Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-11-2005, 05:51   #361
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Panowie juz mam providera protektora i eq wczoraj w 1 dzionek 8 lvl dzisaj jade z mlvl

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-11-2005, 10:04   #362
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

no witam panowie Paior milo jest cie powiatc an Obsidii dla Nas zaszczyt grac z tak wytrawnym graczem jak ty Hail Paior no apropo Nazga no ktos musial dostac w sumie fjanie coraz wiecejosob zaczyna tu garc a swoja droga namawiam innym dobrych garczy aby pomagali ludziom zaczynajacym garc na obsidii scalak i jakisd shield nie wieel nas kosztuje a dla poczatkujacych garczy mzoe znaczyc wiele a co do wojny narazie spokoj cisza wszyscy expia zrsezta juz za pare dni beda 3 setki na Obsidii wiec ebdzie ciekawwie a wtdy to kto wie cosie moze zdarzyc zreszta na Obsidii i tak chyba nie ma z kim wojny robic wiec to ebdzie przez dlugi server PeaceServer i kazdy ebdzie mogl sobie w spokoju wbic jaki chce lvl i starczy mu sił lece do Kosciółka milego dnia wszystkim

Pozdro dla Sol Borgo Pitta Awolverka Nazga ludzie piszcie wiecejalbo zmienmy temacik Pozdro i Buziak :*
Kiroy jest offline  
stary 01-11-2005, 12:59   #363
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

no wiec powiadasz, ze spokoj... a ja tak nie sadze.
historia krotka i nudna. zla jestem bo nie rozumiem z jkaiej racji koledzy, przyjaciele mannowa i waldorio moga zabiljac pkowac i robic co im sie podoba. a jak pisze w tej sprawie do tych 2 tak znwanych hi lvli to oni mi na to ze oni sa pk i nic zrobic z tym nie moga. ale Ci "pii" pk pokazuja sie coraz czesciej i zabijaja wiecej osob. wiec zadlam waldorio (bo tylko on normalnie mi odpowiadal) dlacego nie zalatwia z koelgami zeby nie pk'owli (jak to mnie nie interesuje), jakos zalatwic to trzeba, ale jak erus zabija to juz wszyscy na niego sie szykuja. PO PROSTU MORA JEST TAKI: KOLEDZY NG MOGA A INNI NIE.
Kleyton zabija wszystkich z czachami ALE NIE SWOICH KOLEGOW KTORZY ZABIJAJA ILE SIE DA.

TERAZ POPROSZE O WYTLUMACZENIE TEJ "SPRAWIEDLIWOSCI"
Sol jest offline  
stary 01-11-2005, 13:58   #364
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

to się nazywa sprawiedliwość gildii panującej na serwie...
i tak jest wszedzie ze ktos kto zna h lvle to ma wiecej praw niz inni , tak juz jest i nic nie poradzisz
Pozdro dla Kroya rodzinki the wolf a zwłaszcza dla lolika co ostatnio czesciej sie odzywa
^Awolver^ jest offline  
stary 01-11-2005, 16:39   #365
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

Soljak przeczytalem twojego posta zadrżaalem czypadlas czasem znowuu ale dzieki Bogu nie no tak niestety jest :/ sam mam takich noobkow co graja i mowia ze sa moimi kumplamia ja nawet z nimi nie gadalem nigdy :/ a raz mialem taka sytuacje ze kolo zaczal bic moejgo najlepszego kumpla i mowil ze ja go zabije pochwilimi pisze abym go zabil bo tak powiedzial hehe ahhh ta tibia Sol uszki do gory jeszcze sie odgryziesz czekamy na 100 lvl xD Pozdrawiam
Kiroy jest offline  
stary 02-11-2005, 07:46   #366
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

kiedy jeszcze ostro grałem w tibie to te sie do mnie odzywali , miałem na przyklad taka sytuacja :
nienzajomy: czesc, pamietasz mnie?
ja; nie
nieznajomy: jak to????? jestes moim protectorem
ja: ta , super...
a na tibia.com w comencie Protected by Awolver... wiec pisze bo moze ludzie nie wieedza ... jezeli dalem komus scale arma albo brass legi czy tez dalem na parcel to nie znaczy ze protectuje :s wiele takich ytuacjii nie bylo i juz chyba nie bedzie ;] pozdro dla paiora - nowego obsidiańczyka
^Awolver^ jest offline  
stary 03-11-2005, 15:46   #367
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny Heh

Po wojnie sie duzo zmienilo..niestety na gorsze odkad niema Erusa niema tej gry coprawda walczylemz przeciwko erusowi ale po wojni e za duzo osob zaczelo sie panoszczyc po serwie...Kiroy Dzieki Za All...

Wiem ze nic niewiem ale to co wiem to wam powiem

Obsidia to jzu nie ten sam world

a szkoda...
Elder Nagan jest offline  
stary 03-11-2005, 22:35   #368
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

bedzie dobrze

kto pomoze wyjsc mi z nekro ahaha ;P cyba bede po deda musial isc
Slyth jest offline  
stary 03-11-2005, 23:13   #369
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
na pocieszanie ci powiem ze kiedys widzialem jak 150 mastera zaaatakowalo 10 x 11 lvl druidkow wtedy to bys sie zdenerwowal .... hrrhrh
UE i nara.. skoro go zaatakowali ( a nie mial skulla) znaczy ze ne bylo problemu.

stary 04-11-2005, 08:32   #370
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Swosjko jest ja zaraz msuze do budy leciec

No dzis sadze ze wbiije z 2 lvle chata do mnie wrocila tylko niewiem co Xarabkiem ejst czy mnie huntuje czy nie bo mnie nei chce bic i niewiem czy miec te sd czy nie

wczoraj bylem w venore po steel helmet

i zanazlem
bp sd i 2 bp hmm
Elder Nagan jest offline  
stary 04-11-2005, 21:32   #371
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seteus
UE i nara.. skoro go zaatakowali ( a nie mial skulla) znaczy ze ne bylo problemu.
ale nie daleko mogli byc jego przyajciele albo jeszcze ktos inny przez co moglby dostac bana?...
^Awolver^ jest offline  
stary 08-11-2005, 12:04   #372
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Domyślny

no panowie ( i panie ) piszmy coś bo temacik pujdzie sie ***ac
Serverek jest spokojny narazie jakies plotaki byly o wojnie ng z independense :S
pozdro dla xarabka, kozak z niego bo w ng jest...
następnym razem od******* się od mojej matki....

a teraz zegna sie z tibia i pedze na basketball

Ostatnio edytowany przez Slyth - 08-11-2005 o 12:06.
Slyth jest offline  
stary 08-11-2005, 20:22   #373
NeXaLiD
Guest

Domyślny

Sorry ziom ale Nigdy niewyzwałem niczyjej Matki.. a jeżeli juz to nastąpiło to niewiem czemu jak tak to Sorry..

stary 08-11-2005, 22:15   #374
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny Mam DosyĆ Pa! I Noobow.

TAKI noob co nazywa się Divilonia i myśli że jak zna Waldoria i innych high leveli to jej wszysko wolno. Expie sobie i ona wjezdza mi i mi leave now i odrazu white skull i zaczyna atakować albo mowi pay 10k or hunted.
To jest noob który poprzez swoje znajomości chce szybko zarobć. I najgorsze jest w tym że ona nie jest wyjątkiem. Jest wielu takich noobow.
Ale co ja malutki biedny levelek moge zrobic?
NIC oprócz tego że bedę uciekać to chyba nic. Na obsidii ostatnio PA sie mnoża jak grzyby po deszcze. POZDRO DLA NORMALNYCH GARCZY!
Konzbi jest offline  
stary 09-11-2005, 10:58   #375
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: Drunka
Świat: Titania
Domyślny

No niestety, PA to największy problem Obsidii, przykład Ventaryna i kilku innych PK, których ruszyć nie można bo znają liderów NG, mnożące się przypadki wywalania z cavów, nie jest to ani przyjemne ani dobrze nie świadczy o osobach którzy teoretycznie tu "rządzą". Kolejny problem to nagminne łamanie price listy, wszystkie większe gildie powinny co do takich delikwentów się ustosunkować i zacząć ich albo zabijać albo kazać słono płacić. Jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli ceny jak na Premii . Zresztą osoby które zgadzają się na łamanie price listy i nadal handlują z dzieciakami, które nie rozumieją słowa ekonomia, powinny być karane kickiem z gildii przez każdego lidera, który zaakceptował liste cen.

Pozdrowienia dla Sol, Kiroya, Melkyarp United, Xarabka, Neczki, wszystkich białych wilków i każdego normalnego gracza na tym serverze.
P.S. dla low lvli: gońcie czołówke!! Niech się nie czują za pewnie
stary 10-11-2005, 05:44   #376
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

A ja zaczynam robic nowego palka drid nudny szukam osoby która spzreda kamienie i speary

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
stary 10-11-2005, 07:06   #377
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
A ja zaczynam robic nowego palka drid nudny szukam osoby która spzreda kamienie i speary
eee tam Druid ciekawa profesja zawsze wolałem grać druidkiem niż Sorkiem moja pierwsza postać to 32 druid na aurei a najwyszy sorcek 9 na obsidi ale i tak palki rox
a Ty graj Druidem
Slyth jest offline  
stary 10-11-2005, 14:55   #378
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

druid nudny ty chaba wariujesz na starosc..druid i sorc rox
knighty sux!!

xarabek frajerze ojca mi obraziles obiecalem ze padniesz i slowa dotrzymam..

frajer w ng i mysli ze mu wszytsko wolnoi...chcesz huntuj mnie mamw ciebie wy***ane..

Nagan 4 ever!!

Thx my friends..Erfis Its a Master Of Furious Idiots...

wszyuscy sie boja bic frajera ktory ma protka od waldorio... oprucz erfisa rzecz jasna

kozak nad kozakami Respect For You

Xarabek..na pcozatek zabije ci siostre pozneij kumpli a i ciebie nie omine na bank....

Lotrand De'Blade ostrzegal mnie przed takiem d****em jak Xarabek...

Chce new serw bo obsidia jest sux...xarabek w ng ehh co sie dzieje...

a wiecie czemu?!

BO WYLIZAL DOBRZE DUPE SWE....Ale on w zyciu by tego nie zrobil...to jego wersja
Elder Nagan jest offline  
stary 10-11-2005, 16:55   #379
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

hehe widze ze teraz na Xarabka wszyscy robia ja sie troszke uspokoilem to Xarabek zaczyna oj Nexalidku uspokojsie bo protect od NG nie jest wieczny hehehehe a co do wony wojny z Independs nie ebdzie ( czy jakos tak sie to pisze ) to nasi ziomale glownie i bedzie spokoj wiec loozik a ja ostatnio pogodzilem sie z Katmaim i pierwszy wyciagnalem reke heeheh a po co bede sie z nm wiecznie klocil nie mam 10 lat pozdrawiam wszystkich graczy

Buziaki : Sol Borgo Xarab Awolverek Pitt i reszta ziamoli powodzenia w grze trzymajcie sie cieplo papa :*
Kiroy jest offline  
stary 10-11-2005, 21:22   #380
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
druid nudny ty chaba wariujesz na starosc..druid i sorc rox
knighty sux!!

xarabek frajerze ojca mi obraziles obiecalem ze padniesz i slowa dotrzymam..

frajer w ng i mysli ze mu wszytsko wolnoi...chcesz huntuj mnie mamw ciebie wy***ane..

Nagan 4 ever!!

Thx my friends..Erfis Its a Master Of Furious Idiots...

wszyuscy sie boja bic frajera ktory ma protka od waldorio... oprucz erfisa rzecz jasna

kozak nad kozakami Respect For You

Xarabek..na pcozatek zabije ci siostre pozneij kumpli a i ciebie nie omine na bank....

Lotrand De'Blade ostrzegal mnie przed takiem d****em jak Xarabek...

Chce new serw bo obsidia jest sux...xarabek w ng ehh co sie dzieje...

a wiecie czemu?!

BO WYLIZAL DOBRZE DUPE SWE....Ale on w zyciu by tego nie zrobil...to jego wersja
Mi obraził matke i też niepopuszcze... tylko czekać, aż go wy***ią z NG...
Slyth jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania