![]() |
#3802 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Świat: Galana
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() to nie ja nie gram juz na galanie i nadal pisze glupoty na forum no lifer style ?
#3805 |
Guest
|
![]() Co tu duzo mowic ja w hmm na oko chyba tak jakby policzyc 7-9 dni zrobilem 36 podajrze ms na Selena mam p seta tylko i zyje all szlo na mg lvl i expilem praktycznie scaraby xD
Dwarfy jak kasy nie bylo od 33 inferno wand hydry 2h 2-3 lvl up +exori vis i skonczylem grac i zyje xD Niekotrzy graja 10h i wbija 1-2 lvl mi styknie 5-7h na wbicie 1-2-3 To zalezy jak kto gra a go'thia ? jakie pg walnal w miech 70+ms xD |
![]() |
#3806 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
![]() w Czerwcu mial na koncie ponad 251 godzin online , co daje name mniejwiecej troche ponad 8 godzin dziennie (wiadomo ze raz byl dluzej raz krocej online , ale to jest usredniony wynik) , 8 h dziennie przez miesiac to tez nie jest normalne (niech nikt nie przytacza niejakiego Taifuna , bo on tutaj zadnym wyznacznikiem normalnosci nie jest ![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 02-01-2007 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
#3807 |
Guest
|
![]() @Dzumior
Go'thia miala 70lvl w 3 tygodnie a nie w miecha ![]() A co do go'thii to gra na Selenie i ma 117ms juz ;o |
![]() |
#3808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Co do Go'thii ta postac miala 2 ownerow. Wiem ze jeden jest stosunkowy mlody (14 lat bodajze) bo mam znajomego z ich miasta (Debica)
#3809 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja nie byłem 8h w ani jednym dniu a w 4 dni wbiłem 600k expiąc w samym cyclo. |
||
![]() |
#3810 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#3811 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Hhaha catrishia,
24 godziny przed kompem w tygodniu to malo? w tym wczoraj 5 godzin po sylwestrze? 213 godzin w miesiacu... Porazka |
![]() |
![]() |
#3812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() gothia miala 2-3 ownerow + nie zaczynal/a od zera. mieli kase z ioma i duzej ilosci pkingu + pewnie co nieco od slodziutkiej tez.
to zaden problem zpgowac postac magczina. PS: poza tym glownym czunnikiem jest czas spezdony on line, ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 02-01-2007 o 17:43. |
![]() |
![]() |
#3813 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() moj rekord skromny to 9h przed kompem w jeden dzien nie przed tibia ale ogolnie. ale w sumie w mlodym wieku nie kazdy chyba potrafi jeszcze dostrzec ze jest duzo lepszych rzeczy do robienia niz siedziec przed kompem, nieraz pewnie mozna bo w koncu po to on jest ale po co pozdro no i roku nowego dobrego
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! Ostatnio edytowany przez PolishDrinker - 02-01-2007 o 17:43. Powód: bo DfJ rox |
|
![]() |
![]() |
#3814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Poziom: 100
Skille: 90/80
|
![]() nie rozumiem was, co obchodzi kogo ile kto siedzi przy pc ? jeśli chce to niech gra i tyle. Dlaczego obrazacie kogoś kto siedzi 10h~ przy pc ? jeśli ktoś wybiera jakąś drogę to jego sprawa i wcale nie jest gorszy od was.
|
![]() |
![]() |
#3815 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() a tam zaprzeczacie sobie sami, Tharrin twierdzi, ze wbicie w tydzien 30~~ levela zonacza brak rl zycia, znajomych, zainteresowania czym kolwiek innym niz tibia a nastepnie mowi ze w 3 tygodnie wbil 50 level . Z tego mozna wywnioskowac, ze gdy wbijal te levele nie mial nic innego w glowie jak Tibia.
|
![]() |
![]() |
#3816 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
po 1. napisalem ze nie mial zycia badz sharowal koles ktory wbil lev 33 w 3 dni, nie w tydzien, to taka "delikatna" roznica po 2. napisalem takze sam - wiec twoja blyskotliwa dedukcja nie jest tu potrzebna - ze mialem pelno wolnego czasu + sprawialo mi to przyjemnosc (mialem do tego zapal). dodaj to sobie i da ci to lev 50 na luzie w 3 tygodnie - grajac efektywnie - a tak gralem(czyl;i caly czas on line = tylko i wylacznie train or exp, zadnego stania pod dp itp) wystarczy do tego ok 6-7 h na dzien, wypisac ci to z detalami czy tak ci wystarczy? ![]() ![]() a teraz ty mi z detalami wyjasnij w ktorym momencie sam sobie zaprzeczylem? ![]()
![]() |
#3817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() owszem jego sprawa i wcale nie uwazam ze jest gorszy dziwi mnie tylko jak mozna tyle czasu poswiecic na granie, czy w ogole siedzienie przed kompem a w dodatku wbijanie tych 500k expa zczynajac od poczzatku od zera to takie nudne i monotonne bleb le blebleblebleble bo w sumie pozniej to easy jest i moze nawet frajde przyniesc wbic takie 500k przy waste co sprawia najwieksza radosc czy nawet bez jednak kasa waste kasa waste kasa waste rOOOOx
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#3818 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Poziom: big
Poziom mag.: 60
|
![]() Nie zapominajmy że dla tharrina rl life jest 100razy ważniejsze niż tibia, a ten lvl to wbil grając po godzinkę dziennie, w koncu jest super przystojniakiem
![]() inteligencja forum :* |
![]() |
![]() |
#3819 |
Guest
|
![]() @Navoxiv
Chlopie ty mnie do grobu doprowadzasz! :/ kto Ci powiedzial ze go'thia byla sharowana?buahaha splamiles sie teraz poważnie... gral Pastuch i raz na jakis czas wbil jego mlody ale on nie expil wiec mi tu synu niepierdol bo plakac sie chce co ty mowisz... Bo masz kolege z Debicy... buahahahhaa daje glowe ze chodzi o Perma Coloriona albo hetnanoza... tyllko ze oni w rl wogule sie nie znaja ![]() |
![]() |
#3820 |
Guest
|
![]() Z gothia oczywiscie(pisze to bo moglbys tego niewykapic) xD
|