|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Owszem milo jest zabic pk'a, zabic znowu, zabic nastepnego dnia zeby skull nie wskoczyl a potem pozabijaja koledzy ![]() Cytuj:
PS off topic - czy byloby mozliwe dodanie emotki symbolizujacej totalne zalamanie? Jak czytam niektore posty to wydaja mi sie ze by byla bardzo potrzebna |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Filmik słabo słabych ludzi zabijaliście i słaby loot.
Po prostu rozsmieszają mnie komentarze : Osz ty zabiłeś polaka !! BIJ SZWEDOW! PK to PK i nie patrzysz czy polak czy nie. Pozatym znam wielu szwedów i są wiele lepsi niż nasi "rodacy" |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() nie spodkałem jeszcze zadnego polaka ktory by zabil polaka bez powodu!! Ja bym na waszym miejscu nie zamieszczał tutaj linka do filmu. Zasługujecie na rooka i to podwojnego [ jak wyjda z rooka ( w co wątpie) to jeszcze raz rook
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ up - spotkales, spotkales tylko nawet o tym nie wiesz.
PS no chyba ze grasz na non PvP |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Film mi się nie podobał ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Film mi sie nie podobal!
Zabijacie Polakow, a potem mowicie ze Szwedzi sa od nas lepsi, bo sie jednocza?! Polak powinien pomagac Polakowi, tak jak Szwed Szwedowi! Gdzie patryiotyzm?! Do tworcy tematu i tego drugiego: Gratz deadow -.-. re up, up: Nic nie mam do PKowania, a nie mowcie pozniej ze Polacy to cioty!!! Ostatnio edytowany przez Bofedojo - 28-08-2004 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() line zabrali po to aby nie mogl uciec - wredne lecz skuteczne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Pie.rdolnijcie się ****a w łeb.Dobrze,że zabrali line.Myślcie troche!!To był podstęp i bardzo dobrze,że nie spłoszyli ofiary.Myślicie,że jesteście za***iści bo potępiacie publicznie PK?!!!Zgraja ignoranckich n00bów-tak można was nazwać.
Swoją drogą film mi się nie podobał.Nie dlatego,że PKowaliście rodaków(Polak czy Szwed-wszystko jedno.Wybijcie sobie ze łbów ten po*******ony Tibijski "patriotyzm"!!).Film był dupny ze strony technicznej.Kiepskie PvP,kiepski loot,kiepskie fragi.To tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up. Brawo, brawo. Filmik denny z powodów slabego pvp itp. To jest typowy objaw segregacji rasowej. Spolecznosc Polski polega na tym samym co Spolczenosc Tibijska.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
|
![]() Film powinien być skasowany, pod zarzutem obrazy inteligencji rasy ludzkiej. Takiego nędznego pk-owania nie widzialem ani w grze ani na innych filmach. Jestem tylko za jednym...za zabijaniem polaków. Powód to noooby jakich mało tylko mali BR? mogą dorównać moim rodakom.
- gowno mnie obchodzi to ze ktos jest polakiem, zabijac noobow. Zabijając polaka masz 90% ze zabijasz nooba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Wez przestan takiego hamstwa to ja nie widzialem !! Masz u mnie duzego minusa !! Jak bys byl na moim swiecie to bys mial rooka jak nic !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() GRRRRRRRRRRRRRRRRR
Polak Polaka nie no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okropny film !!!!! Bys sie wstydzil Znam paru kolesi na Hibernie - masz rooka Edit: Moze nie rooka ale deada napewno,nigdy nie rookowalem polakow
Yo ziomale ! Gram na Hamonii xP Master Shen , Sorcek mam zamiar wybrac sie na cos mocniejszego(Banshee),jak chcesz isc to wal w grze ;d do Master Shena Cya Ostatnio edytowany przez Master Of Dragon - 28-08-2004 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
![]() przestancie odpowiadac na ten film... wszyscy itak mowia to samo a predzej on spadnie na sam dol lub na 2 strone i wszyscy zapomnimy
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Lol. Dzieki za pozytywne ( i mniej pozytywne ) odpowiedzi.
Btw. czy wy jestescie nazistami ? Polakow nie mozna bic ale juz szwedow i br tak ? Kurde... Co mnie to obchodzi ze to polak. Koncze z gra na Hibernie wiec bije kogo spotkam. Na pewno ktorys z was kiedys sPKowal jakiegos polaka, wiec .... Ostanio ogladalem filmik z tym 99 lvl royal ktory PKowal. Naprawde zal mi bylo tego 4x knighta, ktory caly czas prosil o zycie, a ten pally go zabil. Knight stracil chyba z 200 k. Bardziej mi jest zal tego knighta niz smierci 100 polskich noobow. Dziwne ze w tamtym poscie tak nie nazekaliscie. Ostatnio edytowany przez segnis - 29-08-2004 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() Odwalcie się od moich kolegów k??Ten pierwszy o imieniu lici to pożądny gościu był i w imię zasad trzaskaj red skulów został hunted;]
A ten 2 się nudzi i co?? Mi się podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Bb
![]() |
![]() Eh..
Co do zabijania polakow i PKowania,to chyba normalne ze go zabili. Gdy PKujesz nie pytasz sie ''Zabije cie jak nie jestem polakiem'' lub ''Nie zabije cie bo jestes polakiek'' Poprostu zabija sie wedlug wlasnych upodoban. Trail im sie koles,postanowili ze go ubija,zabili. Teraz placa za wlasna glupote,ale nie ma znaczenia kogo bijesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Ten film jest poprostu beznadziejny.Macie u mie - reputacji !!!
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Ludzie dajcie sobie na luz. Moja stara postać była Pkowana głównie przez polaków (zreszta nowa ma 1 deada też przez polaka). Osoby które zabili świadomie (chyba ) wybrały światy na których obowiązuje pvp, a jeżeli chcą to zmienic niech przeniosąsie na np. Secure. I nie traktujcie ich jak chamów bo zabijają swoich to przecież tylko GRA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() O Kurde !! Jakie Z Was Chamy !!!!
Ja Gram Na Azurze I Gdybym Mial Wyzszy Lvl To Bym Waz Zrookowal (narazie Mam 9). A Widzialem Was Kilka Razy W Venore. Oni Graja Na Nowych Postaciach Na Azurze !!! Sir Segnis To Duke Segnis A Licinium To Licinius !!! Pomozcie Ich Zrookowac... Zycze Wam Smierci !!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Jestesćie słabi i głupi ,po co ich zabijaliscie nie lubie takich ludzi h... wam w du...
|
![]() |