![]() |
#3861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() To Azumanga Daioh jest.... Poznaje mundurek ;p
Właśnie 7 ep Chaos;HEAd widziałem. Tyle że bez napisów i niewiele z tego zrozumiałem.... w każdym razie akcja zaczyna się rozkręcać ;p Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 27-11-2008 o 14:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() X.x
czytam (stan z 15:24) hellsinga #4 i normalnie co kartke mnie szokuje "pomysł" serii,tomu, i smiałość autora X.x dlaczego? (spoiler) : Ukryty tekst:
@bluray prawdziwa akcja i "powaga" zaczyna sie dopiero od 16+ tomu a Jeszce bardziej od shippuudena (tom 28+)
![]() |
![]() |
#3863 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
w00t?
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ściągam Kannagi- opłaca się?
![]() |
#3865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Mundurek jak każdy wie jest bardzo ważnym elementem zarówno postaci jak i wielu anime. Konkludując to mundurek jest bardziej legendarny niż Osaka. Taki fetysz mundurkowy w skrócie....
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Wreszcie trochę czasu na anime.. ; )
Obejrzałem przed chwilą OVA School Days: Magical Heart Kokoro-chan. Słabe, też nie polecam, ale o wiele lepsze od Valentine's Day.. Jeszcze 3 odcinki i skończę ZnT pierwszą serię, szczerze powiem, jestem mile zaskoczony ; ) Drugą serię też pewno obejrzę, ale słyszałem ploty, że 3 serii lepiej nie oglądać, żeby nie psuć sobie widoku ZnT jako fajnego anime.. Prawda li to? ;> Ostatnio edytowany przez i386 - 27-11-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() prawdę powiadamy iż trzycia z rzedu seria animacji japonskiej o brzmieniu ZNT3 jest szczerze mówiąc do bani xD
![]() |
![]() |
#3868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Jak na moje to za mocno starali się zrobić płytkie ecchi, tak zresztą lubiane przez japońców.
![]() |
#3869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @Nari
Haruhi jak Haruhi ale dlaczego niechcą nakręcić II Seri Elfen Lied to tego juz nie moge pojąć :/ Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 27-11-2008 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() obejrzalem 2 odc 3ciej serii ZnT i jakos jestes zniesmaczony lekko ale obejrze juz cale skoro zaczelem...
![]() |
#3871 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak oglądałem ZnT to tez sie przygotowałem na coś lepszego :/
ale sie zawiodłem , niestety do Shany troche brakuje ![]() biedny Saito ''Ty zboczony Psieeee!'' hehe xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Doobra : P Postanowiłem, że tak czy tak obejrzę ; ) ale póki co to jeszcze nawet 1 części nie skończyłem : ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3873 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ostatnio skończyłem Neon Genesis Evangelion 1.0 you Are (Not) Alone
Z*******e jak na Evangeliona Przystało ![]() ![]() podczas Akcji i w ciekawszych momętach masakra :/ ścieżka dzwiękowa rodem z Amerykańskich Filmów :/ co jak co ale mogli coś lepszego podstawić ![]() wszystko na Temat ![]() Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 27-11-2008 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Naruto spoiler
Ukryty tekst:
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 27-11-2008 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Naruto
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzieś słyszałem, że mieli za małą oglądalność, czy coś takiego - Elfen Lied.
![]() |
![]() |
#3877 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Oglądam - Return of Dragon Ball after 11 years. (GT się nie liczy) - akcja 2 lata po Majin Boo Saga.
Jak skończę to coś więcej (może) napiszę ;p Ostatnio edytowany przez DDoS - 27-11-2008 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Plotki o 2 serii Haruhi krazyly, miala nazywac sie The Vanishment of Haruhi Suzumiya. Sluch jednak zaginal i fanowie twierdza, ze byl to tylko zart, a Haruhi rzeczywiscie "zniknela". Tym co chca poznac wiecej przygod Haruhi, polecam ksiazki, dostepne w calosci po angielsku na:
http://www.baka-tsuki.net/project/in...uzumiya_Haruhi Ja chcialem dzis nadrobic GTO, ale doszly sluchawki i nie moge oderwac sie od muzyki :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() coo? mała oglądalność Elfen~
![]() i nie miał bym nic przeciwko jakby jednak sie skusili na II serie no i na III oczywiście ![]() ![]() 5 Centimeters per Second (5 Centymetrów na Sekunde) Polecam Bardzo : ) Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 29-11-2008 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() OMG, KNJ nowy chapter! Tak żadko to wychodzi, że już zapomniałem, że to czytam. I ofc Kaworu nie wytrzymał bez wstawienia przynajmniej dwu stron z nagimi dziewczynami XD Uwielbiam go. A motyw z psikaniem był świetny. :>
No i oczywiście. Nowy FT. Nie chce mi się robić hide, więc powiem tylko tyle: Hall of Thunders... Mogli wcześniej wspomnieć, że coś takiego jest. A tak to zupełnie się tego nie spodziewałem.