![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up up gratz kolegi
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 21-07-2006 o 17:18. |
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
lol, zapomniales dodac, iz gdy nowe update wejdzie w zycie na takich zasadach jak podaly Cipy polowa ludzi na wszystkich serwach przestanie traktowac Tibie na powaznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Tak jest właśnie ,że Cipy wprowadzaja jakieś bezsensowne Update ;/.Jeśli Dominion przegra wojne to nie wiem czy jest jeszcze sens gry na Galanie bo nie można expić ,Hwl zabija Forfun.Niech Dominion się wkońcu weźmie w garść i niech troche ponabija fragów.
Go!Go!Dominion!! |
![]() |
![]() |
#364 |
Guest
|
![]() i jak ma dominion wygrać jak konda znowu padł ^^ powiedzcie u kogo mieć teraz protekcje żeby cie nie ubili ? :|
|
![]() |
#365 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Ty sie Już cykasz ,że szukasz już protekcji ;/ No i co z tego ,że Konda Padł??Jak i tak Dominion jak się zgra to może wygrać tą wojne.Ja jestem cały czas za Dominion
|
![]() |
![]() |
#366 |
Guest
|
![]() no to niech sie zgrywa bo jak narazie nie widać żeby mogło wygrać ^^
|
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Hani.. Nie każdy ma taką komfortową sytuację
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Spokojnie dominion wygra war po update bo juz nikt z hwl (jak zreszta wiekszosc normalnych graczy) nie bedzie gralo w tibie ; ] Chca usunac z tej gry najlepsze co moze byc - pvp skills, zobaczycie jak po update konda bedzie wymiatal xD Moze tez wprowadza manasowaie sie hotkeyem lol
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Konda z sd na battle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
nio nio ziomasqu juz sie da hotkeyem tylko nie da sie przesuwac rzeczy |
|
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh jak widzę zawsze ta sama agonia przed upd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw tak samo jest z hwl wielu mowi ze zwyciestwo zawdzieczaja aim botą ... nawet keekz na forum to kiedys pisal- zeczywiscie potrzebujemy evul aim bota zeby zebrac sie w 5-6 osob strapowac kogos i w trapie go zabic a przeciez wiekszosc fragow hwl to fragi expiacych czlonkow Dom~ i to jest fakt ze to ze Dominion przegrywa wiekszosc zaslania wciaz tymi botami. wyobraz sobie jeszcze jak teraz beda wygladaly bitwy na gh sobie poszczegolnhy strony ustala kolejnasc ludzi do odstrzelenia no bo co to za problem ustawic szereg sorkow na mana shieldzie i pruc z sd ile wlezie... wiec powtazam to nie jest to samo... juz nie wspomne o tym kto wytrwa serie jak z ak 47 kazdy strzal hit po 400 ![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 21-07-2006 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Jastr a widziales tego ssumona? jak on wejdzie do rl tibii to bedzie masakra... 50 sorce padaja w 2 sekundy, a wyobraz sobie ze stoisz takim 120 rp pod dp wbijaja takie 2 sorce ssumonuja to gowno i jeszcze ciebie z sd nawalaja... acha i to nieprawda ze co 2 sorc ma bota...
@zimpa TO juz byl jakis mini update? ; p (nie mam tibii na kompie od 2 tygodni)
#374 | |
Użytkownik forum
Lokacja: w domu
Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zbanowany
|
![]() hah, to ze juz kilka updatow przezyles to nie znaczy ze wszystko co piszesz jest najlepsze i najmadrzejsze... byc moze zle sie wyrazilem przyznam Ci racje nie zabija idee Tibi tylko idei pvp i temu nie zaprzeczysz ....
A ze nie uzywasz battle list i nie bedziesz uzywal to no comment.. |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
nie ziomasq ja wiem co jest w update |
|
![]() |
![]() |
#378 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pozwolilem sobie zedytowac tego posta/\/\/\ jastr na prezydenta... ![]() sipver wez sie zatanow od bobrze mowi kto mial bota ten go bedzie uzywac jesli ty niee chcesz prucse zabawy to nie uzywaj co cie to obchodzi jedyne co musisz to uhbot kiedy boter bedzie cie bic przeciez update nie rowna sie nakaz uzywania bota on go tylko daje kazdemu zeby nie narzekaj ze padl bo tamten mial bota a ja nie ![]() @stamina wypowiem sie raz 7h mozna expic i troche jeszcze byc online ale mi zdara sie byc online 12-16h dziennie<jak mam wene> wiec jest to pewne ograniczenie co nie zmienia faktu ze inne chary na koncie tez mam i wreszcie znajde czas zeby nimi tez pograc zastanowcie sie nad tym... biadola tylko sharerzy ktorym to wybitnie nie pasuje @loot shooter bez blokera nic nie moze chociazby na hydrach wiec stawiac sprawe jasno podejdziesz ja nie blocze i sprawa jasna a te 10 sekund cie nie zbawiczekajac na wyciagniecie loota @wszystko to co powyzej sadze ze starczy |
|
![]() |
![]() |
#379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz. Uwierz mi ze wprowadzenie legalnego aimbota to nie jest "polepszenie" pvp o 10-20 % , teras kazdy noob ktory kupil postac na allegro bedzie wstanie zagrozic doswiadczonym graczom (za jakiego ja sie uwarzam).
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#380 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
zmieni zmieni, Tibia po upie bedzie gowniana gra dla cieniasow ktorzy nie umija kompletnie celowac z run, po kazdym dedzie probuja sobie wmowic ze koles mial aim bota a tak naprawde nie umieja w siebie trafic uhem Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 22-07-2006 o 13:58. |
||
![]() |