Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-07-2006, 17:16   #361
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

@up up gratz kolegi Powiem tylko tyle że po tym jak mnie ubił po raz pierwszy przy logoucie (zawinął do depo) napisał coś w stulu f**ng polish noob polish .... itd widać że gościu ma jakiś problem jeśli idzie o Polaków. Poza tym to najzwyklejszy noobek co mocny jest tylko w gębie bo jak chciałem iść na solo odpowiedzią był logout. Denerwuje mnie to bardzo że właśnie przez takich ludzi nie mogę sobie pograć rozumiem jeśli bym się nosił kradł lub po prostu stanął komuś na odcisk ale to ... Lepiej gdyby HWL wygrało hehe nieźle wtedy by było lepiej lol lepiej tego nie chcij bo sam będziesz musiał włazić w tyłek dla swojego "kolegi" oni nie szanują nikogo i niczego. Za panowania patriots był już lepiej. Teraz włazi ci jakiś 40 lvl na spawn ubija cię i jeszcze huntuje bo... bo powinieneś oddać mu wszystko zabić się sam i zrookować chara bo jesteś Polakiem Im dłużej siedzę i czytam wypowiedzi w tym topicu coraz bardziej wydaje mi się że czas najwyższy dać sobie spokój i olać to wszystko bo to i tak nie ma sensu. Asslickerzy byli są i będą tego nie zmienisz niektórzy mają takie właśnie podejście do życia zarówno w grze jak i w rl. Kto wygra ?? no cuż jeszcze z miech temu bez wachania odpowiedział bym że dominion a teraz... teraz to kto to wie słabą stroną jest brak zgrania w obozie dominion i to wszystko. Po co przy open battle tak się rozpraszać w końcu w kupie siła a ci rozleźli się na wszystkie strony i jak chcą kogoś strapować kiedy ich nie ma blisko siebie. Powinni coś w końcu zaplanować. Konda ma za sobą tyle wygranych wojen a zachowuje się jakby był na swojej pierwszej. Nie wiem w czym problem idą qpą trapują zabijają i tyle ( w końcu tak robi hwl) i to cała skomplikowana taktyka :/

Ostatnio edytowany przez jastr - 21-07-2006 o 17:18.
jastr jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-07-2006, 17:17   #362
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Kiedy HWL zrobi rozpiżdziel na serverze zwiekszy sie liczba ludzi ktorzy odejda / przestana traktowac Galana powarznie , co bedzie mialo wplyw na drastyczny wzrost random pk'erów , niechce być zlym prorokiem ale każdy dostanie w p***e , czy zna HWL czy nie.

lol, zapomniales dodac, iz gdy nowe update wejdzie w zycie na takich zasadach jak podaly Cipy polowa ludzi na wszystkich serwach przestanie traktowac Tibie na powaznie gz cip
sliver jest offline  
stary 21-07-2006, 17:34   #363
Dymas16
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
Dymas16 ma numer GG 9318411
Żarówka

Tak jest właśnie ,że Cipy wprowadzaja jakieś bezsensowne Update ;/.Jeśli Dominion przegra wojne to nie wiem czy jest jeszcze sens gry na Galanie bo nie można expić ,Hwl zabija Forfun.Niech Dominion się wkońcu weźmie w garść i niech troche ponabija fragów.

Go!Go!Dominion!!
Dymas16 jest offline  
stary 21-07-2006, 17:41   #364
De-
Guest

Domyślny

i jak ma dominion wygrać jak konda znowu padł ^^ powiedzcie u kogo mieć teraz protekcje żeby cie nie ubili ? :|

stary 21-07-2006, 18:02   #365
Dymas16
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
Dymas16 ma numer GG 9318411
Dumny

Ty sie Już cykasz ,że szukasz już protekcji ;/ No i co z tego ,że Konda Padł??Jak i tak Dominion jak się zgra to może wygrać tą wojne.Ja jestem cały czas za Dominion
Dymas16 jest offline  
stary 21-07-2006, 18:41   #366
De-
Guest

Domyślny

no to niech sie zgrywa bo jak narazie nie widać żeby mogło wygrać ^^

stary 21-07-2006, 20:30   #367
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

@Hani.. Nie każdy ma taką komfortową sytuację GoGo Dominion.. Demi jeżeli jeszcze czytasz to forum to widzisz jak wiele osób wierzy w Dominion!! Musicie to wygrać!!i
Pawio jest offline  
stary 21-07-2006, 20:45   #368
Mayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival

Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
Domyślny

Spokojnie dominion wygra war po update bo juz nikt z hwl (jak zreszta wiekszosc normalnych graczy) nie bedzie gralo w tibie ; ] Chca usunac z tej gry najlepsze co moze byc - pvp skills, zobaczycie jak po update konda bedzie wymiatal xD Moze tez wprowadza manasowaie sie hotkeyem lol
stary 21-07-2006, 20:46   #369
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Konda z sd na battle . Są tego plusy i minusy
Pawio jest offline  
stary 21-07-2006, 22:18   #370
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer
Spokojnie dominion wygra war po update bo juz nikt z hwl (jak zreszta wiekszosc normalnych graczy) nie bedzie gralo w tibie ; ] Chca usunac z tej gry najlepsze co moze byc - pvp skills, zobaczycie jak po update konda bedzie wymiatal xD Moze tez wprowadza manasowaie sie hotkeyem lol

nio nio ziomasqu juz sie da hotkeyem tylko nie da sie przesuwac rzeczy
Zimpa jest offline  
stary 21-07-2006, 22:38   #371
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Domyślny

Ehh jak widzę zawsze ta sama agonia przed upd O co wam tak właściwie chodzi??? co runy na battle?? i co do tej pory co 2 sorc miał bota przy pk a teraz bedzie tak jakby wszyscy mięli bota. Ile razy denerwowało cię kiedy ginęłeś bo pker miał boota a ty uh bota nie miałeś (bo grasz fair lub miałeś wyłączonego) teraz boty będą bezużyteczne (no chyba że jakieś automatyczny exp itd ale to raczej makra) Cip soft już nie wie jak ma radzić sobie z oszustami więc idzie wedle zasady nie możesz pokonać przeciwnika przyłącz się do niego . Loot z potworów co w tym złego ?? praktycznie nic się nie zmieni i nie jest to jakaś wielka rewolucja a nawet lepiej że tak będzie teraz to nie uczciwość knighta będzie miała decydujące znaczenie ale uczciwość shuterów więc czy tak czy siak bez zmian a dla swiatów non pvp to już jest olbrzymie udogodnienie. Stamina hehe na pewno cpsoft tak to zrobi (podobnie jak soulpoints) że ludzie którzy grają normalnie nie odczują różnicy. Ile razy narzekacie : O ten ma xxx lvl bo ma 5 ownerów, gdybym grał w 3 też bym miał taki lvl. Teraz to wszystko się ograniczy w końcu sharowanie przestanie być taką plagą w tibi. Są jeszcze pgerzy którzy gają po kilkadziesiąt godzin no cuż to może być jakieś ograniczenie dla nich ale czy to źle?? powodzenia
jastr jest offline  
stary 21-07-2006, 23:12   #372
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Ehh jak widzę zawsze ta sama agonia przed upd O co wam tak właściwie chodzi??? co runy na battle?? i co do tej pory co 2 sorc miał bota przy pk a teraz bedzie tak jakby wszyscy mięli bota. Ile razy denerwowało cię kiedy ginęłeś bo pker miał boota a ty uh bota nie miałeś (bo grasz fair lub miałeś wyłączonego) teraz boty będą bezużyteczne (no chyba że jakieś automatyczny exp itd ale to raczej makra) Cip soft już nie wie jak ma radzić sobie z oszustami więc idzie wedle zasady nie możesz pokonać przeciwnika przyłącz się do niego . Loot z potworów co w tym złego ?? praktycznie nic się nie zmieni i nie jest to jakaś wielka rewolucja a nawet lepiej że tak będzie teraz to nie uczciwość knighta będzie miała decydujące znaczenie ale uczciwość shuterów więc czy tak czy siak bez zmian a dla swiatów non pvp to już jest olbrzymie udogodnienie. Stamina hehe na pewno cpsoft tak to zrobi (podobnie jak soulpoints) że ludzie którzy grają normalnie nie odczują różnicy. Ile razy narzekacie : O ten ma xxx lvl bo ma 5 ownerów, gdybym grał w 3 też bym miał taki lvl. Teraz to wszystko się ograniczy w końcu sharowanie przestanie być taką plagą w tibi. Są jeszcze pgerzy którzy gają po kilkadziesiąt godzin no cuż to może być jakieś ograniczenie dla nich ale czy to źle?? powodzenia
moim zdaniem troche bzdury opowiadasz.... Nie sadze zeby ten updt dalo sie porównywac i tak samo nie mozna porownac "naszej agoni" do poprzednich. PONIEWAZ ten zabija cala idee Tibi nie wiem czy zauwazyles.. hmm to ze co drugi sorc ma aim bota etc to jest gowno prawda fakt to istnieje dosyc bardzo rozpowszechnione ale nie wydaje mi sie zeby wszyscy tak calkiem tego uzywali . czesto po dedzie rozni ludzie sobie tlumacza "a padlem bo on mial aim bota" co w cale prawda defakto byc nie musi.

btw tak samo jest z hwl wielu mowi ze zwyciestwo zawdzieczaja aim botą ... nawet keekz na forum to kiedys pisal- zeczywiscie potrzebujemy evul aim bota zeby zebrac sie w 5-6 osob strapowac kogos i w trapie go zabic a przeciez wiekszosc fragow hwl to fragi expiacych czlonkow Dom~ i to jest fakt ze to ze Dominion przegrywa wiekszosc zaslania wciaz tymi botami.

wyobraz sobie jeszcze jak teraz beda wygladaly bitwy na gh sobie poszczegolnhy strony ustala kolejnasc ludzi do odstrzelenia no bo co to za problem ustawic szereg sorkow na mana shieldzie i pruc z sd ile wlezie... wiec powtazam to nie jest to samo... juz nie wspomne o tym kto wytrwa serie jak z ak 47 kazdy strzal hit po 400 lecz Konda to nie wszystko

Ostatnio edytowany przez sliver - 21-07-2006 o 23:17.
sliver jest offline  
stary 21-07-2006, 23:16   #373
Mayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival

Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
Domyślny

Jastr a widziales tego ssumona? jak on wejdzie do rl tibii to bedzie masakra... 50 sorce padaja w 2 sekundy, a wyobraz sobie ze stoisz takim 120 rp pod dp wbijaja takie 2 sorce ssumonuja to gowno i jeszcze ciebie z sd nawalaja... acha i to nieprawda ze co 2 sorc ma bota...

@zimpa
TO juz byl jakis mini update? ; p (nie mam tibii na kompie od 2 tygodni)
stary 21-07-2006, 23:28   #374
vego8
Użytkownik forum

Lokacja: w domu

Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hani2006
A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX
ta w kazo jak sie woziles i mi groziles ale zawsze widac ze male chlopczyki co kupuja chara jak ty sa mocne tylko w gebie
vego8 jest offline  
stary 21-07-2006, 23:44   #375
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Domyślny

sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz celowanie z run to może z 10-20 % reszta to wyczucie, znajomość profesji, terenu i doświadczenie tego nie zastąpi żaden boot żaden hotkey( dlatego ja uważam że mam słabe pvp chociaż z celowaniem z run większych trudości nie mam). No i ostatnia rzecz jeszcze nie ma i już nażekacie i nie piszczie "wtedy to było co innego" bo tak piszecie ZAWSZE spójrz na datę mojego dołączenia do forum parę updatów już przeszedłem i wiem co piszę. Nadejdzie upd wszyscy będą biadolić bo to trawa za zielona niebo za niebieskie hotkeye stamina i co ... dalej będą grać tylko z przekonaniem ehhh gdzie ta stara dobra tibia kiedy każdy po 15 uh makerów miał kasy pełno Pożyjemy zobaczymy
jastr jest offline  
stary 22-07-2006, 00:13   #376
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

hah, to ze juz kilka updatow przezyles to nie znaczy ze wszystko co piszesz jest najlepsze i najmadrzejsze... byc moze zle sie wyrazilem przyznam Ci racje nie zabija idee Tibi tylko idei pvp i temu nie zaprzeczysz ....

A ze nie uzywasz battle list i nie bedziesz uzywal to no comment..
sliver jest offline  
stary 22-07-2006, 03:38   #377
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@zimpa
TO juz byl jakis mini update? ; p (nie mam tibii na kompie od 2 tygodni)
@mayer

nie ziomasq ja wiem co jest w update
Zimpa jest offline  
stary 22-07-2006, 03:48   #378
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver

A ze nie uzywasz battle list i nie bedziesz uzywal to no comment..

pozwolilem sobie zedytowac tego posta/\/\/\

jastr na prezydenta...

sipver wez sie zatanow od bobrze mowi kto mial bota ten go bedzie uzywac jesli ty niee chcesz prucse zabawy to nie uzywaj co cie to obchodzi jedyne co musisz to uhbot kiedy boter bedzie cie bic przeciez update nie rowna sie nakaz uzywania bota on go tylko daje kazdemu zeby nie narzekaj ze padl bo tamten mial bota a ja nie to nic nie zmieni

@stamina

wypowiem sie raz
7h mozna expic i troche jeszcze byc online ale mi zdara sie byc online 12-16h dziennie<jak mam wene> wiec jest to pewne ograniczenie co nie zmienia faktu ze inne chary na koncie tez mam i wreszcie znajde czas zeby nimi tez pograc zastanowcie sie nad tym... biadola tylko sharerzy ktorym to wybitnie nie pasuje

@loot

shooter bez blokera nic nie moze chociazby na hydrach wiec stawiac sprawe jasno podejdziesz ja nie blocze i sprawa jasna a te 10 sekund cie nie zbawiczekajac na wyciagniecie loota

@wszystko to co powyzej

sadze ze starczy
Zimpa jest offline  
stary 22-07-2006, 13:05   #379
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz celowanie z run to może z 10-20 % reszta to wyczucie, znajomość profesji, terenu i doświadczenie tego nie zastąpi żaden boot żaden hotkey( dlatego ja uważam że mam słabe pvp chociaż z celowaniem z run większych trudości nie mam). No i ostatnia rzecz jeszcze nie ma i już nażekacie i nie piszczie "wtedy to było co innego" bo tak piszecie ZAWSZE spójrz na datę mojego dołączenia do forum parę updatów już przeszedłem i wiem co piszę. Nadejdzie upd wszyscy będą biadolić bo to trawa za zielona niebo za niebieskie hotkeye stamina i co ... dalej będą grać tylko z przekonaniem ehhh gdzie ta stara dobra tibia kiedy każdy po 15 uh makerów miał kasy pełno Pożyjemy zobaczymy
Skoro celowanie runami to 10-20 % calego pvp , to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak rycza z powodu aimbota ?

Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz.

Uwierz mi ze wprowadzenie legalnego aimbota to nie jest "polepszenie" pvp o 10-20 % , teras kazdy noob ktory kupil postac na allegro bedzie wstanie zagrozic doswiadczonym graczom (za jakiego ja sie uwarzam).
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 22-07-2006, 13:55   #380
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa
pozwolilem sobie zedytowac tego posta/\/\/\

jastr na prezydenta...

sipver wez sie zatanow od bobrze mowi kto mial bota ten go bedzie uzywac jesli ty niee chcesz prucse zabawy to nie uzywaj co cie to obchodzi jedyne co musisz to uhbot kiedy boter bedzie cie bic przeciez update nie rowna sie nakaz uzywania bota on go tylko daje kazdemu zeby nie narzekaj ze padl bo tamten mial bota a ja nie to nic nie zmieni

zmieni zmieni, Tibia po upie bedzie gowniana gra dla cieniasow ktorzy nie umija kompletnie celowac z run, po kazdym dedzie probuja sobie wmowic ze koles mial aim bota a tak naprawde nie umieja w siebie trafic uhem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz.
tak, przezyjesz o ile bedziesz mial ze soba 20 bp uh zeby do dp zdazyc

Ostatnio edytowany przez sliver - 22-07-2006 o 13:58.
sliver jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania