![]() |
#3901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Szukam jakiegoś anime trzymającego dobry poziom, byleby nie była to komedia(od czasu do czasu niech pokazują się humorystyczne momenty ale bez przesady). Jak na chwile obecna przejadłem się komediami.
Bardzo mile widziany byłby jakiś dramacik lub romans. Nie pogardzę również czymś podobnym do Claymora, Elfen Lied, Death Note, Code Geass, Samurai Champloo albo Sword of the Strenger. Jednym zdaniem szukam czegoś z poważniejszych pozycji. Poratuj ktoś!
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 29-11-2008 o 11:12. Powód: Musiłem troche dopisać |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() myslef;yourself?
ja wracam to juz trwającej 8h rozmowy z neko-chan ^^ mrrr...
![]() |
![]() |
#3903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() True Tears? Seria z okruchów z życia, brak komedii, pewnie już oglądałeś ; P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() A czyta ktoś może one piece tam to dopiero się dzieję
Ukryty tekst:
![]() |
#3906 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza, Nari
Oglądałem obie te serie i obie były naprawdę świetne. Jeśli ktoś by podał tytuł czegoś podobnego byłbym wielce wdzięczny, filmem anime też nie pogardzę. School Days jest w tych klimatach?
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 29-11-2008 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Cytuj:
BTW, żeby nie było - ja SD nie polecam : D ale też nie żałuję, że obejrzałem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@edit I jeszcze zapomniałem o Shakugan no Shana, dosyć popularne. Ostatnio edytowany przez Nari - 29-11-2008 o 12:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @Corgar Frizz
hm ocb? Napisałem ''Polecam Bardzo'' a ty twierdziesz ,ze go nie zrozumiałem -.- ok niezauważyłem '' ![]() ![]() ![]() wprowadziłem cię w błąd Przepraszam : * : ) Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 29-11-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() no i Higurashi no naku koro ni skończone- obie serie.
Wrażenia? Ogólnie nie było źle. Druga seria wyjaśnia dopiero 'ale ocohozi?!', jednak nie ma już tego klimatu, co pierwsza. Chwilami nie podobały mi się te takie przesadzone przejawy przyjaźni oraz bezsensowne sytuacje(zamiast uciekać, ktoś zostaje żeby 'osłaniać tyły', przez niego reszta zostaje. W tym samym czasie wszyscy zdołaliby uciec.). Jednak serię warto obejrzeć. Zabieram się za code geas, czy jakoś tak ![]()
![]() |
#3911 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wreszcie kupiłem sobie bluetooth... Zrobiłem zdjęcia mang, które kupiłem^^
http://img165.imageshack.us/img165/5...2008122ed7.jpg http://img253.imageshack.us/img253/2...2008123wg1.jpg Nie zbijać się: ( Poza tym, dzisiaj prawdopodobnie w nocy będę na komputerze, co polecacie obejrzeć ? Chciałbym coś podobnego do School Days. @down Tak, kupię jeszcze 1 i 2 tom. Na celowniku mam także 14 tomów Love Hina.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 29-11-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gratuluje zdobyczy, szczególnie Tokio Mew
![]()
![]() |
#3913 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Po kilku pm, wkleję może tutaj link do nowego filmu DB, jest tam też One Piece i jakieś inne anime.
http://www.jumpland.com/animetour/db/index_en.html Trzeba pobrać specjalną przeglądarkę Shonen Jump i film, który tylko ona otwiera. Nuda kurde na studiach, tyle wolnego czasu a nie ma co robić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() mam to samo w szkole DDoS , ja tam sobie rys. ćwiczę rys. (...)
a ja sie pobawiłem w pisaniu jap. ![]() 私わ テイド デ す (テイド zapisane w katakanie) napisałem: Ukryty tekst:
@down poprawione
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 29-11-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
テ - te デ - de ド - do ト - to ;> @Otakuma Efki ogladasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Grocix
1 serie widziałem, za drugą sie jeszcze nie wziąłem chociaż sie przymierzam. Melodia z 92 odcinka D.Gray-Mana http://www.youtube.com/watch?v=wITSpUcFmFw Kocham tą melodie
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 30-11-2008 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
-Saikano -Cos bardziej nietypowego, Baccano! -Hanbun no Tsuki~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Otakuma
O, oprocz drugiej serii efa Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora tez moze byc (jak powiedzial Czegochcesz). Ewentualnie cos z innej strony - Jigoku Shoujo (Ippen shinde miru?), albo cos z klasyki - NGE, Paranoia Agent lub Wolf's Rain? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() No wiec skonczylem trzecia serie o Zboczonym psie i powiem tak... moze byc, bylo pare momentow gdzie zaliczylem rotfla ale bylo tez pare momentow ktore ogladalem ze znudzeniem...
Co polecacie na styl ZnT? Bo nie mam co ogladac ![]()
![]() |
#3920 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Shakugan no Shana, ci sami Seiyuu glownych rol co w ZnT, same glowne postacie tez bardzo podobne, za to fabula ciekawsza i wykonanie powazniejsze. |
![]() |
![]() |