla luku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() @Up
Wypadaja z potworkow, ale pamietaj ze np middle upgrade middle class scroll dziala tylko na itemy typu middle(jak najedziesz na item to bedzie pisac) @2up Jesli jestes warriorem i masz ringi +strenght to zwieksa Ci sile, a co za tym idzie atak... U innych klas jest podobnie ale ring do sily nic nie da magowi...
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vick - 27-09-2006 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
P.s musze na nowo sciagac knight online ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
P.s musze na nowo sciagac knight online ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]() Z kilanow dropi bizuteria
|
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie czy warto było by zostać assasinem bo niehce mi sie jusz strzelac z luku lub kuszy
![]() mam 23lvl z czego nawala assasin? z daggeruw skad je zdobyć? Czy assasin uzywa shielda sory za tak noobowskie pytania ![]() JAkie skille najlepiej dawac dla assasina? Ostatnio edytowany przez Wojtasss - 28-09-2006 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: Heloł.
Daggery... rób questy u npc w moradon (Blacksmith Heppa), ale musisz wbić kilka poziomów. Na tym lvlu zrób wszystkie questy z kasą. Gdy uzbierasz 1milion poszukaj sobie na straganach sztyletu "Stiletto +8" (Jak korzystać z merchanta? Klikasz na kolesia ze straganem lewym, potem prawym, i przeciągasz itemek do swojego inventory.) Nie. Assek nie używa shielda. Najlepiej 2 sztyle. PAMIĘTAJ! Lepszy zawsze w prawej łapie. Będąc asskiem wszystkie punkty wal w Dexterity (DEX), gdy wbijesz 150 DEXa bij w HP do 90 punktów, potem w dexa itd... P.S. Stiletto +8 nie kupuj drożej niż za... około 1,2m. Drożej się nie opłaca. Jak chcesz możesz bić robaki (tak, te najsłabsze ![]() P.S.2: Nigdy nie próbuj samemu upgrade'ować stilleto na +8. Szkoda twojej kasy i nerwów. Amen. Ostatnio edytowany przez Upierz - 28-09-2006 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak więc muwisz ze shieldów nieuzywać ok
![]() a da sie przesłac kase z innej postaci? |
![]() |
![]() |
![]() |