|
|
#362 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
a ja na roku stracilem katana, cooper shield i 1300gp chcialem se kupic strzaly ale poszlem na bugi pod mostem i zapomnialem ze mam na sobie luk 8 buguw mnie zaszlo i dead
drugi raz minos mnie zabil stracilem katana i cooper shield bo waliem go z luku ale odzyskalem straty ![]() |
|
|
|
|
|
#363 |
|
Guest
|
widze ze przy waszych rzeczach to to co ja stracilem to jest nic
ale mi najcenniejsze co wypadlo to spike sword i jakes 20 hmm ;p ale co tam ale najgorsze jest to ze dopero co kupilem spike sworda i po chwili zginolem to jest wlasnie najgorsze ;p |
|
|
|
#364 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
;////////////////////// Nei Dawno Kupilem Magica I Zginolemna Behomet I Znowu Jest Dsm A Kedys A Zresztom Tu [isalme Jak Milem Red Skula Co Mi Wypadlo
|
|
|
|
|
|
#365 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: Sosnowiec
|
Wszyscy jestescie slabi mi wypadl prawie caly equip armor helm tarczka bootki amuket i bp oczywiscie. I to wszystko podczas jednego deada nierealne ale prawdziwe
![]() |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
|
mialem ok 18 lvl i stracilem knight armor ktory dzien wczesniej kupilem, na ktory sporo sie nazbieralem
( kumpel prosil zebym mu zablokowal dwarfy guardy, wyskoczylo chyba z 6 i ded. I akurat musialem stracic k armor ((((( |
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
Cytuj:
I TEraz Wymysla Ze Je Ma Chociaz Nawet Niewie Do Czego Sluza Przy Smierci Z AOL'em Wypada Tylko On A Mu Niby Jeszcze C russ Wypadl Noob I Tyle ![]() |
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
Guest
|
mi dwa razy fs wypadl na kture razem 16k wydalemale to z boh to nie do przebicia ![]() |
|
|
|
#369 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Chorzów
|
moja osobista tragedia to strata tych oto przedmiotow przez deda spowodowanego lurnietym gsem: crown legs, skull staff, vampire shield (mialem go 2 dni). wkurzylem sie na tibie jak malo co - a biorac pod uwage moj lvl jest to 2,5 miesiaca grania.
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
Mi niedawno wypadł muj kochany medusa shield
, którego miałem 2 dni. Na szczęście sie zrehabilitowałem i szybko zakupiłem crown . |
|
|
|
|
|
#371 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Przemyśl
|
Mnie tam padl FS 6bp Uhow k legi
przy jednym dedzie ![]() |
|
|
|
|
|
#372 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
|
Mi wypadlo wszystko oprucz butow :/ ale mieli ze mnie kolecy polewe
![]() |
|
|
|
|
|
#373 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
|
Ja nie stracilem ale znalazlem w Ciele na dragonie...
Knight Legs, Skull Staff, Vampire Shield, 2 Bp Uh <1 pelny w drugim bylo 17> Biedny byl facet ktory to stracil ![]()
|
|
|
#374 |
|
Guest
|
mi dzis wypadlo na dragach crown shield ale naszczescie bylem z koomplem i mi wzial
![]() |
|
|
|
#375 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
|
mi wypadl fs na starej postaci
Zawsze fuksy mialem ![]() btw: nigdy nie zrozumiem ludzi padajacych z uhami -.- No, chyba ze kick czy cos -.- |
|
|
|
|
|
#376 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Urug-hai
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 28
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
dla mnie wczoraj wypadł Gs, k-armor i 2 bp UH
reup co tu jest do rozumienia. wczoraj padłem a miałem 2 bp uh mam 25 level a dwa giant spidery mnie biły a i tak sporo wytrzymałem. Ostatnio edytowany przez Myha - 14-11-2004 o 22:00. |
|
|
|
|
|
#377 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
Odkad gram na powaznie, nie pameitam, zeby wypadlo mi cos bardziej cennego niz bp, czy na wyzszym lv aol
![]() |
|
|
|
|
|
#378 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
Mialem tylko jednego deda jak bylem na rooku. Stracilem wszystko oprocz brass helmeta
czyli: backpack (jakies klucze, ponad 500 gp i jakies rupiecie) chain armor, studded legs, leather boots, katana, plate shield. To bylo cos strasznego, sam glupi helm Wiem ze to wcale nie tak dobre rzeczy ale to byl jeszcze rookgard ![]() |
|
|
|
|
|
#380 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
Znam goscia co byl na GSach, zarżnęły go, wypadl mu Wampire Shield. Chcial sie wrocic to znowu te cholerne 2 GSy :tongue: , wypadly mu crown legs, potem wrocil sie nastepny raz, wypadl mu crown armor. Gosciu sie zalamal i juz nie chce slyszec o TIBI
![]() |
|
|
|