|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3901 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamawiam:
Jak najwięcej ![]() ![]() ![]() Aha i nakładki do ![]() lub sporo takich, z różnymi kol0rami ;ppp @edit,Macialao: "Jakiś fajny knight": ![]() Każdy może używać ![]() Jak będę się nudził to zrobię jeszcze "też fajnego druida" A co do orca: to Ty chcesz go jakiegoś innego (np. czerwona skóra?) czy któregoś ze zwykłych? Weź bardziej go opisz b nie wiem co mam z nim robić ![]() --------- Oczywiście to "jakiś fajny knight z bronią" itp. nie ma zamiaru nikogo obrazić ;p @down: Hmm...elementaliste...zobaczę... @edit,down: Nie wyszedł zbytnio ![]() ![]() P.S.: No niech ktoś da tych barbarzyńców!! @2xdown: Uhm...niech ktoś inny zrobi...ja jeszcze tego druta muszę zrobić xD @edit: "Też fajny druid": ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 11-11-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() A zrobisz mi bardzo fajnego średnio bogatego obywatela średniowiecznego miasta? (Nobleman)
![]() |
![]() |
#3905 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: koło Wrocka
Stan: Niegrający
Imię: Royal Matis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Zbanowany
|
![]() Nie chciało mi się robić tematu...zresztą to dosyć drobna sprawka..
Ogłaszam konkurs na najlepsze podwozie mecha "Tiger" z Earth 2150 Najlepszy będzie dowódcą plutonu "Green" w moim fake Mech z rakietnicą(tego nie robić to tylko dla was koloryzacja...nie chce rakietnicy tylko samo podwozie) : ![]() Podwozie ma wyglądać tak : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2007
|
![]() X-zero kocham Cię (oczywiście w przenośni) orc to chymm
nie ch bedzie on ![]() z taką pelerynka czarno-czerwonom ![]() I jakas fajna bron magic longsword czy cos innego i tarcza na --->jego<--- lewej Ps: na jego lewej tarcze a broń a prawej Z gury dzieki X-zero |
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() ![]() Macie xD Matiexek007 nie obrazisz sie ze pozyczylem twojch "Gaci" ? ![]() ![]() @X-Zero ten miecz u fajnego knight'a xD u... "jakiegos fajengo knight'a" to jest justice seeker xD Mogles nazwac "morczny knight z justice seekere'm" albo "Koles z justice seekere'm" albo "Knajt z seekere'm" Albo... Albo... Albo... Niewiem Ostatnio edytowany przez Triplonq - 12-11-2007 o 03:10. Powód: n00bing next noobing!!! OMG! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aroes of Secura
Profesja: Druid
Gildia: Na Mocy Paktu
Świat: Secura
![]() |
![]() Czy moglibyście zrobic mi outfit taki jaki mam obrazek na avarcie ?
![]() |
#3910 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cześć!
Dziś mam bardzo duże zamówienie. Otóż potrzeba mi noobów. Więc tak. Zamawiam: -Wszystkie outy z tibi w noobowych kolorach Male i Female bez addonów, -Wszystkie outy z tibi w noobowych kolorach Male i Female z pierwszym addonem, -Wszystkie outy z tibi w noobowych kolorach Male i Female z drugim addonem, -Wszystkie outy z tibi w noobowych kolorach Male i Female z dwoma addonami. Bardzo był bym wdzięczny jeżeli do tego dołączylibyście out eskimosa z takimi warunkami jak up napisane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Prosze o calego zielonego assassina z sakata na glowie (chinska czapka ze slomy/bambysa czy czegos tam). Do tego na uboczu jakies fajne katany (moze byc jedna). Ptaquix ty robiles fajna bron. Dalbys rade?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Głogów
Imię: Thais'Pall
Profesja: Paladin
Gildia: |-brak-|
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 51/29
Poziom mag.: 17
|
![]() Outfit Maga w kapeluszu, ręcznie kolorowany (w Paincie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() @UP:
Raczej nie o to mi chodziło: Więc ponowie zamówienie: -Outfit Mage z Czapką(Addon 2) z laską(podobna jaką miał Gandalf) w jednej ręce a różdżką w drugiej(Addon 1) Outfit najlepiej żeby był pokolorowany na ciemno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() prosze o skasowanie posta
Hmm...? Ostatnio edytowany przez Sage - 15-11-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze o fajnego łucznika, i chciałbym żeby był także łucznik trzymajacy cięciwe.. projekt można zobaczyc na konkurs outfitowy znajdujacysie niżej. Prosze o podobny out!
![]() |
#3917 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Post Macialao, pierwsze zamówienie ![]() Cytuj:
P.S.: Nie ważne jak to się nazywa w Tibi...nawet to nie jest potrzebne do niczego...i skąd mam wiedzieć jak to się niby nazywa jak na kompie mam tylko plik z spritami ;d @edit: Ano bym zapomniał: Ponawiam barbarzyńców ![]() Wszystkie rodzaje, nakładki + białe outfity...i ruch! (wystarczy jeden ruchomy w każdą stronę)... Orginał zamówienia
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 15-11-2007 o 15:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja prosiłbym o ..... barbarian outfit podstawowy z tylną pelerynką jak u CM albo coś takiego fajnego byle na podstawie barbarian outfit..
____uwaga___ Wszystkie rzuty i chodzenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2007
|
![]() a teraz mi są potrzebne
-sorcerer -palladyn -orc -dwarf Sorcer najlepiej fajna broń Arcane Staff i też że trzyma taką gwiazde niebieska ![]() ________________________ palladyn tutaj wasza wyobrażnia ale luk nie kusze zeby trzymał _______________________ orc to wczesniej strone pokazałem jak ma byc ________________________ dwarf podobnie jak orc tyle ze ma to byc dwarf |
![]() |
![]() |