![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() NEWS
Pewnie mało osób to interesuje, ale ostatnio największy botter na Guardi, czyli [CHAR]Draco Rookstayer [/CHAR]-padł. Stracił on dwa levele. Jest to już jego 5 ded, który zaliczył podczas botowania. Mam nadzieję, że w końcu GM się zaloguje i zbanuje go.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 15-11-2007 o 22:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() @up
A nie lepiej strzelić 'filma' z jego botowania dla rookstat.com? Oni sie tym zajmą i prawdopodobnie dostanie bana.
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() SREWS
![]() Jak ktoś chce wbić na jutrzejszą skromną imprezkę to musi się do jutrzejszego reset serva wylogować obok pola pszenicy między Al Dee a tą wiejską szopą bez mebli, okien i drzwi, bo potem będzie zablokowane. Będzie dużo muminków, dużo wina i dużo kobiet. Może uda się skombinować jakiś dysk dżokejów. Mile widziane nub chary na mc, jak i same ziomki te oryginalne, sterujące sobą. xd Rozpoczyna się ok. godziny 10 - 11 i będzie trwać co do ostatniego żywego amprezkowycza (przewiduję godzinę 16). Nie wylogujesz się przed zablokowaniem przejść? Ah, trudno nie ma dla Ciebie miejsca w gospodzie. Zaproszeni są wszyscy, którzy zdążą. Oczywiście normalne jest, że po godzinie, może dwóch, dostawy jedzenia i wina z dp charów zaczną się coraz bardziej opóźniać, coraz będzie tego wszystkiego mniej, aż w końcu skończy się i będzie można pić tylko szlam z pobliskiej dziury, gdzie mieszkają trujące spidermany. Mebli też będzie ubywać, jak jakiś nubek wbije to muminy go zara wezmą w trapa, ale może zdążyć rozwalić pare krzeseł. Miazga do miazgi i zbierze się burdelos, ale czym byłaby ympra bez burdelosa, tarzających się po ziemi pyjaczków i tak dalej. Atrakcje to walki w błocie, rzyganie sobie w dekolt, ćwiczenia rekreacyjne, po dwie, albo 3 osoby (lateks rozdawany za free, ale lepiej przynieść swoje, bo po tanich swędzi, jak to uważa Tathar). Partnerów i partnerek nie zabraknie, póki muminki nie padną gdzieś pod stołem... No to chyba wszystko co powinno być, jest. ![]() Aha, jak wśród gości znajdzie się jakiś didżej to postaramy się zaopatrzyć was w białe rękawiczki, jeśli jakiś kamerzysta nagrywający wszystko na HyperCam (nie tibicam, chodzi mi o dobrą jakość w np. .avi) to znajdzie się i dla takiego kamerzysty jakieś wynagrodzenie w postaci koperty z jakąś kwotą gp... Jak chcecie wiedzieć jaka to okazja, to mogę wam powiedzieć, otóż ja i Gofin w podobnym czasie mamy urodziny, taka wspólna ampra to jepowa rozkmina. Mam nadzieję, że to wszystko - powtarzam - godzina ok. 10, pole pszenicy między Al Dee, a szopą, ze sobą należy wziąć tylko HyperCama, super mc na mc i jakieś dziewczyny, a i to nie jest do końca wymagana (no, oprócz tego ostatniego może). Może uda nam się pobawić prezentacją magebomba na respiącym się tam od czasu - do czasu biednym chickenie. Dlatego każde mc się liczy, każdy muminek! Istnieją programy, które po zminimalizowaniu klienta niwelują liczbę klatek do zera i w ten sposób można odpalić nawet do 40 mc jednocześnie, no ale cóż... na Azurze, wśród ziombli z Rook Balanced nie ma umiaru. Ssija in popijawa of the melanż. Vial
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 16-11-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Screan mówi sam za siebie. ![]() I jeszcze takie coś. ![]() Robal Pozdrawiam @edit MasterTusk Instynkt mówiła o Voodoo Rhythm a nie o Wesolym Rookstayerze...
![]() Ostatnio edytowany przez Mega_RobalXXL - 25-11-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() [Moja pomylka, sory - zle zinterpretowalem tekst]thxd Robal
Pozatym nie wmowisz mi(moze innym tak, w koncu na forum kazdy chyba boi sie mowic otwarcie, dopiero w tibii idzie sie nasluchac) ze tak o wytrzymałaś tyle czasu EXPIĄC...ale w koncu to nie wazne, jest afera i o to chodziło, okazja do wypowiedzenia się została uchwycona, wszystko stłumione lekceważącym postem, bye. (jak zwykle to 'tylko' moja opinia) Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 26-11-2007 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Macabras
Poziom: 100
Skille: 24/30
![]() |
![]() Niema to jak sharing (to moje zdanie).
Wesoly tego nie wbije bo to nie dla niego. (także moje zdanie), Natomiast Voodoo będzie musiał dobrze nastawić bota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Poziom: 70
![]() |
![]() NIUS
Ogólnie to mam cztery newsy. 1. Po raz kolejny padł największy botter na Guardi, czyli [CHAR]Draco Rookstayer[/CHAR] i posiada on obecnie 40 level. 2. [CHAR]Golderax[/CHAR], jak druga osoba w historii Guardi wbił 50 level. Gratulujemy! 3. [CHAR]Yenio[/CHAR] (czyli ja), jak trzecia osoba w historii Guardi wbił 50 level. Gratulujemy! 4. [CHAR]Jena Woodson[/CHAR] wbiła 51 level i znów jest pierwsza w rankingu Rookstayerów na Guardi.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 30-11-2007 o 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Screen shot:
![]() News: I na tym zakończyła się 'moja' kariera Rookgaardiana. Poznałem wielu ciekawych (a i jeszcze więcej wręcz żałosnych) graczy, których z czasem zaczynałem utożsamiać nie z pixelami, a prawdziwymi ludźmi po drugiej stronie monitora. Cóż, było miło. Cya in da Hell. ![]() Co do tekstu - Ci, do których to jest skierowane wiedzą o tym, reszta niech się nie przejmuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() [CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR] osiągnęła 100 lvl na Rookgaardzie
Cytuj:
-.-.-.-.-.-.-.- nie mowcie ze sharing albo cos no bo to spam ;s.
![]() |
![]() |
#371 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
No a co więcej, jest to jeden i ten sam owner od początku ... 1 ...
![]() |
![]() |
#372 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to czekamy na temat de'B jak sha'Ring(czytac z przymróżeniem oka
![]() Z mojej strony gz za WBICIE SETNEGO LVL'A. Juz nie mówiac ze(moim zdaniem) dział przyrost expa bedzie mial 1 miejsce zajete na chyba zawsze... Moje pytanie jest takie(kieruję je teraz do Rookguardian de'Bove, w sumie mógłbym przejrzec Jej posty, ale nie lubię lustrowac graczy z ich teczek postowych) Czy wbilas przez okres ostatnich 30 dni sama te lvl'e? i bez wspomagaczy?(co do tego drugiego, pytam zeby byla formalnosc) (Pytanie nie jest zlosliwe, chcialbym poprostu poznac odpowiedz tak lub nie. Pytanie byc moze wbrzmi wscibsko, totez moze pozostac bez komentarza) |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze raz ja, news tyczy się czegos innego niz mój poprzedni post, totez nie edytowałem.
Gratulujemy użytkownikowi forum Instynkt skasowania sobie postów do 24-07-2007, 19:26. Czekamy na ciąg dalszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Breslau
Imię: Xzizzbit
Gildia: Nighthawks of Rook(ended)
Świat: Askara
Poziom: 30
Skille: x.X
|
![]() Levele by se 'skasowała', a nie
![]() Edit@ - Pierwsza i jedyna osoba, ktora robila z Was wala przez lata !!! hahahahaha - <-- Podpis wiadomo kogo. Ostatnio edytowany przez Xzizikur - 09-12-2007 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Nius: Xerena żyje! Po długim, długim okresie zastoju ludzie wreszcie zabrali się za levelowanie. I nawet pomijając fakt, że 1/3 listy wzniosła się na fali podwójnego expa, zawsze to coś... Słyszałem nawet, że jeden debil z top 3 Xereny kupił PACC specjalnie z okazji double expa i przestał grać po 3 dniach...
Btw, czy ktoś ze znajomościami u modów może mi załatwić podpis pod nickiem "Zrobiony w wała"? :'(
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Mamy dwóch liderów!
[CHAR]Sunrise[/CHAR] oraz [CHAR]Wesoly Rookstayer[/CHAR] posiadają 102lev, czyli są na równi! Kto będzie Nr 1? Tego nie wiemy, ale wierzymy w Wesołego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Kto wierzy, ten wierzy =p
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Trudno stwierdzić skoro Sunrise ostatnio logował się Aug 05 2007, 19:43:16 CEST ;o, a Wesoly gra dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]() Teraz sie posypia te 100 lvl niedlugo napewno osiagnie go [CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] z Kyry
Ostatnio edytowany przez Patton - 09-12-2007 o 19:07. |
![]() |