![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() Szkoda Wuju , że odszedłeś
![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ricky Norek
Profesja: Knight
Gildia: Troll Giants Academy
Poziom: 20
Skille: 60/57
Poziom mag.: 3
|
![]() ***ani hakerzy
![]() Ostatnio edytowany przez Ricky Norek - 11-01-2006 o 16:06. |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
![]() |
![]() Podczas hacka koleś załapał hunta Sir wujem ... Wczoraj się dopiero dowiedziałem ale udało mi się przeżyć, ale gdyby nie to że bardzo dobrze znam AB , a Boundy to nooby to bym padł
Załączam SS tych noobów które mnie lały ...i uważajcie na tego lapsa Mufutado , miałem mieć z nim zwykłego duela kiedy wpadła ta cała ekipa. ![]() A tu kilka najnowszych ss'ów z Askary. ![]() ![]() Trzymajcie się ziomki i nie bądzcie jak Mufutado....
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Imię: Dubh/Vahiran/Thalarion
Świat: Valoria/Obsidia
Poziom: 117
Skille: 95/91
|
![]() Sir wuju jest retired...40 raz raz juz chyba- jak nie wróci w ciągu misiąca to mu zgrzewke piwa postawie
![]() ![]() O to pk?? No coż...nie wyszlo im- ja przestałem wątpić w zdolności Boundów jak orshbaala zabili. Na żadnym serwerze nie odbyło sie to tak szybko i sprawnie- praktycznie bez dedów. Respect Boundom za orsha i respect wujowi za ucieczke. Ostatnio edytowany przez Dubh - 12-01-2006 o 14:38. |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki Dzięki
![]() ![]() ![]() a co do zabicia Orshaballa...poprostu zobaczyli jak on ginął na innych światach i wykorzystali ten patent.. nic trudnego a zreszta ten blocker mial brazowe hp ![]()
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 12-01-2006 o 14:44. |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok
![]() ![]() ![]() P.S. Mam już 16 Lvl na Askarze ![]() ![]()
#367 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No No Wuju na Askarze
![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Właśnie się rozprawiłem z Mufutado ...
![]() 18:34 Sir Wuju:Mufutado 67 Knight - he have pz in ab dp ... 18:34 Dimnariel:k ![]() ![]() 18:48 Dimnariel: DON'T TOUCH SIR WUJU ! or die later... ![]() A ty simor odejdź z gildii ... bo Mufutado to wielki noob albo postaraj sie go wywalić tyle ci radze i prosze :****** nigdy o was nie zapomne
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja jeszcze nigdy niemialem Hacka, jestem ostrozny
![]() Sir Wuju, mam nadzieje ze powrocisz kiedys do gry ta postacia ![]() Pozdrawiam. WKLEJAC SS'KI! CO JEST? ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I zrobie tak
![]() ![]() A sski będa bo jutro weekend i moje exp ![]()
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Przykro mi Wuju, że złapałeś haka. Też czekam na Valori. Po haku da się żyć, tylko trzeba troche czasu poświęcić na powrót.
A teraz mój dzisiejszy advance: ![]() Comment plz...Jutro szykuje się 33 LvL. A za pare dni ferię wiec wtedy będzie masa ss'ów. PS: Piątek 13-tego - Jak wam się wiedzie? |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ricky Norek
Profesja: Knight
Gildia: Troll Giants Academy
Poziom: 20
Skille: 60/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Gz all. Tylko se nabije 4 ml to bede was obdarowywał screenami z soldów.
|
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiejszy adv :
![]() Comment plx ![]()
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nudziłem się i poszedłem sobie połazić. I spotkałem dziure pod nogami. Weszłem i zacząłem bić wszystko. I tak po paru godzinach. Pojawił się ten piękny napis:
You advanced from Level 32 to Level 33. A ja odrazu pstryknąłem fotke i takie coś wyszło: ![]() I już miałem wychodzić, gdy poszedłem po loota i patrze nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() 10 k przepadło ![]() Ok, tyle przynudzania. Chciałbym pozdrowić Simor z którym stoje pod domkiem. I Piotrka z którym gadam na gg. Tyle. Comment plz !!! PS: Piątek 13-tego zakończył się 2 Levelami, 1 kradzieżą loota i 2 wymuszeniami od Boundów. BOUND SUX !!! @EDIT: PS2: Gz Simor jeszcze raz LvLa. Idę spać dobranoc all. Ostatnio edytowany przez Domis - 13-01-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No Gz panowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia ![]() ![]() P.S. Nie płaciłem Mufu~ , poprostu SDkowałem jego kolege i on już mial dość wojny ![]() ![]()
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 14-01-2006 o 08:09. |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No no Wuju jedziesz z koksem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szybko bez wstępu.
Najpierw dawny Quest (wczorajszy) troche nie zgrany: ![]() Teraz dzisiejszy Level 34 (Go Go 35 and Exori): ![]() I na koniec dawno obiecywany domek: ![]() No to tyle. Comment plz. Jak dobrze pójdzie to jutro będzie 35 Level. Ale troche mi się nie chce ![]() Ok, Cya... |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No no Gratz Ades !! jedziesz jedziesz i to mi się podoba
![]() Musisz mnie wyprzedzić żebyśmy na coś dobrego chodzili ![]() ŁoŁ jestem na ss'ie ![]()
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ajj SSki super!
![]() Czekam na wiecej! ![]() Hail Valoria!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tu kilka aktualizacji
![]() ![]() Desert ![]() I'm a Master Sorcerer. ![]() Advance ![]() ![]() Kolejny ![]() ![]() To by było na tyle , zaniedługo pochwale się nowymi ![]()
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 16-01-2006 o 02:11. |
![]() |