![]() |
#3781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() musisz edytowac, machnełes sie, zamiast napisac nas, to wstawiłes was...
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Olorion- Masz tylko 1 komurke, w ktorej cie zamykano jak byles mlody by nikomu nie przeszkadzalo to jak drzesz jape.
![]() Fakt jest taki ,ze we wszytskim cie przewyzszam o milion lat. Poza spedzaniem czasu przed kompem na tibii i robieniem z siebie debila. ![]() KTHXBYE ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Ty mega bledzie, ciagle piszesz o checi dowartosciowania siebie widac masz jakies kompleksy 'w rel'. Ja nie ogarniam czemu najwiecej do gadania maja tu zawsze nic nie znaczace na serverze pizdy (jakies oloriany, saimony i inne sosny i modrzewie). Szkoda, ze jedynym sposobem na wybicie sie z tlumu jest wyzywanie na forum albo jak to kozak saimon robi- pisanie w dp na default o tym, ze ja, yooshi i pare innych osob po przegranej wojnie bedziemy mu placic! alez oczywiscie bo saimon jest tak wielki, ze nie omieszkam mu zaplacic w koncu on tyle znaczy!!!!1111ONE
I to nie jest tak, ze saimon wychodzi z dp tylko wtedy kiedy jest 30 DD online! akurat wtedy zawsze mama jest w domu i nie moze grac ;//// Taki ostatni motyw zwiazany z Saimonem. Kiedys jak wrocilismy z DB po dluzszej przerwie wielki Lord raczyl napisac : "pozwalam wam tu grac" Z malo czego tak sie smialem w tibii jak z tego ![]() ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Profesja: Elder Druid
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() a tak btw.
przyczail ktos ile Zuii (rl Huxego) siedzi online przez ostatnie dni? wstaje przed robota online wracam z roboty online w nocy wbijam zobaczyc co sie dzieje a Zuii online a ani 1 lvl nie wbil cos mi sie wydaje ze ktos tu botuje sd'ki dla DD to tak apropos bo moze ktos sie pofatyguje zabic boterka a co do Saimona to on z Sosna to wymiataja pamietaj niema to jak we 2 na 50+lvl nie ubic 30ed ale widze teraz ale wsumie MASZ FRAGA NA SPARCCO;O to co ja moge sie odzywac jak nigdy nikt nie byl tak dobry jak ty teraz xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() nie klocic mi sie tu;/
Cytuj: Anum 21:12:51 jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?! AHHAHAHHAA dobre xDDDDd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() tak nie mam co robic tylko pisac wszysktim na forum wpadnij do swiebodzina idaj mi znac to wyjde po Ciebie napierdole Ci i zdażysz wrócic tym samym autobusem co przyjechales bosheee jakie dziecko myslisz ze bys wpadl z anasem i byscie caly swiebodzin najebali? Byscie latali po tym przystanku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<? @olorion postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow KTHXBYE pisdoo;s moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 |
Użytkownik Forum
|
![]() @olorion
Bronisz jakiegos debila saimona i ciesniesz mi po no liferach jak mnie nawet nie znasz ... Jak bys nie zauwazyl to saimon tak sie cisnal z podaniem wszystkim adresu, po czym nie wiedziec czemu zrezygnowal. Moja dziewczyna to moja sprawa, moje zycie tak samo. Nie mozesz mi powiedziec ze jestem no liferem, bo mnie nie znasz, a jesli sie myle to podaj mi dowod na to ze jestem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3791 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala
Imię: zielper'kusznik
Gildia: Umrałe umralaki (Deadly delight)
Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
|
![]() Znam Saimona z rl , i co z tego ze ma traktor?
Tez mam traktor tak jak on i czego sie wstydzic? Jakos w pole trzeba jechac. A ostatnio z sajmonem żesmy sie scigali po polu nimi. I nie widze powodu do smiechu z tego ze ktos mieszka na wsi i musi i ma pole na którym trzeba pracować... Zreszta pracujemy w wakacje a nie w czasie roku szkolnego ![]() Na wsi mieszkają nawet najbogatsi, ci co chca uciec od zgielku u hałasu w miescie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 |
Użytkownik Forum
|
![]() O widze pan zielper tez sie wypowiada... kolejny mistrz elokwencji
![]() A czemu nikt mnie nie chce pobic ? :< Jestem grubym nouliferem i w dodatku jestem slaby i mam problemy z poruszaniem sie ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala
Imię: zielper'kusznik
Gildia: Umrałe umralaki (Deadly delight)
Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
|
![]() grubasów nie biję
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
Użytkownik Forum
|
![]() "ok"
Z tego co slyszalem. Zyciu na wsi , zawdzieczacie bardzo wiele. Znam taka historie ,ze ty i sajmon ostatnio po raz pierwszy w zyciu widzieliscie piz@#$de na oczy. Podczas slynnego wyscigu traktorami obok was krowa machala ogonem na polu. I wtedy ja ujrzeliscie. Podobno trudno wam sie bylo opanowac ale pominmy pikantne sprawy tego wysigu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
|
![]() Cytuj:
BERGER KOCHAM TWOJE TEKSTY <3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() drogi lisuu ale nie w rl <ocb?
![]()
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Ehm żałosna już jest ta napinka ;p skończcie pierdolić all
![]() ![]() ![]() ![]() Saimonku ty drogi ty tak co wojne pierdolisz xDDDD Jeśli już mam z kimś sie ustawiać o gre to tylko na piwko ;] Rzeszów Rybnik<333333333 Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin?
![]() |
#3799 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Berger nie jest gruby, jest dobrze zbudowany a jeśli śmiesz w to wątpić to grzecznie go zapytaj o wagę i wzrost a później porównaj to sobie z wynikami z książki od biologii bądź wikipedii. Ded za nick? Ostatecznie lokacje zmień.. Cytuj:
Świębodzin - wioska zabita dechami, jedyne rozrywki to pogoń za traktorem bądź walki kogutów, inne rodziny które znają się na elektryce i umieją podpier.dalać internet /z bloków bądź neostrade - jeśli to drugie to patrz temat "dzieci neo"/ grają w Tibię, a raczej shareują konta, aby ich syn mógł udawać kogoś na forum, bądź w samej pikselówce kim nie jest. Idzie luty czas na luty ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez eeetanz - 10-01-2008 o 16:31. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Xandar Mac'Leod