|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Eutanazja - tu sie zgadzam, czlowiek powinien moc decydowac czy chce zyc w cierpieniu czy woli umrzec. Homoseksualizm - ok dopoki bedzie to prywatna sprawa kazdego czlowieka i nie bedzie tego nachalnie rozglaszal.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 22-10-2006 o 19:30. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Czemu? Skoro moge wyjsc na ulice i publicznie mowic, ze jestem heteroseksualny, to powinienem tez moc mowic, ze jestem homo- albo biseksualny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moze ja sobie nie zycze zeby np na mojej ulicy szla jakas parada z prawie nagimi facetami ze sztucznymi chujami na czolach [i na szczescie jeszcze do tego nie doszlo]. Niestety ale tacy psuja opinie zupelnie normalnym homoseksualistom ktorzy zachowuja dla siebie swoje prywatne sprawy.
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() A ja sobie nie zycze, zeby kolo mojego bloku bily dzwony koscielne, a dwie ulice dalej grali jakies techno w klubie. Wiec co? Hej, szable w dlon i kosic ksiezy i 'sluchaczy' techno?
Mamy wolnosc slowa, zgromadzen i moge przejsc pod Twoim blokiem z tym 'sztucznym chujem na czole', a Ty nie mozesz mi nic zrobic. Simple =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie moge w takim przypadku nic ci zrobic i nawet nie mialbym zamiaru ale trudno wtedy wymagac zeby byc do takiej osoby pozytywnie nastawionym.
![]() |
![]() |
#366 |
Zbanowany
|
![]() patrzac na powyzsze posty... tolerancja tolerancja ale ma to jakies granice... dajmy na to: mam dlugie wlosy, ide sobie ulica i jakis kolo drze ryja "brudas brudas" podchodzi i cos chce zrobic? no to jak mozna go olac : ]
to samo idze kolo z kutasem na czole... tolerowac moge to dopoki robi to w domu, ale kiedy pokazuje sie ludzia... zero tolerance : ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Hez-Hezron
|
![]() Parady homoseksualistów powinny się odbywać, choćby dlatego, że jak im się zabroni zrobić parady to sprawę nagłaśniają media, a ja naprawde nie mam ochoty o tym słuchać. Potem taki idiota biedroń udziela wywiadu zdaje się The Guardianowi czy tam financial timesowi, że "dzisiejsza sytuacja w polsce przypomina tę z lat 30. w hitlerowskich niemczech" - to jest skrajny infantylizm. Jak by nie patrzeć, prawa homoseksualistów są w polsce przestrzegane. Te prawa to zwyczajne prawa człowieka. Żadne bonusy. Niech sie geje zajmą Sudanem, Jemenem i spółką, bo tam za homoseksualizm grozi kara śmierci.
I jeszcze jedno - niech homoseksualiści nie obrażają na tych paradach innych. Podczas pielgrzymki Jana Pawła II do Niemiec homoseksualiści urządzili sobie prowokacyjną paradę, gdzie poprzebierani za księzy i zakonnice kpili z sakramentu Eucharystii i symboli religijnych. To jest ta "tolerancja"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
@Mogrim: Masz rację, ja już po prostu żygam, gdy widzę enty nagłówek w wyborczej o paradzie... Rozumiem, że chcą praw, to niech już ten rząd da im prawo do świeckiego ślubu, ale niech widzą dwie sprawy: a) takimi paradami nie przekonają społeczeństwa do siebie, jedynie pokazują, że są oraz b) niech nie robią już z siebie takich wielkich męczenników... dzisus chrajst! To co oni wyprawiają to jest totalna błazenada... nawet gdybym był gejem nie chciał bym iść w takim pochodzie klałnów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Watykan: propagowanie aborcji to terroryzm
"Terroryzmem" nazwał propagowanie oraz usprawiedliwianie aborcji i eutanazji sekretarz Kongregacji Nauki Wiary arcybiskup Angelo Amato. Opinię tę wyraził podczas sympozjum w Rzymie. - Oprócz odrażającego terroryzmu kamikadze jest jeszcze tak zwany terroryzm o ludzkiej twarzy - powiedział włoski arcybiskup. Jego zdaniem ma on miejsce wtedy, gdy "aborcja nazywana jest dobrowolnym usunięciem ciąży, a nie zabiciem bezbronnej istoty ludzkiej, lub kiedy eutanazję określa się delikatniej jako śmierć z godnością". - Dzisiaj zło - dodał arcybiskup Amato - nie jest tylko działaniem jednostek lub łatwych do zidentyfikowania grup, ale pochodzi także z ciemnych centrali, z laboratoriów fałszywych opinii, anonimowych sił, które atakują nasze umysły nieprawdziwymi wiadomościami, uznając za śmieszne i wsteczne zachowanie zgodne z Ewangelią. Arcybiskup Amato nazwał kliniki aborcyjne "autentycznymi rzeźniami istot ludzkich". Mówił również o "laboratoriach, w których produkuje się (pigułki aborcyjne) Ru 486 lub manipuluje embrionami ludzkimi", a także o parlamentach, gdzie "przyjmowane są ustawy przeciwne życiu ludzkiemu". onet.pl znalezione na serwisie www.nacjonalista.pl odnośnik do artykułu http://www.nacjonalista.pl/wiadomosc...id=1814&licz=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to wole zamilczec zeby moje slowa znow nie zostaly zle zinterpretowane... a co do zalozyciela tematu : a Ty ile masz lat, ze piszesz "14 letnie dzieci" ? 16 max 17 zapewne. To to faktycznie duzo psychika sie rozniz od takiego 14-letniego czlowieka ;s Niektorzy sa bardziej dojrzali i elokwetni niz Ci sie wydaje !
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Alesz oczywiśće. że nie każfy musi traiac w klawiszr.
Cytuj:
![]() Cytuj:
; * |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Ad. 1. No czasami tak bywa... Tobie sie nie zdarza chodzacy ideale to trudno. Ad. 2. Wiekszosc zna moja opinie na temat patriotyznmu Ad. 3. Nie gadales ze mna nigdy na gg ani na IRCu wiec zamilcz i mnie nie oceniaj.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
*Jak ja nie znoszę tego słowa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Zamilcz, zamilcz już nie chce słyszeć Ciebie nigdy więcej... Co za stanowczość, Czesterko.
Co do tematu, tutaj się muszę zgodzić z Czesterką <no wai!>, dużo już w klawiaturę na ten temat wystukałyśmy.
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() Po przeczytaniu tego tematu to chuj wi czy kochasz ojczyznę czy naród...
![]() |
#376 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin