![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() No coż wzruszajaca historia
![]() ![]() Ja mialem knighta (pierwszy char w tibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I sobie poszedlem na amazon camp i babcia dzwoni goni mnie witch to ja klikam na drabinke i lece do telefonu, szyko skonczylem rozmowe (15 sec) i podbieglem, patrze ja 20 hp i sie pale szybko do drabiny i ded,biegne po deda i znowu ded,(to byl moj pierwszy char i grac nie umialem, ale to zawsze strata ![]() ![]() ![]() I tak moj knight poszedl w zapomnienie, lae posiadlem postac o nicku Mati Marczko byl to char stworzony po to zeby wzucic mojemu knightowi line na rooku hehe ![]() ![]() To juz byl koniec mojego pala stracilem ponad 200k expa kiklanascie h skilowania, i teraz mam sorca obecnie 29 lev 34 mlev (wiem ze bardzo slabo ![]() ![]() Czas pokaze ![]() Pozdro
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 21-02-2006 o 13:32. |
![]() |
|
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() ok jak wszyscy wspominaja to ja tez wspomne...
zrobilem chara o fajnym nicku:leon nodinsoba czy jakos tak xD(nie potrafilem wymyslic odpowiedniego to wybralem jednego z tych na liscie) pamietam jak nie moglem wejsc po drabince xD probowalem na goscia dac foolow i wejsc za nim na gore ![]() potem wlazlem do dziury i tak sie skonczyla moja zabawa z tym charem... postanowailem zrobic jakiegos lepszego chara...kombinowalem...rekin master...rekin from poland(ale noobowate nicki) nic nie pasowalo to mysle leca gwizdne wojny...Rekin Lord Vader moze byc, pasuje ![]() rooka robilem przez 2tyg...tak poznalem markizek marczak(hail straznik gaju) oraz madame natalie(nie gra juz) oraz pameitam kiedy gosciu o nicku robert stolarczyk padl i mnie poprosil o pomoc...pomoglem mu odzyskac cialo i od tamtego czasu sie kolegowalismy ![]()
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Moja historia jest kompletnie "noobowata" .Gdzieś od kogoś usłyszałem o tibii ... Po jakimś czasie postanowiłem że spróbuje zagrać . No to weszłem na tibia.com wybrałem nick no i przeszłem do wybierania serwera... Patrze,patrze no i widze na pierwszej pozycji Aldora.Pisze full ale myślałem że im więcej tym lepiej.Zaczęłem grać . Na początku było Plx Free items później wyszedłem z rooka i zaczęłęm expić na Bugach w Carlin...Wszystko było fajnie dorobiłem się 14 knighta
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kilver - 21-02-2006 o 17:37. |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol my to jak jakies babcie co wspominaja komunizm lub jakas wojne
![]() n ale jak wszyscy to i ja tez. opowiem wszystko co i jak. wiec. wszystko zaczelo sie 2 dni przed przyjeciem mojej siostry uslyszalem ze gra moj kuzyn ( pewnie jak wiecie pulpet rozprowacz i ziomek popo (pozdro)) w tibie. no to ja mu mowie co to za gowno wole se grac dalej na kurniku ( taka stronka) ale na przyjeciu jednak sie przelamalem i jaednak sciagnelem tibie. doszedlem `1 postacia do lvl 8 ( knight) nick jakub yogi i rzucilem twierdzac ze to glupia gra. nastepnego dnia zalozylem postac (yogi jakub) knight i skonczylem tez na 8 lvl duzo smierci itd. i koniec z nim. zaczelem grac prokomem i na 18 vl dostalem hunta to sie poddalem zalozylem yogiego (historie znacie i jest teraz navus) ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Natalia powraca po 5 czy 6 hackach, ale moze cos bendzie z niej
![]() Tak wogule to ja zaczolem grac w tibie juz z ponad rok temu tylko jak rakin nie umialem po drabinie itp ![]() A tibia sie zarazilem od "kolegi" w 6 klasie co nie zdal 6 klasy i doszedl do nac, i na informatyce zobaczylem ze gra w tibie, patrze o on woooden shielda kupujei sie zapytalem czy mnie nauczy w to grac ![]() ![]() I zaczolem grac, hehe fakt jak stare bebcie co gadaja o komunie ![]()
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 21-02-2006 o 18:51. |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hehe moja historia z tibia zaczeła sie hmm chyba 3 lata temu. Chodziłem do cafe aby se conter strike pograc , a tu taki wyjadacz kafejkowy (siedział 12 godzin dziennie przez jakis rok) gra se w tibie . Z kumpalmi postanowilismy spróbować i zagralismy na serverze który wtedy był pusty julera doszłem do 20 lvl 50 skilla (noobowate) i wtedy masowo sie nam tibia znudziła . Postanowiliśmy zrobić br hunta miała być całą cafeja pełna anby rzeź zrobic a tu c*** 2 osoby były zabilismy pare osob i wkoncu banda 50 lvl nas ubiła... Pamietam jak miałem red skulla bylem pewny śmiercu a kumpel do mnie abym eq za drzewem schował i tak żuciłem plate legi za drzewo
![]() ![]() C.D.N
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol to ja powiem lepsze jak byl u mnie marcin i wlasnie stworzylem se postac (maj 2005 jak widac jestem mlodym graczem)
wiec pamietam jakna rooku se kupilem se mace i myslalem ze to badziewie ale wtedy przyszedl Marcin i mi powiedzial zer to najlepsza bron na rooku i sie podniecilem. Poszedłem na mino i umarlem (moj pierwszy dead na 4 lvl nawet pamietam to miejsce ![]() ![]() ![]() ps. tak zesmy sie rozgadali o tych przezyciach ze zapomnialem o tym ze mamy o silverce gadac a nie wspominac. chociaz to tez silvera ![]() ![]() ps.powiedzcie mi jak mozna sie zgubic w carlin i thais, oraz jak mozna sie podniecac tym ze zapala sie torcha i ze zabija sie goblina o.O. ( moj pierwszy zabity stwor na majnie ( tak wtedy mowilem na maina) nie wiem, ale takie sa poczatki. ![]() ps. ja chcialem zarabiac sprzedajac ludzia cluby i te miecze co ma sie z questa w kanalach na rooku (nie rapier tylko te slabsze) myslalem ze bede bogaty i sie dziwilem jak mozna byc tak slabym i tego nie widziec. ps cos mi sie przypomnialo. jeden z moich kumpli podniecal sie ze zabil go na 12 lvl orc bezerker. mowil ze to sie nazywa szczescie ( tak szczęście) ze zabil go juz taki silny stwor a nie jakis trol czy mino oooOOOo jak by to powiedzial moj kumpel z tibi ( taki nOObek) nóóóp plx ( boze jak mozna pisac plx to takie noobowskie jak dla mnie ![]() ps. omg ale sie rozpisalem ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 21-02-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() ohh moja historia jest taka siaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakiego mieliście najgupszego deada ? Ja expiłem uh makerem poszłem na obiad wylogowany byłem pod mostkiem dwarvów... Zjadłem obiad wlogowałem sie a tu kołomnie stał Giant Spider
![]() ![]() ![]() @ Ktoś się pytał czy można walnać z różdziki ,hmm i exori vis naraz ---> można walnąc z różdzki i z hmm lub exori vis nie inaczej bo po hmm masz "exhausted" tak samo po exori vis i dlatego nie można użyć runy i czaru spontanicznego naraz ![]()
#371 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Imię: Frodo of Silvera
Gildia: Nie ma ale bedzie
Poziom: 22
Skille: -/-
Poziom mag.: 23
|
![]() tak fajnie sie nasmiewac z kogos ktory pierwszy raz jest na forum i zalozyl konot o ktore bardzo prosil mnie michal .... Mati nie ladnie sie smiac z kolegi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Imię: Frodo of Silvera
Gildia: Nie ma ale bedzie
Poziom: 22
Skille: -/-
Poziom mag.: 23
|
![]() Kurde nie wiem czy dobrze mi wyszlo wiem ze ta 2 oplowa jest zrabana bo... ja tego znow nie napsailem samo weszlo
![]() Moje eq .. p-set,dragon shield,crown helmet,rozdzka,scraf ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() @filipex
tak to zrob takie skille...gadasz jak noob...nigdy takich skilli nie miales wiec nie wiesz ile to pracy...1% idzie 10min, mialbys do tego cierpliwosc?jeszcze raz taki coment to sie w****ie, a kto ustala jakie skille sa dobre?skille sa dobre,taklie,jakie nam odpowiadaja i wystarczaja...jak mialem twoj lvl i twoje skille to podobnie myslalem ale masz racje-siedz 1000minut zeby wbic skilla...jest to jakies 14h xD
#374 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() E tam 10 min na 1 % to szybko ile to jest jedna nie przespana noc
![]() ![]() ![]() ![]()
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Imię: Ziolek
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() oki sorka rekin niewiedzialem ze tak cie to w****i sooora tylko wiesz mysle czy miec juz w dupie skile izaczac nabijac tylko lvl bo kumple ktorzy zaczeli puzniej grac niz ja juz mnie przegonili
a to moje eq (dobrze miec rozne programy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Filpex - 22-02-2006 o 07:59. |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() ps tak jak mowil rekin nie ma czegos takiego jak dobre czy zle skile. kazdy ma takie jakie mu sie podobaja, wiadomo ze kazdy chce miec najlepsze. ja mam knighta na 9 lvl 52/52 i juz mi sie nie chce skilowac
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry za double post
http://rapidshare.de/files/13846354/...ragon.rec.html wejdzcie i sie przekonajcie ![]() ps. w dziale zdjecia dalem 2 ss ![]() ps. filip powieksz to zdjecie
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok czas zmienic temat...
chcialbym sie was poradzic, kilalla jest retired wiec msyle nad odejsciem z immortal dragons. i tu jest problem: a. Zostac w immortalach b. Dojsc do blood bringers c. Dojsc do Extreme Dream prosze o wasza pomoc, gdyz nie wiem na co sie zdecydowac...
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Rekin, ja bym wybrał odpowiedź d. Że nie ma? Powinieneś sie domyślić jeszcze jaka gilidia przyjęłaby Cię z otwartymi rękoma (HAIL MOONCHILDREN, hyhy), albo stwórz własną i namow ID (pl ofkorz) żeby do niej doszli ;]
@Everlasting Mercy thx ;] @Rekin na pewno nie 10h. Na 80 sword potrzeba dokładnie ~24h treningu ![]() Hehe, Tibię w cafe zobaczyłem, ale lipna grafa. Ale Szwed (jak chcecie wiedzieć kto to był zagadać na priv, nie lubie publicznie gnoić ludzi ^^) pokazał nam jak grać i zacząłem 11 czerwca (mati 10 czerwca ![]() ![]()
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szwed, hmm moze ciebie uczyl, ale mi nie pomogl, sam wiedzialem wiecej po 2 dniach gry w tibie niz od po 2 miechach czy wiecej
![]() Ja ci zakladalem konto, nie Szwed(za sama ksywke go mozna juz nie lubic xD) Jesli masz dojsc do jakies gildi wez BB
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 22-02-2006 o 14:26. |
![]() |