Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Tajemnice Rookgaardu

Notki

Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-09-2006, 19:16   #361
Yallah
Tibia.pl support

Yallah's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom

Stan: Na Emeryturze
Yallah ma numer GG 3854396
Domyślny

No jasne ze kazdy sie wstydzi...przeciez wiadomo ze eq jest za drogi na rooku i tylko te male lvle moga biegac z takim luxsusem jak katana=]
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne
15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat.

Y'all
Yallah jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-09-2006, 20:21   #362
Sir-Bodzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 09 2006

Domyślny Xe'on noobie

Xe'on noobie czemu nie pisze ile wazy wkleiles to se albo cosi bo to pokazales o godzinie niewiem chyba 12:24 a na twoim zegarku na compie byla godzina 12:25 niewiem jaka to byla i nie pisze waga!!
Sir-Bodzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2006, 21:32   #363
kotek19
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antykwaczor_z_Calmery Pokaż post
pogodzicie się z tym, że na Rookgaardzie NMSS! czyli Nie Ma Spike Sworda!
To po co Napisales?
@edit
Ktos juz powiedzial ze TO JEST OTS(sorry ze mowie o ots )
kotek19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2006, 10:56   #364
Raxev
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vezir Pokaż post
Siemqs all ja mam tylko 1 pytanie czemu kilku rookslayerów na swoich screen shotach maja "zminimalizowane" eq? Np widzialem screeny polki tej tam Rookguardian da bove czy jakos tam wszendzie minimalized eq tak samo screeny pana Sunrise może chowają tam to co mysle a może poprostu sie wstydzą ?
Rookguardian DA BOVE nie jest rookslayerem :< Sunrise też nie jest rookslayerem :<
Raxev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2006, 14:47   #365
Poborca_Podatkowy
Użytkownik Forum

Poborca_Podatkowy's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006

Domyślny

W którymś z poradinków pani Rooka pisała coś w tym stylu: "Robimy z tego platynki, które sprzedajemy Rookslayerom."

Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 26-09-2006 o 14:48. Powód: Bo mnie to podnieca
Poborca_Podatkowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2006, 22:51   #366
enduro
Użytkownik Forum

enduro's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Elbląg

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Secura
Poziom: 53+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
enduro ma numer GG 3212189
Pytanie

Nie wiem czy ktos to juz pisal czy nie bo nie chce mi sie czytac calych 37stron wiec moja opinia:

Bylo takie zdjecie z p-legami na rooku na tibia.com i to nie byl fake, poprostu gm sie nudzil zeby zrobic jakas fabule gry i odkrywac zagadki, tak samo moze byc w tym przypadku ze gm sie bawil i napisal to co widzimy na tym ss'ie i tego spike sworda, to nie fake tylko wybryk gm'a a to ze sie od dawna nie loguje mozna wytlumaczyc tym. Po co gm'owi grac 7lvl'em na rooku skoro i tak zna fabule gry i co moze tam robic skoro moze miec wszystko?
stary 30-09-2006, 14:28   #367
Szczyl
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 09 2006

Imię: Authent
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 18
Poziom mag.: 17
Problem Skad wziac te buty?

Ja gram na Kyra i widziale tego sworda w tym miescu gdzie jest tamta kobitka ale jak zdobyc te buty z czego wypadaja ?
Szczyl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2006, 08:16   #368
Wiceros
Użytkownik Forum

Wiceros's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Elblag

Świat: Titania
Poziom: 57
Wiceros ma numer GG 5668088
Domyślny

no ja jakos niewieze xD

Niech pokaze na trade to uwierze ale no coz... kto wie?....
Wiceros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2006, 23:16   #369
Xavesso
Guest

Pytanie <lol>

Ludzie dajcie se siana z tymi butami... Przecież każdy widział, że screen z ss to fake.
__________________________________________________ _________________
Nie wiem czy to już było tu mówione i czy coś pomogę, ale gdy powiesz do CipFreda: "quest", to on odpowiada mi, że mam za mały lvl itp.(mam 19lvl) i to może miec związek z ss. Nie wiem, czy to jest noobiarska podpowiedź, ale chciałbym tylko pomóc.

Ostatnio edytowany przez Xavesso - 19-10-2006 o 23:17.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2006, 09:33   #370
Michaello
Użytkownik Forum

Michaello's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavesso Pokaż post
__________________________________________________ _________________
Nie wiem czy to już było tu mówione i czy coś pomogę, ale gdy powiesz do CipFreda: "quest", to on odpowiada mi, że mam za mały lvl itp.(mam 19lvl) i to może miec związek z ss. Nie wiem, czy to jest noobiarska podpowiedź, ale chciałbym tylko pomóc.
Co do twojego podpisu...
09:27 Michael Death Lord [26]: hi
09:27 Cipfried: Hello, Michael Death Lord! Feel free to ask me for help.
09:28 Michael Death Lord [26]: quest
09:28 Cipfried: First you should try to get some gold and buy better equipment.
-.-
Michaello jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2006, 12:50   #371
Dechsta
Użytkownik Forum

Dechsta's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783

Stan: Tutor
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dechsta Dechsta ma numer GG 3038867 Dechsta ma login Tlenu orin11@tlen.pl Adres Jabbera do Dechsta Send a message via Skype™ to Dechsta
Domyślny

Kazdy mówi ze to fake, a z kąd wiecie? moze to fake może nie, ale tego sie nie dowiemy nigdy!

[img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img]
Dechsta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2006, 17:13   #372
Horgar
Użytkownik Forum

Horgar's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn

Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
Horgar ma numer GG 4955839
Domyślny

Jeśli się nie mylę to chodzi o zdjęcie na tibia.com, tak? Czy jakos nikt nie pomyślał że mogło byc ono równie dobrze zrobione w czasie jekiegoś test servera?? Ludzie pomyślcie trochę. Jak chcecie sie dowiedzieć to weźcie gm'a na tortury, może coś wam wyjawi.
stary 17-01-2007, 21:41   #373
TaifunIII
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Patologia Pokaż post
Ten serwis raczej nie daje fake (ma wielu GM w szeregach i jest w programie CipSoft). Tak jak powiedzieli teraz pytanie jak zdobyć Boots of Waterwaling
@@@@@@@@@@@
Tłumaczenie
21/10/2055 Chodzenie po wodzie. Sekret dotyczący spike sworda rozwiązany. Lonya dotarła na wyspe ze spike swordem. Potrzeba Boots of Waterwalkin (Butów chodzenia po wodzie). Gratulacje. Teraz pozostaje pytanie "Jak zdobyć te buty?"

Link do orginału http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=1#
sorry, że cytuje tak stary post(nie chcialo mi sie wrzystkiego czytać), ale jak już ktoś wszedł na tę wyspę to jak zabrał z tamtąd spike sworda......?? przecież na kamień nie wszedł no nie..?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq Pokaż post
Dziwne jest to zdjęcie... Spójrzcie na ten kamien gdzie powinien leżeć Spike Sword... On jest jakiś przeźroczysty...?
Moim zdaniem osoba, która niby zrobiła tego fake'a albo questa powinna nie zachowywać anoinmowości, bo co to zmieni... Może zrobiła tak specjalnie, bo jeśli okaże sie to fake'em to będzie pośmiewiskiem... Ja tam nie mówie czy to jest fake czy zrobiony quest na Spike Sworda, bo sam nie wiem... Na oko nie trudno coś takiego zrobić (mowa o fake'u)
omg on ma rozjaśnione sprity po to żeby widzieć gdzie są zamieszczone lootbagi. np. ma przezroczyste drzewa i spokojnie może okradac ludzi xD

Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 17-01-2007 o 21:48.
TaifunIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2007, 21:52   #374
Cvonio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie

Imię: Zryty Ziom
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
Cvonio ma numer GG 1409154
Domyślny

Jesli chodzi o to zdjecie gdzie kolo pokazuje ze ma spike sworda to na 1mln to jest fake a dlatego ze
jak ktos klika na bron a nie ma jej przy sobie nie pisze ile wazy prawda i na ss'ku tak jest nie pokazuje ile wazy
a jak by go mial przy sobie to by pisalo ile wazy
no i cala zagadka rozwiazana i powtarzam jedyna osoba ktora moze miec spike sworda na rooku jest sunrise i nikt wiecej (to tylko plotka ze on go ma )
Cvonio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2007, 01:25   #375
Marvolis
Użytkownik Forum

Marvolis's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
Domyślny

jesli chodzi o te soft botsy czy jak im tam... to widze na zdjeciu kiedy sie przyjrze uwaznie i z malem odleglosci od ekranu jak dookola tych butow sa malutkie kropeczki i maja kolor chyba taki sam jak te buty wiec moze to wskazywac ze albo te buty sa magiczne albo sa mokre od wody. jak patrze na buty np w domku mikolaja to zadnych kropeczek nie widze. ale coz jest pozno moze mi sie zdawac...;p

zobaczylem to zdjecie w paincie i powiekszylem troszeczke i widze wyraznie ze sa te kropeczki mam nadzieje ze to nowy trop ;p jak cos to sie nie wyzywajcie na mnie chcialem pomoc...

Ostatnio edytowany przez Marvolis - 18-01-2007 o 01:32.
Marvolis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2007, 12:22   #376
vNs'Cru
Użytkownik Forum

vNs'Cru's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot

Świat: Candia
vNs'Cru ma numer GG 5201746
Domyślny

Na Bank.
Poco tibianews dawala by screena POCO ? 4Fun ?
Na pewno nie dawala by fake.
Najbardziej rozje** mnie nooby " Mozecie tylko pomarzyc o SS " i sie smieja z rookstayerow a sami sa noobami co ledwo wyszli na main i oo ja jestem na mainie a ty jestes noob bo jestes na Rooku. Nc

Gz dlamnie 80% nie fake
stary 03-02-2007, 06:33   #377
Agent iks
Użytkownik forum

Agent iks's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: W-wa {Rembricz City xD}

Imię: Agent iks
Gildia: Poszukuje
Poziom: 29
Skille: 20/25
Agent iks ma numer GG 6442621 Send a message via Skype™ to Agent iks
Domyślny

A moim zdaniem to właśnie o to chodzi Cipsoftowi... żebyśmy sie zastanawiali nad zagadkami bez rozwiązania... tak żeby nam sie Tibia za szybko nie znudziła xD
Agent iks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 11:47   #378
Cielak53
Guest

Domyślny

Moim zdaniem może byc tak , że aby dostać sie do tego miecza trzeba wykopac pickiem (kilofem) jakaas takejman dzióre i tam w nią wejść
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 12:21   #379
Agent iks
Użytkownik forum

Agent iks's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: W-wa {Rembricz City xD}

Imię: Agent iks
Gildia: Poszukuje
Poziom: 29
Skille: 20/25
Agent iks ma numer GG 6442621 Send a message via Skype™ to Agent iks
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krakers Pokaż post
O Boze, to byl tylko kawal ze strony Rookguardian de'Bove, a takie dzieci jak ty sie na to nabraly -.-
SS tylko znika, ale nikt go nie ma.

Dokładnie... żeby zakończyć temat Spike Sworda tutaj zamieszczam wypowiedź De'Bove

Heyah

W zwiazku z zaistniala sytuacja przyszedl czas odslonic wszystkie karty.

Na wstepie dorzuce, ze cale te zamieszanie jest sprawka wielu osob, ale znajac zycie Ja oberwe najbardziej. Coz ... "ktos
musi" =]

Spike Sword - jeden z najbardziej porzadanych rarow w Tibii, a zarazem najbardziej poszukiwany Item na Rookgaardzie. I poki
co wciaz nie wiadomo jak go zdobyc. Krazy sporo legend/historii/bajek na jego temat. Mozliwe, ze kazda z nich zawiera
czasteczke prawdy, ktora kiedys odsloni przez Nami swoja tajemnice. Wielu graczy probowala szukac rozwiazania na rozne
sposoby. Przekopanie calej wyspy w poszukiwaniu ukrytych pomieszczen / przegladanie kazdego Forum zwiazanego z Tibia /
prowadzenie rozmoz z NPC / szukanie informacji u naj~ Rookstayerow ... oto nieliczne z nich, na ktore mozemy natknac sie
najczesciej. Mimo to wciaz kurtyna nadal nie zostala nawet w jakims stopniu odslonieta, az do wczoraj. Kilka osob bylo
swiadkiem znikniecia Spike Sworda z wyspy (Wy takze mozecie Nimi byc ogladajac film). Samo "puf" niczego nie oznacza, o czym
przekonacie sie w dalszej czesci tego posta.

Quest - czy wogole istnieje? Nikt nie moze miec pewnosci, ze zwiazany jest z lvl'em i graczami z Premium Account (o ile Q na
SS jest prawda). Mimo tych watpliwosci uwazam, ze SS jest dostepny na Rookgaardzie. Wyobraznia CipSoftu nie zna granic, o
czym niejednokrotnie mieliscie okazje sie przekonac, wykonujac nowe Questy. Mozliwe, ze klucz jest pod Naszymi nosami, a My
mimo usilnych staran nie potrafimy go dostrzec. Ogladajac film kazdy moze zobaczyc moment znikniecia SS z wyspy. Aby tak sie
stalo nalezy wykonac 2 banalne czynnosci, o ktorych wiedzialo wiele osob przede mna. Niestety nie moge Wam ich zdradzic,
poniewaz takie zostaly ustalone zasady. Fakt znikniecia miecza wcale nie musi oznaczac, ze ktos go zdobyl. W zwiazku z tym
uwazam (podobnie jak inni gracze), ze musi to byc zwiazane z czescia Questu. Innymi slowy prawdopodobnie takowy istnieje,
chociaz poki ktos go nie wykona, nie mozna miec 100% pewnosci.

Film - jest autentyczny. Spora czesc Forumowiczow mylila sie twierdzac, ze zostal nakrecony na OTSie. W jednym momencie
celowo zostaliscie wprowadzeni w blad. Sprytne i inteligentne osoby (mam nadzieje, ze odnosi sie to do kazdego) szybko
zorientuja sie gdzie tkwi -zonk-. Powodow calej tej "akcji" jest cala masa.

Po co ten cyrk? - Latwiej bedzie mi wytlumaczyc cala ta zaistniala sytuacje w punktach:
1. Chodzilo o zrobienie z graczy blaznow? NIE. Moim (a w zasadzie naszym) zalozeniem bylo przede wszystkim pokazanie Wam, ze
Quest na Spike Sworda prawdopodobnie istnieje. Znikanie miecza z wyspy mialo miejsce wiele miesiecy temu, ale dopiero od
niedawna wiadomo na jakiej zasadzie to sie odbywa. Dzieki temu filmowi mozecie na nowo zaczac poszukiwania. Nie prawda jest,
ze h-lvl dostaje go w prezencie. Wystarczy przeczytac tabliczke, a wszystko stanie sie jasne. Poza tym naglosnienie tego
problemu sprawi, ze ludzie znow zainteresuja sie Tajemnica Rookgaardu. Spora czesc mogla nigdy nie dowiedziec sie o tym
zdarzeniu, czego chcemy uniknac. Prawda jest taka - im wiecej osob wysili mozg, tym wieksze bedzie prawdopodobienstwo
odnalezienia nastepych -kluczy-. Powtarzam: NIGDY nie mialam na celu osmieszenia innego gracza i zawsze bede 3mala sie tej
zasady.
2. Chodzilo o zdobycie slawy? NIE. Zdaje sobie sprawe, ze mimo iz nie jestem naj Rookstayerem, zna mnie bardzo liczne grono
graczy. Na kazdym serwerze, na ktorym mialam przyjemnosc sie pokazac, znalazly sie osoby, ktore znaly mnie jedynie ze strony
i poglosek. Zawsze w takim chwilach zamienialam z kazdym z nich kilka slow. Nigdy nie szukalam rozglosu ani fanow ... prawda
jest taka, ze gdy zaczynasz cos osiagac zawsze znajdzie sie ktos, kto zainteresuje sie toba i twoim zyciem (kariera). Grajac
w Tibie nie stoje w City i nie chwale sie calemu swiatu swoja postacia, zadko udzielam sie na Forum, nie nakrecam Filmow i
nie udzielam wywiadow. Ograniczam sie jedynie do pogrywania na Isarze (w szczeglnosci na Pacc Zone, gdzie mozna miec chwile
spokoju), skromnego moderowania i robienia ss'ow. Zapewne niektorzy czytali moj Comment (www.tibia.com). Uwazam, ze nalezy
pochwalic sie swoimi osiagnieciami a nie ciagle zyc w aurze tajemniczosci - co w moim przypadku jest chorobliwe i Ci co mnie
znaja wiedza o czym mowa. Tak wiec sami widzicie, unikam rozglosu jak ogien wody, a ten film wcale nie jest tego
zaprzeczeniem.
3. Chodzilo o ukazanie latwowiernosci graczy? TAK. Wciaz nie moge wyjsc z "podziwu" dla osob, ktorzy wierza w "CESKY SEN".
Wielokrotnie powtarzalam, zaufajcie potedze wlasnych oczu. Nieliczni zrozumieli i przyjeli moje rady do serca, a szkoda. Sami
widzicie i jestescie swiadkami, ze byle h-lvl (odnosze sie do aktualnej sytuacji i poziomu Waszej agresji =] ) moze Was
zrobic w trabe. Wystarczylo jedno zdanie by wielu opadlo z krzesel. Spokojnie ... sama nie raz przejechalam sie na takich
ludziach i dlatego ostrzegam innych. Ten Film jest takze swego rodzaju ostrzezeniem przed bezmyslnym pokladaniu wiary w
innych graczy. Pamietajcie - ukazanie naiwnosci to nie proba osmieszenia Was, a jedynie przestroga.
4. Kto jest w to zamieszany? Nie bede ukrywala, ze to Ja jestem glowna sprawczynia calego tego bajzlu. O tym co stalo sie w
filmie wiedzialo sporo osob. Kto wie, moze nawet 20% osob w tej chwili czytajacych ten post, pomagalo mi w tej intrydze.
Jezeli poczuja sie na silach to przyznaja sie bez bicia o kim mowa. Nie mniej najwieksze konsekwencje poniose Ja i liczylam
sie z tym od samego poczatku. Takze "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien" ...
5. Zdajesz sobie sprawe co teraz ludzie o tobie pomysla? TAK. Czytaj wyzej. Dorzuce, ze posty typu "Ty K...o"/"Oszukalas
Nas"/"Mialas moj szacunek i go stacilas"/.... beda powtarzac sie jeden za drugim i wcale mnie nie zdziwia. Od zawsze
spotykalam sie z ponizaniem ze strony innych w tej grze. Wasze wypowiedzi pokaza, czy potraficie ocenic krytycznie samych
siebie (dalem sie porobic), czy macie poczucie humoru, czy potraficie zachowac kulture w takiej sytuacji. Podsumowujac -
dostane ciegi no ale przynajmniej przez 1 dzien glosniej bylo o Rookgaardzie niz Mainie =]
6. Dlaczego Nas oszukalas? Nigdy na Forum nie napisalam, ze posiadam SS. Pamietajcie - sa 2 strony medalu. Czesto gesto moje
posty maja podwojne dno. Nieliczni potrafia zrozumiec sens moich wypowiedzi. Moj text - Ju si Spajk Słord - byl jedynym
zonkiem, ale nie proba oszukania.
7. Jak to sie stalo, ze dalem sie nabrac? Zlozylo sie na to wiele czynnikow. W zasadzie wszystko odbylo sie spontanicznie,
poczawszy od "puf" z wyspy, a konczac n a"puf" z reki. Ogolnikowo wygladalo to tak
a) nagranie filmiku przy SS'ie tak aby kazdy widzial "puf"
b) znika Spike Sword
c) rzucam text You see .... (pamietacie dopisek? Bezczelnie sciagniety z tabliczki hehe)
d) logout
e) powrot i szybkie zabicie owcy (chodzi o sam fakt zabicia czegos + swieze cialo i krew)
f) oficjalnie oglaszam, ze stracilam SSa po 1 hicie (cos ala Ice Rapier)
g) wkret o napisie z tabliczki
h) pokorny + 1 hit = rece + nogi
Prawde powiedziawszy gdyby wogole taka sytuacja miala miejsce to moja balejczka wydawalaby sie sensowna.

PODSUMOWANIE - Film jest prawdziwy, nie kryje zadnych podtextow, nie ma na celu osmieszenia kogo kolwiek, ma ostrzec i
uczulic Was na pokladanie wiary w kazdym z osobna. Najwazniejszym jednak zalozeniem moim i reszty bylo dorzucenie nastepnego
elementu w ukladance zwanej "Tajemnica Rookgaardu", dzieki ktorej Nasza wysepka czasem potrafi skupic na sobie wieksza uwage
niz Main. Przyjdzie dzien, gdzie kurtyna znikniecia SS'a odsloni sie i znow pelni energi i swiezych pomyslow ruszycie na
poszukiwanie rozwiazan.

Z powazaniem

Instynkt - "Rookguardian de'Bove" (<- tak to Ona jest winna)
Agent iks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2007, 01:56   #380
Konduktor
Użytkownik Forum

Konduktor's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków

Imię: Gajer Ziom
Konduktor ma numer GG 1720036
Domyślny

Czas chyba zrozumiec ze spika z wyspy nie da sie wziac, byc moze kiedy znika powjawia sie w ajkims innym miejscu z kturego trzeba go wziasc, ale wszystko i tak wskazuje na to ze quest jest nie aktywny. Moze po nastepnym utapde cipy go aktywuja. Z tego co wiem to ten quest kiedys byl ale kiedy to ja juz sam nie wiem.
Konduktor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania