![]() |
#3881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Mys... wróc.. Hanndo
Co ci się tak w Byousoku tak bardzo spodobało? IMO mówienie o tym filmie "świetne, bardzo dobre, doskonałe" jest trochę na wyrost. Zwłaszcza że film nie należy do zbyt płytkich i nie wszyscy go całkowicie zrozumieją. A ocenianie czegoś na podstawie komentarzy innych trochę śmierdzi brakiem własnego zdania. Dla mnie oprócz doskonałej grafiki nic więcej doskonałego nie było... Owszem miał pewien przekaz, ale po prostu był nudny. Bleach Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() bleach
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#3884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Twoj stary
Ukryty tekst:
Nie moglem sie powstrzymac przy tych waszych evul spoilerach :< A dobra, calkiem na powaznie, mi sie Byousoku podobalo, napewno swietna kreska. Nie znaczy to jednak, ze Makoto Shinkai nie zrobil niczego lepszego, chociazby Hoshi no Koe, ktore jest znacznie ciekawsze ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 28-11-2008 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
Użytkownik Forum
|
![]() O_o? który to ch.? bo jakoś ichi x emosik info o walce mi umknęło Oo
ja myślałem ze nadal zdycha xDDD @gro a ty jestes gejem =D mam mase dowodów xD
![]() |
![]() |
#3886 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#3887 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Poza tym - to jest jeden z tych ambitniejszych filmów. One nie mają porywać. One mają zmuszać do refleksji czy wyciągania wniosków. Jeśli szukasz czegoś płytszego i z większą dawką akcji - ten twórca nie stworzy nic dla ciebie.
![]() |
![]() |
![]() |
#3888 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Eerion
A pisałem że film jest płytki? Słaby? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-11-2008 o 17:30. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3889 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Corgar sie napina (ej, zartuje tylko, nie bij!), a ja znalazlem tapete laczaca moje dwa zainteresowania:
![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 28-11-2008 o 17:32. Powód: Bo "sam sie napinam" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o sam film to po naniesieniu poprawek zmieni się fabuła, postacie lub akcja automatycznie zmieni sie sam film. IMO łatwiej jest nanieść poprawki graficzne niż te w fabule tak żeby zachować równowagę i sens całości. @up Czy mnie sie wydawać? Czy to być REC? Corgar który przez większość tematu wchodził raz na tydzień teraz intensywnie zaspamia forum, zobaczymy kiedy mu sie znudzi ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 28-11-2008 o 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3891 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W tym sęk że w Byousoku nie ma co poprawiać jeśli chodzi o graficzną stronę...
Lepiej porzućmy temat Byousoku. Każdy ma inne zdanie na ten temat i nie ma sensu się o to kłócić. I ty Brutusie..... A znudzi mi się aż będe pewny że moje miejsce w top5 nie jest zagrożone ;p Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-11-2008 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3892 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niee, to sa grafiki animowych lasek w rzeczywistych high-endowych sluchawkach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() FUNimation wariuje kolejne anime zabiera funsuberom - Spice&Wolf i Soul Eater będą na ich licencji razem z Naruto i Evangelion od stycznia.
Ostatnio edytowany przez DDoS - 28-11-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Jeszcze nam anime sprywatyzują >.> Niech sobie wezmą już te szpitale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3895 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Najgorsze, że od razu na dzień dobry powysyłali C&D do wszystkich liczących się subberów SE, w wyniku czego mamy piątek, a odcinka z angielskimi napisami wciąż brak. Aero Subs twierdzą, że mimo wszystko mają zamiar kontynuować tłumaczenie serii. Tylko że do mnie bardziej niż słowa przemawiają czyny, a tych wciąż nie widać.
![]()
![]() |
#3896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Hentai i anime ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Użytkownik Forum
|
![]() @
to ja kołbasiu,ale o mnie potem, jemu chodziło o muzykę i girls
![]() |
![]() |
#3898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3899 |
Użytkownik Forum
|
![]() WHERe you have boys in this pic O_o? no gdzie?
![]() |
![]() |
#3900 |
Zbanowany
|
![]() Rayza, ty nic nie mów heteryku ;x
@top Wie ktoś jak nazywał się stary film Naruto, tzn. tam walczył z rycerzem i prosiłbym o nazwę, to już stary film ![]() I teraz pytanko, kto czytał Kawaii. <3 z t.pl? |
![]() |
![]() |