![]() |
#3801 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego? czepiasz sie byle czego po co ci to? co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?) aha no i po co sie kłócić ? @ few niech bedzie zmienie lokacje ^^ |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]()
![]() |
#3803 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
@kielek ta dedaczymy ale giegie mi sie zjebalo i nie moge nic napisac (?)...
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala
Stan: Początkujący
Imię: zielper'kusznik
Profesja: Paladin
Gildia: Umrałe umralaki (Deadly delight)
Świat: iridia
Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
|
![]() Owszem mam problemy ze wzrokiem i chciałbym widzieć to co napisałem. W końcu mam do tego prawo. Od tego ta czcionka jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
też już miałem pisać, że 100% wole czytać teksty tego VV, niż te wasze 'na poziomie'. Przykro mi tylko, że tak mało osób pojmuje prawidłowy sens wypowiedzi VV. Tamto przynajmniej czytać się da i pobudza do myślenia, a te wasze do wymiotowania edit: yes yes yes! flame me!
GeT iT FaStEr Ostatnio edytowany przez Rastafarians - 10-01-2008 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
![]() Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Vincento Vampire
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() Sorry ale nawet taki udawany kretyn jak Vincento musiał zamknąć się jak prawdziwi kretyni mu zabrali robotę.
Wiecie, większość tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napiszą, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ściska. Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jakiś palant wybocił sobie postać, inny ma szeroką gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łapą bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywaliście od najgorszych, a nawet nie mieliście pojęcia kim naprawdę ten koleś jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jakiś prawdziwy VV urodzi ![]() Ale pobrechtać się z was było fajnie ![]() Acha, żeby offtopu nie było: Oczywiście, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomności, szacunkowi który darzy ją cały server, a także poszanowaniu zasad gry!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flamujcie mnie plax? Zrobienie konta na forum - 2 minuty Czekanie na majla - 10 minut Pisanie postów w stylu VV - 8 minut Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne Wasz, tym razem nieszczerze Shane ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() yooshi po co gadasz tyle głupot dobrze wiesz ze na cudzym terenie bys ustawki nie wyrgal choc nie wiem ilu bys nie wzią ludzi to i tak byscie dostali wpierdol... W ogole to zal... tez twoja fote widzialem bym Ci te twoje okulary wbil w oczodoły adresu na forum nie napisze napisalem tylko czy chcesz? Moge Ci podac na prv tylko wpadnij a nie pierdolisz... Oś Widok 27... 66-200 Świebodzin klatki i mieszkania nie podam nie chce glupich listów w skrzynce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Uppsala
Stan: Początkujący
Imię: zielper'kusznik
Gildia: Umrałe umralaki (Deadly delight)
Świat: iridia
Poziom: 150
Skille: 80/22
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Cham
Profesja: Druid
Gildia: Za niedlugo Arcanium
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Pozwolcie ze ja sie wypowiem
![]() @Zielarz aka Zielper'archer zajmij sie soba i swoich kolegami z DD i nie padaj wiecej bo przynosisz wstyd Polsce (ironia) @VV ujawinij sie w takim razie zawsze mozna bylo wyczuc w twoich postach nutke ironii, ale nawet nie wiesz jakie to wkurzajace bywalo @Heram_Elion aka Lord-Saimon Skonczy sie wojna i tak nie wyjdziesz z dp bo jak nie mainami to cie dorwiemy pk charami. Proste... @Berger "jestem twoim fanem" pamietasz?? :> @Rastafarians aka Javi Thos (jak dobrze pamietam) czemu dedles Pothiego?? @Ripper Kocham cie <3<3<3 @Kielek Gz pg :> Co do Iridii to tak: Dorwali rano [CHAR]Menphius[/CHAR]'a: Jan 11 2008, 07:54:32 CET Killed at Level 156 by Efesos and by Vanlig Ale jak DD zaczelo expic to: [CHAR]Princess Arman[/CHAR] Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon i [CHAR]Vreemd iemand[/CHAR]Jan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon Ale na erig necie najsexowniej wyglada [CHAR]Alson Menths[/CHAR] -34,962,898 expa
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 11-01-2008 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() O ile wiem to anni było, ale nie jestem pewny.
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Tez mi tak to wygladalo. Mozna zaoberwowac ze 130+ czarodziej nie przetrwa anni chyba ze to noobki byly. Juz nie mowiac o anni od bongo:>
edit: Bongo nie istnieje!! aaaaaaaaa!!!!!! aaaaaaaaaa!!!111 ale nie! spac spokojnie nie bedzie moszna Anum ustawmy sie kiedys na piffko
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 11-01-2008 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() Te czesci mi sie najbardziej podobaly ;d Ale uwazaj bo juz cie gonie z lewlem ! <33
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() Cytuj:
Wasz, tym razem nieszczerze Shane - o tym też już wspominałem reszty nie chce mi sie czytać bo widze tam za dużo patetycznego stylu.Bezapelacyjnie o twoich postach można mówić bakłażan Ostatnio edytowany przez Natah - 11-01-2008 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115