![]() |
#3862 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Ja przedstawiłem swój pogląd, na ten typ zachowania, a do tego mam prawo, nie sądzisz? Jeżeli Ty widzisz jakikolwiek sens, żeby w swoim awatarze mieć ten znak, to chyba nie mamy o czym gadać... Nie chodzi o to, że jestem "anty szwabem" bo jestem daleki od tego, ale, nie mogę znieść widoku ogolonych na łyse pały ludzi, którzy utożsamiają się z nazistami.
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 11-04-2007 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
#3863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() a zreszta nvm, kłóćcie się dalej
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3864 |
Guest
|
![]() omg Fin'er, o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio sam mowiles cos tam o klotniach, ze przesadzaja itepe. a teraz sam prowokujesz klotnie chwytajac sie roznorakich pierdol typu "sadzic" nie kazdy tutaj bedzie pisal z ą,ę,ż i innymi gownianymi znakami, takze nie prowokuj nastepnych klotni, bo juz na prawde o byle co sie czepiasz
![]() |
![]() |
#3865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Cytuj:
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. A wszystkim "nazistom" przypominam, że jeszcze niedawno wasz "deutsche freunde" chciał waszych dziadków z dymem puścić @Ptak ja tak ogólnie ![]()
Snook: "Arguing on the internet is like being a contestant in the Special Olympics... You may win, but you're still a retard." Ostatnio edytowany przez Guodek - 11-04-2007 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
#3866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() guodek dobrze mówi- polać mu!
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Użytkownik Forum
|
![]() lukasz do więzienia! lukasz do więzienia!
@guodek watpie, zeby lukasz byl nazistą ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Panicore padl i Xuso a od nas Galaxy jak narazie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Give it to me ![]() Wuja Kiroy |
![]() |
![]() |
#3869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Gildia: Sparta Avengers
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() Pephy: Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie Yunichi: Apr 11 2007, 19:10:30 CEST Killed at Level 113 by Imhreey Evo'Hawk: Apr 11 2007, 19:09:37 CEST Killed at Level 102 by Marniz and by Waldorio Fozivo: Apr 11 2007, 19:08:59 CEST Killed at Level 86 by Dorpaz and by Azared Eagon LAdy Szikaka: Apr 11 2007, 19:07:53 CEST Killed at Level 92 by Mentor de'Vrie Xziin: Apr 11 2007, 19:11:55 CEST Killed at Level 103 by Rundo Tejparn and by Waldorio pominalem cos? ![]() @suv pozyjemy zobaczymy ![]() Ostatnio edytowany przez Paul84 - 11-04-2007 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
#3870 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: z zaskoczenia:)
|
![]() pephy
Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie a jeszcze niedawno walczycli razem. |
![]() |
![]() |
#3871 |
Użytkownik Forum
|
![]() wystarczy ze mnie nie ma na kompie i juz =/
no trudno takie zycie ;P dzisiaj jak narazie 2;6/7?? ![]() boli imhreey marniz i mentor... w et a teraz ls nie ma nowych twarzy
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 11-04-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
#3872 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niech sobie zarobią na PA i wrócą bo będą do tego zmuszeni : )
![]() |
#3873 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() Good job
![]() Kiroy tak btw. Ty jestes z Fordonu tak? A tak wogóle to ilu graczy z Bydgoszczy jest na Obsidi... chyba wielu lecz o ile wiem Solera jest bardziej "Bydgoskim" servem xD Ostatnio edytowany przez Varilla90 - 11-04-2007 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#3874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Varilla roooxior
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() Ja Ciebie tez Shemi,kocham tez kase która ukraldes mi i innym ludzia
![]() Ale to jest forum kłocic sie mozemy na priv a nie tutaj.. a co do polana to chetnie ![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem za co
![]() z tego co pamietam gotti jest z torunia (?), bo jeszcze rok temu uczyla go moja matka ![]() ![]() kiroy, akurat xuso jest wporzadku. popisalbys cos o mentorze, cassparim.. ciekawe czy cass znowu bedzie mi grozil >.> gz dla was, ze chociaz cos robicie, ale teraz ng ma chyba 4 magow, ktorzy moga dogonic kazdego z was, wiec to nie ma sensu
![]() |
![]() |
#3877 |
Użytkownik Forum
|
![]() @misterio
o kogo ci chodzi z ty pa? ![]() kazdy pa uje w mniejszym lub wiekszym stopniu ![]() @suv nie gz dla was tylko help us?:S "nawet gdy wszyscy juz w ciebie zwatpili,pokaz ze sie mylili,nie czekaj ani chwili dluzej" ;P w ciebie i mean twoje dolacznie do "powstania" xd a co do bycia spoko kogos tam xuso jest spoko a pozatym lubie lamdara ![]() cass tez w gadce jest spoko ale czasem sie dziwnie zachowuje ;P a padl jeszcze polathanem od nygerow
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 11-04-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#3878 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra nieklocimy sie na forum priv plz Btw. jezeli sie czepiac, nie "ludzia" a "ludziom" sry jezeli cie tym urazilem ;p Ostatnio edytowany przez Qxwaaatz - 11-04-2007 o 22:43. |
|
![]() |
![]() |
#3879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Przypominając sobie to co pokazał mentor w et można się tylko cieszyć z dodatkowej gotówki~.~
|
![]() |
![]() |
#3880 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106