![]() |
#361 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() @Fey
>regulamin pewnie sie nie skapniesz ale chodzi mi o to że nie wolno cytować zdjęć !!!!! @Morgi Gz lvla i ładnego loooota ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() @Feyzzy
Człowieku nie cytujemy zdjęć. Twój post jest na pół strony -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() @pare razy up
Zdjęc sie nie cytuje baranie =P
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Sry za mojego posta ze zdjeciami. Teraz juz wiem ze zle zrobilem i to juz sie nie powtorzy. Ale chcialem dokladnie sprecyzowac o co mi chodzi. Jescze raz sry
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Feyzzy - 07-08-2006 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() Zaraz po update underwater :O
![]() ![]() ![]() ![]() I chwilke pozniej na combo od MWE padl 74 ek :/ ![]() I teraz kazdy Massivek byl postrachem dla naszej ekipy bo shooterom konczyly sie runki, ta plama wody to wlasnie martwy massive ^^ I wkoncu wyjscie ![]() ![]() No i na koniec leveliki: ![]() ![]() I level na ktory pracowalem najwiecej w calej mojej karierze o0 93 w sumie wbilem jenego dnia ponad milion expa dodajcie na erigu 2 dedy po 300k expa, ale wazne ze jest ! ![]() ![]() Pozatym ktos z moich kumpli w RL wyczyscil mi caly domek ![]() ~Never Gives up! Play to the End!~ Wasz Randallek |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Pozatym ktos z moich kumpli w RL wyczyscil mi caly domek
![]() ~Never Gives up! Play to the End!~ Wasz Randallek[/quote] Gdybyś Stracił takie rzeczy jak ja po hacku to nie wiem czy bys nie skończył z tą grą.Więc nie każdy kto kończy grę po hacku jest lamusem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Gildia: Children of chaos
![]() |
![]() Sa to co prawda ssy niezwiazane z tematem ale ze jestem vickiem tej gildi to wkacu moge sie pochwalic stanem moimi other charów na tym acc
![]() Mój piekny pally z iridi :> ![]() A to moj "zjechany troszke" knighcik <przed dedami bylo 84/83 i prawie 7 mlev :/> ![]() ssy obrabialem na odpierd0l sie wiec niesmiac sie ze tak noobosko ![]()
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! Ostatnio edytowany przez m0rGi - 09-08-2006 o 03:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Bardzo mi sie wasze screeny podobaly i zycze wam jak najwiekszych leveli!!! I nie zwracajcie uwagi na tych lamusów co tu wejda i sie chwala swojimi niby wielkimi czynami, tak na prawde to cioty i wy tu wymiatacie...Sebcio dawaj szybko stówke i lecisz na anii...Pozdro tez dla twojej dziewczyny i zniszcz tego bezczelnego hama co pantofle ukradl...Bardzo mi sie podobaja wasze filmiki...
Jak tak se dzisiaj skillowalem to mi sie tam zajefajnie ten temacik przegladalo..!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak tak 1 na refugi :>
![]()
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a jeden sski tylko pomoglem w quesciku
![]() ![]()
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! Ostatnio edytowany przez m0rGi - 12-08-2006 o 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 105
|
![]() Na wstępie chciałem podziękować Gandalfowi za pomoc w zrobieniu Behe Questa
![]() ![]() A to już ss z życia codziennego ![]() W końcu 85 lvl !!! ![]() A tu już 86 ;p ![]() 89 dist ![]() I na koniec loot jaki chcieliby zobaczyć wszyscy polujący na Bk ![]() Comment plx ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
|
![]() Dużo sie dzialo
![]() Zaczniemy od addonków ![]() Hunter Hunt ![]() ![]() No i piękne pazurki ![]() ![]() I mała loteria... ![]() I sklejka ^^ ![]() Mała pomoc w djin queście: BooM: ![]() BooM 2: ![]() BooM 3: ![]() Pwnage ?? ![]() ![]() ~ ![]() ![]() I kolejny mały quescik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gratz dla randalka
![]() a teraz levelik odemnie ![]() no a tutaj lekka zmiana w moim eq mam nadzieje ze teraz jest ok :> ![]() to tyle ostatnio malo gram ale bedzie wiecej ;p
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Kornik Immortal
Gildia: Hellpike
Poziom: 138
Poziom mag.: 72
|
![]() Tere Fere Kornik Bije Lvele.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Tak \.:;|;:./ fyscy Cometuwuja,nie no gyzy gildio naction~~
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() Gratki
![]() ![]() |
![]() |