![]() |
#3961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Kafar zaklinacz xddddddd
![]() |
#3964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Jakby za postowanie na forum nagradzali paccem to kafar moglby nasza cala gildie zaopatrzac w pacc
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @NalesnikiZserem
Zapomnij Ze ci name podam ![]() ![]() @Druid Carlos Ja wiem ze Vic jest to wstanie odrobic gdyby nie te wojny to jest pierwszy w LvL. Poczekajmy jeszcze nic nie jest stracone. ![]() Ostatnio edytowany przez xMaGiCx - 04-05-2008 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#3966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
![]() @legendarny pijak
koles 6 godzina a ty jeszcze trzezwy???? chyba ze jeszcze kaca leczysz po ostatniej bibce HAHAHAHAH rozjebujesz mnie, postac vica na furorze to jakas tajemnica, przykro @arcy rozwaliles mnie tym zartem HSHSHSASHUEHAUEHASUH sorry zgrywasz takiego ynteligenta a zarcik byl na poziomie pijaka up... wyjdz chlopie i jak mozesz to nie trzskaj drzwiami Edit: wyjdzcie obydwaj
#3967 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Świat: Morgana
Poziom: 45+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3968 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Podpisz się pod nickiem :/ |
|
![]() |
![]() |
#3969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @NalesnikiZserem
Nie Bawie sie w żula tak jak ty i nie pije każdego Dnia. Co Do chara Vica a po kiego ..ja ci to wiedziec, To już nie jest postac Vica.... ![]() Koniec Tematu |
![]() |
![]() |
#3970 |
Użytkownik Forum
|
![]() About Groovemaster
1) Gadałem z Jajoo, obiecał, że Karaoke nie będzie atakować Groovemastera 2) Gadałem z Druid Carlosem, wie że Groove ma dojść do Sibuny. Karaoke co wy odpier....???? To jest nasz człowiek i go zostawcie. Ostatnio edytowany przez Imperek - 05-05-2008 o 00:48. |
![]() |
![]() |
#3971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Zaraz usłyszysz tekst, że to rl Ahazina, że to RC zaczęło bicie RLi, blablabla ;P
|
![]() |
![]() |
#3972 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po to gadałem z Jajoo z miesiąc temu, żeby przestali go lać choć jest znajomym Ahazina. Dlatego też pytałem się Carlosa, czy nie ma problemu, żeby dostał invite - powiedział że nie ma.
Mam nadzieję, że po prostu usłyszę, że to była pomyłka, Groove sobie na luzie do nas dojdzie i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę. |
![]() |
![]() |
#3974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() Zobaczymy czy Szejq miał dobre przecieki, jeśli tak... to Laviowi mówimy nara. XD
#3975 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
|
![]() Cytuj:
![]()
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
|
![]() |
![]() |
#3976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Jak wyzej-POWODZENIA!
![]()
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#3977 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3978 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to powodzenia,
życzę wam wyższego wykształcenia nie tylko z tibii ale też żebyście sobie pootwierali teraz furtki na inne magistry ![]() A tak z ciekawości, kto gdzie się wybiera? Choć nie wiem czy to stosowny moment do tego pytania ![]() PS.Tak tak, wiem Hawan, to zły temat na takie pytania, no ale sorry, innego nie ma... |
![]() |
![]() |
#3979 |
Zbanowany
|
![]() Z tego co wiem to Groovemaster byl w Oath gdy Ci wypowiedzili wojne Oracle. I jesli sie nie wyplacil to klasyfikuje sie do hunta. Ale nie wiem nie mnie to oceniac
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Profesja: Elder Druid
|
![]() Za to z tego co ja wiem to ten typek juz jest free od jakiegos czasu i nie mielismy go lac
![]() |
![]() |