![]() |
#361 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() są przecież komunikatory...np.nasze polskie gadu-gadu.Icq itd.siedzą tam...i jeden np.jest online,sprawdza gdzie kto jest...jak ejst blisko meijsca wylogowania sie calej armi to daje msgdo swoich na programie i tamci loguja.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() aha ;p to moze byc nie spodziewany atak ;p
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() I wszystko jasne
![]()
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak ja kocham moja szkole, mozemy se pograc 2 godzinki ^^
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Gadu gaduxDDDDDDDD o ****axDDDDDDDDD juz widze jak fosfik na gadu siedzixDDDDDDDDDDDDDDDD Ventrilo do kur.wy nedzy!
![]() |
![]() |
#366 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#368 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Cytuj:
Sorry,ale mnie wkurzyles teraz,bo probuejsz szydzic ze mnie na tym forum juz kolejny raz--'...3 lata sie znamy idioto...a pozatym nie wierz ślepo że Del'toro Cie nie ruszy na tej twojej Beryli...bo predzej czy pozniej dostaniesz wciry.Już wielu tak gadało że Dt ich nie ruszy...i mnie nie zjezdzaj bo jak narazie zadnej glupoty tu nie napisalem.Na gg pogadamy-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
|
![]() Heh bismalih ja jestem tym starym ethernem wiec w wojnie jestem calkowicie neutralny napewno przewidujac fakty Era chyba wygra
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ethern - 14-09-2005 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
lol niemam pytan do ciebie jestes ***anym noobem ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() co do swe zostanie 5 osob i to jeszcze nie ejst pewne bo oni graja na obsadi i ownuja serwa,co do wojny za 2 miesiace niebylbym takim optymista ze tak szybko,nieprzewiduje ze za miesiac skonczy sie aktualna wojna a do tego czasu nikt niebedzie myslal o niczym innym niz wyj.... dptf
maslogi sa fajne,ale meczace na dluzsza mete,kazdy kto gral na arcani pamieta ruskhusa,miesiac ponad dzien w dzien robil maslogi nieraz nawet udalo sie mu kogos zabic,nieraz ja uciekalem przed nim i tiffa ale po miesiacu+ poprostu sie znudzil;],kasy nikt nie ma bez konca,raz padl i wystarczylo;] mysle ze najwazniejsze teraz to dopasc fosfika,tetuni i alunira |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ta ruskhus robil masslogi bo mial prawie najwieksyz lvl wtedy tak jak teraz fosfik/alunir ciezko ich zlapac tzn alunira vorith dogoni a jezeli o dedy chodzi alunir juz zaliczyl 1 ![]() ja wciaz czekam na fosfika ale narazie mu sie udaje na red uciec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić.(ci co grali na isarze to wiedzą o czym mówię) To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)
Ostatnio edytowany przez Pumba - 14-09-2005 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiatrak zaczol wyzywac Ljuba po tym jak lujob wygral z nim duela, btw dostal swoje eq spowrotem...
apropo arathora i EZ arathor jest tylko memberem i robi glupio bardzo czesto wtedy polecam pisac do Sua Mea on tego nie popusci mu ;] pozatym przyznac musze ze przed wojna robilem troche pa ale to bylo nazlosc turtlom i to wcale fajne nie jest , traci sie na tym runy robi unjusty lepiej se powoli expic poprostu;] Ostatnio edytowany przez Morximal - 14-09-2005 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja sobie trenowałem na ghoulu, przyszedł około 15 sorc i mi go zabił, zrobiłem sobie drugiego ghoula, to znowu przyszedł i zabił. Zabiłem go i zaraz przychodzi Van hels'ing i bił mnie-.- chciał żebym mu zapłacił 15k to jak wracaliśmy do dp zebym mu dal kase sie wylogowałem bo kasy akurat nie miałem i chciał potem 40k no ale już zapomniał ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() toć ja pytanie do Lamusiniego zadawalem a nie do Ciebie :S ROTFL ide Cie wyśmiać na balkon, bo nie wytrzymam :s
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Imię: Bykuu Mawr
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Nie wiem o jakim wy swiecie gadacie ale chyba nie o Arcanii. Ja tam tyle juz gram a o wydarzeniach o ktorych opowiadacie czy podobnych nawet nie slyszalem.
Chyba musicie byc skonczonymi noobami jezeli takie cos was dotyka ale wtedy sami sobie jestescie winni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Imię: Bykuu Mawr
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
mnei smieszy jak ktos pisze ze za zrobiebie 50lvl musial placic buahauahauhua moze jakis namefaker z rooka mu taki nuemr wyjechal mnie bynajmniej nie spotkala sytuacja zeby mnie ktos z expowiska wywalil czy musial placic za skille czy lvl no ale jak ktos nie umie grac i sam sobie stwarza problemy a potem ma pretensje do calego swiata to w sumie nawet szkoda komentowac nie wyobrazam sobie zeby na arcanii mozna bylo oberwac za sama chec do zycia bo co jak co graja tam ludzie na poziomie (przynajmniej polacy) Ostatnio edytowany przez bykuu - 14-09-2005 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |