![]() |
#3881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Na poczatek sry ze bez zdjecia ale wali mnie to ;]
wasek, nie odpisujesz na moje msg w grze wiec pisze tutaj i przypominam ci o twoim dlugu 30k i jesli nie chcesz tego oddac, to przynajmniej zdobadz sie na odwage i napisz to a nie robisz ze mnie (i z siebie) kretyna, dobrze wiem ze grasz, jak napisalem siema to mi odpisales, napisalem i kasie to dziwnym trafem zamilkles, choc i ja i ty dobrze o tym wiemy ze grales i widziales co pisalem (exiva rlz...). Dowiedzialem sie tez od paru osob ze masz miano calmerowego zlodzieja kasy ;] coz gdybym wiedzial o tym wczesniej pewnie bym ci tej kasy nie pozyczal, ale zaufalem ci, jak widac niestety nie potrafisz tego docenic i wolisz sprzedac siebie i swoja reputacje za 30k, no coz jest to przykre. Jesli jednak po przeczytaniu tego tekstu sie 'nawrocisz' ( w co watpie ... ) to wiesz gdzie przeslac kase, cu. Ostatnio edytowany przez phoneix - 23-04-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]() ![]() @Moze nie zlodziej oddal mi juz 180~k, poprostu nie spieszy mu sie z oddawaniem. Przypominam o moich 20k ;p
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Profesja: Paladin
|
![]() GZ for All ;p
@Koronowany Rycerz Chicalem solnac dla z boltów ... Cóz mozna powiedziec nie wyszlo mi :/Ale Zawsze checi Sie licza prawda? @Banan Nie ma jak to pacc !! ![]() Nie najezdzac tak na niego ... Nie zebym go bronil bo to moj RL Firends... Chicalbym tylko powiedziec ze on to Nie Bank ![]() Z tego co wiem ma 3k .. Jeszcze dead... Lost Aol (50k) Wiec Dajcie mu troche czasu a nie mowicie tylko jaki złodziej kasy... "Dowiedzialem sie tez od paru osob ze masz miano calmerowego zlodzieja kasy ;] " Uwazaj na slowa.... a nie Wypsiujesz jakies Bzdety... A wogóle złe wiadomosci masz ![]() ![]() Znajac waska oddac ci jezeli bendzie mnial ![]() ![]() A zeby nie bylo bez ss'a (68 shielda !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Sheey
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80
Skille: 87
Poziom mag.: 19
|
![]() Zawsze jak chce mi sie grac w tibie ;p to, zawsze chcem wstac z samego rana i po expic bo wtedy jest najmniej noob'ów ale jak juz wstane to mi sie odechciewa grac i tak jest zawsze......
P.S. A co to WaSkA jak bedzie chcial to odda a jak nie to nie pff, a jak wam tej kasy nie odda to co zabijecie go ?? Buahahaaa. WaSeK nice frends................. =)
![]() |
#3885 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Kuliklot
Profesja: Druid
Poziom: 45
Skille: 21/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() to pierwsze jest piękny 38lvl
![]() ![]() teraz będzie 39 ![]() ![]() No i wreszcie upragniony 40lvl ![]() ![]() teraz dwie fotki z DL'ów ![]() ![]() Nowiutkie eq ![]() o i bym zapomniał mlvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Pierwszy raz sie z takim czyms spotykam ;o;o
![]() |
#3888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Sosibios
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() No Wąsek widocznie czymś zawiniłeś, że dostałeś bana na IP
![]() ![]() @Topic Screeny ładne jak zawsze na poziomie ![]() @Kuliklot Ładnie jedziesz, też jestem ze stalówki ![]() ![]() ![]()
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98 18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Cytuj:
D.O.K.L.A.D.N.I.E @Wasek Musisz zmienic ip ;p nie wiem jak lub czekac az samo sie zmieni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
![]() |
![]() @
Wasek ![]() ![]()
![]() |
#3892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie ban na ip jest na 24h gadalem wczoraj z Thuddym;p
Pokasujcie te bzdurne posty. Cytuj:
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 |
Guest
|
![]() po co Takie Durne posty,więcej zdjęć.....
@TOpic Fajne zdjecia ale malo |
![]() |
![]() |
#3895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() @wasek tez sie nei udzielaj
@dałn skoro on kaze sie komus nie udzielac to dlaczego ktos ma mi tego zabronic? to tylko slowa. (robie dokladnie to samo co wasek btw) @woa teraz na tobie jest zal.prv.pl i zycieblackice.xx.pl super mega gicior stronki i teksty) Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 24-04-2006 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Sheey
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80
Skille: 87
Poziom mag.: 19
|
![]() Hehehehe poraz kolejny ;p
![]() Expilem prawie 2h na draga'ch i zadnego loota, czasami expilem 30 min. i loot byl nice...
![]() |
#3899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Darios
Gildia: Amigos
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 81\77
Poziom mag.: 6
|
![]() A myslałem, że celesty w kłótniach nikt nie przebije... Myliłem sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Moze ty sie sprzedajesz na ulicy ale to i tak nikogo nie obchodzi... cos zlego ze chce sprzedac postac? 46 Lvlek ![]() Potem lagodnie skonczylem postmana ![]() I na koniec pardox ![]() A teraz leze na lozku i czekam az mi sie mana zrespi robie hmmy i tak w kolko ;p Edit ![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." Ostatnio edytowany przez Heja_banana - 26-04-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |