![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() 7 bram i jest to 29-letni boczny skrzydłowy z skutecznością przeciętna i zadowalającym skrzydłowym xD
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() 8 bramek strzelonych prze 26 letniego pomocnika specjalizujacego sie w wolnych bezposrednich.
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() pograł bym,ale na e-maila nieprzychodzi odpowiedz o rejestracji
![]() ma ktoś może jakies " Niepotrzebne " konto niechce mi sie czekac ;p
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 12-06-2006 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Może takie pytanie.. Co sądzicie o pierwszej rundzie jak i o całym turniej Hattrick Masters?
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() HM to dobry pomysł, tylko źle zrealizowany. Wszystkie spotkania w ~5 dni to za dużo by myśleć o obiektywnym przeglądzie najlepszych durżyn. Dużo kupuje mutantów na ten tydzień. No i dostajesz kontuzje i wylatujesz...
Tak nawiasem najlepszy strzelec - 6 bramek, współ lider klasyfikacji strzelców... Zapraszam na: http://blog.tenbit.pl/kkkamil/244
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ile trwa posiadanie czerwonej kartki a ile zoltej?? i za ile zoltych kartek sie lapie czerwona (nie chodzi mi tu o mecz tylko np. jak wjednym meczu dostane zolta kartke a w nastepnym jeszcze zolta to mam czerwona o to chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Wygrałem 4-2 na ligowym z 2 miejscem w tabeli i jestem happy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a ja sparing przegralem 8-1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cos ty? Sam bym na to nie wpadl. Mimo wszystko milo by bylo, gdyby rezerwowi tez cos w tych sparingach pokazali i przydali sie do czegos innego, niz tylko do wyplacania im pensji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() up: ja sobie kupilem caly 2 sklad za 300 tysiecy razem i teraz mam tak ze jak jakis rezerwowy ma lepsza forme od podstawowego do wzucam rerwe do skladu ligowego a wiec u mnie nadaja sie tez do grania
![]() ps: spar 6- 0 do tylu ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hattrick Zasady
Żółte i czerwone kartki Podczas rozgrywanych meczów zawodnicy mogą dostawać kartki. Tak jak w rzeczywistości, dwie żółte kartki (czerwona) w czasie meczu automatycznie wyrzucają zawodnika z boiska. W takim wypadku zawodnik jest też zawieszony na następny ligowy/pucharowy/barażowy mecz. Także na jeden mecz będą zawieszeni zawodnicy, którzy w trakcie sezonu zebrali trzy żółte kartki. Kartki zdobyte w meczach ligowych, pucharowych i barażowych są liczone łącznie. Jeżeli zawodnik ma dwie żółte kartki z meczów ligowych i właśnie w pucharze zdobył trzecią, jest automatycznie odsuwany od następnego meczu o stawkę (czyli w tym przypadku meczu ligowego lub barażowego). Można sprawdzić w zakładce "Zawodnicy", ile kartek zdążyli nazbierać zawodnicy przed danym meczem. Jeżeli zawodnik odczekał już ten jeden mecz, jego konto się zeruje. Przy zawodnikach, którzy zdołali już zebrać trzy żółte kartki będzie symbol czerwonej kartki, informujący o zawieszeniu w następnym meczu. Zawodnicy agresywni (np. "porywczy") będą zbierali więcej kartek niż inni, szczególnie, jeśli przy okazji są "nieuczciwi" i mają słabe doświadczenie. Zawieszeni zawodnicy po odczekaniu jednego meczu mogą już normalnie grać. Dodatkowo na koniec sezonu wszystkie kartki są anulowane. Żaden zawodnik nie może też być zawieszony (bądź wyzerować konta kartkowego) w meczu towarzyskim. To ci chyba wystarczy.
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ile sie czeka na te glupie konto : (
czekam...czekam...czekam...I Nic :-(.A bym sobie w to pograł...Nie ma ktos jakiegos niepotrzebnego konta ? ? ? prV Plx ![]()
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cierpliwość to cnota
![]()
![]() |
#379 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Dobra, jestem 15 w kolejca
![]() Jestem zielony, wiem, ale co to jest TSI?? ![]() Ostatnio edytowany przez Kedven - 15-06-2006 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze na Maila mi nieprzyszła pełna aktywacja jednak chcąc sie zalogowac wyskoczyl taki błąd
: ![]() o co co chodzi : (