|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Mówisz źródła, mówie - g*wno
podaj jakikolwiek powod ze to nie jest OTS, a wtedy sie zobaczy i najwyzej przeprosi ;p Ja dalej twierdze ze to OTS... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja nie mam źródeł, ale np. strażnicy... Widzicie? Są 2 (chyba) rzędy po 3 i 1 rząd po 2. Przypatrzcie się...
~I tak LolnY was zjeu :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() To OTS!!! BANA MU!!!
BYE!!! CU!!! TAM SĄ DRZWI!!! </debilizmy> To nie jest OTS 1. Straznicy i kosiarze- nie są kratka w kratkę 2. Wszystko jest odpowiednio zaciemnione, światło w odpowiendim miejscu - gdyby to był OTS to by nie wyszło tak dobrze przy nakładaniu 3. Zaawansowane efekty 4. Nie oglądajcie żadnych prac Dejva, bo zabluzgacie og od OTSów na śmierć. A jak będziecie chcieli to zrobic to przeczytajcie jego poradnik najpierw. 5. Nutka tajemniczości, masa śmierci i nieznajomość głównego bohatera - podoba mi sie czekam na więcej ocena później PS - ej, a może on to FS komuś ukradł? xD
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() JEDEN DOBRZE MÓWI I ZAUWAŻYŁ!!! GRATZ!!!
PS. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Lolny tak za przeproszeniem... tobie dzisiaj cos odbija? ^^'
Ehh... niech robi normalne fotomontaze, a nie taie co wygladaja na ots me...
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Veruis, popieram to... Jeśli ktoś chce sie uchronic textami typu "To ots", niech robi w normalnych rozmiarach... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
A co bronicie? ![]() Twórca, moze chce nadać fake'owi bardziej tibijski klimat? Może cuś innego. Od niego to zależy, a jeżeli ktos nie umie rozpoanać OTSa od ręcznej roboty, to już jego problem nie twórcy. Taka prawda
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() @Eerion
ja gustuję w fejkach tradycyjnych :> @topic Jeśli musisz robic "fake'i" w takim formacie to trudno... Jeśli wszyscy mnie zbluzgaja ze to nie ots - trudno... Jednak ja zostaje przy mojej wypowiedzi ( kilka postow w tyl ): TO JEST O te es ^^ Kto jest za mną?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() a zakład że nie?
zrobie ci odręcznie taki screen jaki zrobił twórca wsyzstko tak rozciągnięte... wanna try?
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() Hmm ciekawe podoba mi się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Przepiękne -,-' A te efekty to pasują jak chow-chow do lessie -,-'
Wykonanie 4/10... Zastanów się... Jak można nazwać kogoś "Scythe" -,-' |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Up:
Wg. Mnie jest dobrze nazwane o.O ? Powiedz mi jak kogos mozna nazwac "Page" ? (Jest imie w Ameryce (i nie tylko), ktore po angielsku znaczy Strona... Dziwne, nie ? ) Bardzo dobrze pasuje tutaj Scythe. Iż scythe to znaczy Kosa, a Ci co noszą te imie, maja w łapach Kosy, pasuje jak najbardziej ... a Po za tym, kto powiedzial ze to jest istota zywa ? Moze to przedmiot ... ? Hmm ... masz kiepska wyobraznie chlopczyku, oj kiepska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() BTW, ja nie popisze sie zdolnosciami rozciągania ![]() @Avager Zauważ, że niektóre imiona angielskie wcale nie muszą znaczyć to samo, co po polsku, na przykład April May << Ciekawe imię, które hipotetycznie może występować w Anglii / USA. Z kolei Scythe na 99 procent nie jest używane ( chyba, że nazywasz sie Wiśnia i tak nadajesz dzeciom bardzo kreatywne imiona ^^ ) polecam stronkę z imionami w USA: http://www.world-english.org/boys_names_list.htm Enjoy ^^ A tak w ogóle to przypominam, że to moim zdaniem OTS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Wiem ![]() Ale tlumaczac to prosto na polski... jak by ktos poprostu uslyszal "PAGE" na ulicy, to by przetlumaczyl jako STRONA... Ale jak powiedziales, ze bla bla bla... tak samo moze byc z Scythe, po za tym, mi to pasuje. Nie jest jakies jebniete "Undead with Scythe" albo "Soldier of death" ... czy inne tandetne gowienka... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() @Avager
Jasne, że można nazwać wojownika z kosą Scythe, tyle, że inaczej to może odebrać polak, a inaczej amerykanin, który może być zbulwersowany ^^ Ale to jest kwestia gustu i mi osobiście to nie rusza, czy ktoś się nazywa Scythe albo inaczej, podobnie... Jak sobie autor zażyczy, tak może nazwać bohatera swojego fake'a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() @Eerion
Nie, spoko. Nie musisz robić tego fake'a, wierzę Ci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Edit Mi ciągle odbija. Usiahahahahahahahahahahahahahaha! Sejtan maj masta, Sejtan mast bak!!1 Ostatnio edytowany przez LolnY - 05-11-2006 o 12:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Nie chce m sie robic fakow...myslisz ze bym go robil ? Mi sie znudzily ![]() A bronie go bo niektore posty sa tak idiotyczne, ze szkoda gadac ;p ... Wlasnie, co jest z autorem ? Kiedy next part ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja robie ten fake!!!
buahahahaha xD A tak na serio - Lolny tobie naprawdę odbija. Co jak co, ale te zdjęcia są za bardoz upstrzone efektami momentalnie, a Avager takich rzecyz nie robi ![]()
![]() |
![]() |