![]() |
#361 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Panowie juz mam providera protektora i eq
![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() no witam panowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro dla Sol Borgo Pitta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() no wiec powiadasz, ze spokoj... a ja tak nie sadze.
historia krotka i nudna. zla jestem bo nie rozumiem z jkaiej racji koledzy, przyjaciele mannowa i waldorio moga zabiljac pkowac i robic co im sie podoba. a jak pisze w tej sprawie do tych 2 tak znwanych hi lvli to oni mi na to ze oni sa pk i nic zrobic z tym nie moga. ale Ci "pii" pk pokazuja sie coraz czesciej i zabijaja wiecej osob. wiec zadlam waldorio (bo tylko on normalnie mi odpowiadal) dlacego nie zalatwia z koelgami zeby nie pk'owli (jak to mnie nie interesuje), jakos zalatwic to trzeba, ale jak erus zabija to juz wszyscy na niego sie szykuja. PO PROSTU MORA JEST TAKI: KOLEDZY NG MOGA A INNI NIE. Kleyton zabija wszystkich z czachami ALE NIE SWOICH KOLEGOW KTORZY ZABIJAJA ILE SIE DA. TERAZ POPROSZE O WYTLUMACZENIE TEJ "SPRAWIEDLIWOSCI" |
![]() |
![]() |
#364 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() to się nazywa sprawiedliwość gildii panującej na serwie...
i tak jest wszedzie ze ktos kto zna h lvle to ma wiecej praw niz inni , tak juz jest i nic nie poradzisz ![]() Pozdro dla Kroya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
|
![]() Soljak przeczytalem twojego posta zadrżaalem czypadlas czasem znowuu ale dzieki Bogu nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zbanowany
![]() |
![]() kiedy jeszcze ostro grałem w tibie
![]() nienzajomy: czesc, pamietasz mnie? ja; nie nieznajomy: jak to????? jestes moim protectorem ja: ta , super... a na tibia.com w comencie Protected by Awolver... wiec pisze bo moze ludzie nie wieedza ... jezeli dalem komus scale arma albo brass legi czy tez dalem na parcel to nie znaczy ze protectuje :s wiele takich ytuacjii nie bylo i juz chyba nie bedzie ;] pozdro dla paiora - nowego obsidiańczyka ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Po wojnie sie duzo zmienilo..niestety na gorsze odkad niema Erusa niema tej gry coprawda walczylemz przeciwko erusowi ale po wojni e za duzo osob zaczelo sie panoszczyc po serwie...Kiroy Dzieki Za All...
Wiem ze nic niewiem ale to co wiem to wam powiem Obsidia to jzu nie ten sam world ![]() a szkoda... |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() bedzie dobrze
![]() kto pomoze wyjsc mi z nekro ahaha ;P cyba bede po deda musial isc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#370 |
Zbanowany
|
![]() Swosjko jest
![]() ![]() No dzis sadze ze wbiije z 2 lvle chata do mnie wrocila tylko niewiem co Xarabkiem ejst czy mnie huntuje czy nie bo mnie nei chce bic i niewiem czy miec te sd czy nie wczoraj bylem w venore po steel helmet i zanazlem bp sd i 2 bp hmm ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no panowie ( i panie ) piszmy coś
![]() ![]() Serverek jest spokojny narazie jakies plotaki byly o wojnie ng z independense :S pozdro dla xarabka, kozak z niego bo w ng jest... następnym razem od******* się od mojej matki.... a teraz zegna sie z tibia i pedze na basketball ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slyth - 08-11-2005 o 12:06. |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]() Sorry ziom ale Nigdy niewyzwałem niczyjej Matki.. a jeżeli juz to nastąpiło to niewiem czemu jak tak to Sorry..
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() TAKI noob co nazywa się Divilonia i myśli że jak zna Waldoria i innych high leveli to jej wszysko wolno. Expie sobie i ona wjezdza mi i mi leave now i odrazu white skull i zaczyna atakować albo mowi pay 10k or hunted.
To jest noob który poprzez swoje znajomości chce szybko zarobć. I najgorsze jest w tym że ona nie jest wyjątkiem. Jest wielu takich noobow. Ale co ja malutki biedny levelek moge zrobic? NIC oprócz tego że bedę uciekać to chyba nic. Na obsidii ostatnio PA sie mnoża jak grzyby po deszcze. POZDRO DLA NORMALNYCH GARCZY! |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Świat: Titania
|
![]() No niestety, PA to największy problem Obsidii, przykład Ventaryna i kilku innych PK, których ruszyć nie można bo znają liderów NG, mnożące się przypadki wywalania z cavów, nie jest to ani przyjemne ani dobrze nie świadczy o osobach którzy teoretycznie tu "rządzą". Kolejny problem to nagminne łamanie price listy, wszystkie większe gildie powinny co do takich delikwentów się ustosunkować i zacząć ich albo zabijać albo kazać słono płacić. Jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli ceny jak na Premii
![]() Pozdrowienia dla Sol, Kiroya, Melkyarp United, Xarabka, Neczki, wszystkich białych wilków i każdego normalnego gracza na tym serverze. P.S. dla low lvli: gońcie czołówke!! Niech się nie czują za pewnie ![]()
#376 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() A ja zaczynam robic nowego palka
![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#377 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty graj Druidem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#378 |
Zbanowany
|
![]() druid nudny ty chaba wariujesz na starosc..druid i sorc rox
knighty sux!! xarabek frajerze ojca mi obraziles obiecalem ze padniesz i slowa dotrzymam.. frajer w ng i mysli ze mu wszytsko wolnoi...chcesz huntuj mnie mamw ciebie wy***ane.. Nagan 4 ever!! Thx my friends..Erfis Its a Master Of Furious Idiots... wszyuscy sie boja bic frajera ktory ma protka od waldorio... ![]() kozak nad kozakami Respect For You Xarabek..na pcozatek zabije ci siostre pozneij kumpli a i ciebie nie omine na bank.... Lotrand De'Blade ostrzegal mnie przed takiem d****em jak Xarabek... Chce new serw bo obsidia jest sux...xarabek w ng ehh co sie dzieje... a wiecie czemu?! BO WYLIZAL DOBRZE DUPE SWE....Ale on w zyciu by tego nie zrobil...to jego wersja ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe widze ze teraz na Xarabka wszyscy robia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki : Sol Borgo Xarab Awolverek Pitt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|