Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-02-2007, 18:38   #3781
Szefik
Użytkownik Forum

Szefik's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Domyślny up

no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.

Tak miało być.. !
Szefik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2007, 18:45   #3782
Antica vampire
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szefik Pokaż post
no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.

Tak miało być.. !
nie chcieli sprowokowac , nie bylo nikogo z vision to poszli u*******ac na wspolnej , proste , sa w wojnie wiec mozna zabic

@vision

nie maja pomyslow i boja sie wyjsc na open z dusk , uwazam ze zaczynaja tracic kontrole nawet juz nie expia po nocach , why ? heh

Ostatnio edytowany przez Antica vampire - 16-02-2007 o 18:49. Powód: bo tak i huuj

stary 16-02-2007, 18:59   #3783
Mroowa
Guest

Strzałka

Ciekawe czy ty bys wyszedl na open z 279 msem. On ma polowe vision na sd.

stary 16-02-2007, 19:03   #3784
Antica vampire
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mroowa Pokaż post
tylko ze to nie ja sie napinam na forum jak polowa ludzi jakie to vision jest zajebiste , na snake attack , a na open czyemu nie wyjda? wiadomo nie maja szans , za male lvl,wiec to co ludzie pisza ze vision rox porownuja je do del toro? na jakiej podstawie , del toro walczyli w openac etc. a vision? zrobili pare snake <majac spy> i teraz wiesz hhardo rox , niech wyjda na open wtedy sie do nich przekonam poki co snake nic nie znacza moje zdanie

stary 16-02-2007, 19:18   #3785
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mroowa Pokaż post
Ta polowe na SD a druga polowe na UE

Zal

Idz lepiej dziecko na roty
stary 16-02-2007, 19:51   #3786
Antica vampire
Guest

Domyślny imargam

czemu nie wyjdziecie z dusk na open skoro sadzicie iz jestescie wystarczajaco silni aby wyjebac ich z serwa , samymi snake ich nie wyjebiecie , moze ggdybyscie wygrali open , zaczelibyscie se expic.? Hm czekam na odp.

stary 16-02-2007, 20:38   #3787
Bert
Użytkownik Forum

Bert's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Domyślny

Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie
stary 16-02-2007, 20:45   #3788
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

@UP

To sie mylisz.

Widziales kto chcial ob?
Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~
Nawet nie wszyscy byli.

PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~.

Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie.
stary 16-02-2007, 21:16   #3789
Antica vampire
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirt Pokaż post
@UP

To sie mylisz.

Widziales kto chcial ob?
Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~
Nawet nie wszyscy byli.

PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~.

Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie.

no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans.

Ostatnio edytowany przez Antica vampire - 16-02-2007 o 21:17.

stary 16-02-2007, 21:52   #3790
Raaell
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006

Domyślny

hahah za*****ta ta ""moja"" rozmowa z Has'ek

no ale nic, smiech to zdrowie
Raaell jest offline  
stary 16-02-2007, 21:53   #3791
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antica vampire Pokaż post
no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans.
oj zdziwilbys sie , wlasnie sneaki moga doprowadzic vision do zwycięstwa , poniewaz jak kolesie popadaja pare razy na expie to w koncu przestana expic bo sie beda bac , lub sie wyplaca
Rev'ico jest offline  
stary 16-02-2007, 22:01   #3792
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@aphydion
wiesz katrila jakos sie nie udziela na forum wiec ciezko byloby go o cos pytac a ze imargam jest raczej aktywny na tym forum to pytania zwiazane z vision sa kierowane do niego, to chyba logiczne ewentualnie do barlesa

btw Na wspolnej maja duzy problem.
Cytuj:
At this time guild Avalon join to war against Na Wspolnej.
The reason is simple.
They are attacking us and they killed Dutka Plutka.

Signed Still.

Ostatnio edytowany przez sallceson - 16-02-2007 o 22:05.
sallceson jest offline  
stary 16-02-2007, 22:04   #3793
Viexorinio
Użytkownik Forum

Viexorinio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bert Pokaż post
Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie
Widać na kilometr że podlizujesz się Vision Zrozumcie ludzie że nawet jeżeli Vision będzie mocno wygrywać i wyjdzie expić a Dusk~ będzie szykowało snake'ki to Vision nie ma szans. W Dusk~ jest 280 master i 190 master. Takim powerem to oni mogą we dwóch robić snake attacki. Na open battle Vision też nie wyjdzie bo nie ma po prostu szans z 280 i 190 msem. Liczę na siarczystą ripostę
Viexorinio jest offline  
stary 16-02-2007, 22:08   #3794
Antica vampire
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphydion Pokaż post
Ale wy jesteście nie pojęci i nie ogarnięci Open Battle już było 4:0 Dla Vision ;<

I w ogóle co to jest jakiś koncert życzeń do Ch|_|ja ? Wyjdą na open i na jakąkolwiek walkę kiedy im się będzie podobało a nie kiedy wy chcecie i żeby wam zainponować, i nie pytajcie się Imargama o takie rzeczy bo to Katrila jest Liderem Gildii

Skończcie pi3rdolić o tym na forum już ..

@Nirt Przydupasie, zapodaj swój rl name z Furorki bo strasznie się tu napinasz, i jak już Imargam wspomniał więcej tyle pi3rdolisz a Chuja się znasz i Chuja wiesz ;< .. Sorry za przekleństwa.

masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.

Pozdrawiam.

P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA

@viex

co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Antica vampire - 16-02-2007 o 22:11.

stary 16-02-2007, 22:22   #3795
Kumulus
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Kumulus ma numer GG 3105321
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wigget Pokaż post
@up

to ty sie napinasz ze swoim 11 levelu buraku
założe sie o krate browarów, że ten jego 11 level to noob char i jak byś podał swój nick "napinaczu" to byś już nie pograł
A Nirt to kolejny przydupas dusków -.-
Kumulus jest offline  
stary 16-02-2007, 22:31   #3796
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antica vampire Pokaż post
masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.

Pozdrawiam.

P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA

@viex

co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.

powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mniej z znacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu...

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 16-02-2007 o 22:35.
Cyrillus jest offline  
stary 16-02-2007, 22:35   #3797
Antica vampire
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyrillus Pokaż post
powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mnie z nacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu...

no tylko to vision chce przejac kontrole nad tym serwem a snake atackami tego nie zrobia zreszta co widac juz teraz , odkad w dusk nie ma spy vision nic nie zrobilo . teraz sa wyrownane szanse i uwazam ze moze byc ciekawie pozdro.

stary 16-02-2007, 22:43   #3798
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wigget Pokaż post
jestes zajebiscie inteligetny ... te twoje zarty i parodie ))

wlasnie dzieki takim jak ty ten kraj wyglada jak wyglada

udajesz wielce waznego a gowno wiesz o tej grze i piszesz bzdury 3/4 twoich postow to scierwo ... wqurwiasz ludzi chlopaku wiec wez na wstrzymanie idz na fajke ... albo umow sie z dziewczyna zamiast siedziec przed monitorem
...
a ty nie? ^.-

@down
przepraszam mistrzu sprobuje dostosowac sie do twojego poziomu i bede pisal tak jak ty ;<
@Anti~

co do tych spy sie przyczepiles?

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 16-02-2007 o 22:55.
Cyrillus jest offline  
stary 16-02-2007, 22:47   #3799
Wigget
Użytkownik Forum

Wigget's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Usunięty
Domyślny

@up

a ja nie ... jak chcesz ze mna pogadac to pisz to na moim poziomie a nie ograniczaj sie do 3 slowek

tyle z mojej strony

30 Aug 2006 +1,004,634 14 122

Cześć suko.
Wigget jest offline  
stary 16-02-2007, 23:06   #3800
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

vision ma szanse na open batle... nie chce nic mowic ale taifun nie apdl na sneaku tylko walsnie na openie... wystarczy ze beda sie trzymac razem w kupie i pokoleji ownowac duskow, albo podzielic sie na 2 grupy - wybierac cel na tsie - i sdkowac jedna osobe naraz, nikt nie przezyje 10sdkow co 3 sec a po 5 fragach w ten sposob zrobionych watpie zeby petro dalej walczyl wiec polegalo by tylko na "catch them and kill them" ;d ale do tego trzeba gilidi zlozonej z ludzi z bdb pvp
Kapucha jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania