|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Dla exp są bardzo fajne Dwarfy i Trolle. Nie radzę expic na spiderach.
Dla kasy super potworem są trolle (wszystkie rodzaje), ześ najgorsze Slimy.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() co do larv to sie tak zupelnie nie zgodze... sa slabe i daja exp i zarcie [kase to juz raczej nie], ale truja caly czasi tzreba co kilkanascie minut vite uzywac :/ przez co robie mniej run... roty sa od nich lepsze ale poluje na nie strasznie duzoosob a na larvach prawie zawsze jestem sam na spawnie...
co do dragow... po 30 zapewniam cie ze kasa sie nie zwraca :/ [ja je bilem na edron drag nest... nie za szybki spawn ale mozna uzyc latwo DSy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() no wiec co do demonow ze z nich rzadko wypadaj tak rzadko dobvre itemy jak mpa czy mms sie nie zgadzam ostatnio moj kumpel poszedl na calodzienny hunt demonow i za 4 demonem wypadl mu mpa ale co do run (uhow) sa one nieoplacalne ale moze jak wypadnie fajny item sie to zwroci
moim zdaniem warto chodzic na dwarfy i minosy one daja dobry loot kroy mozna spzredac i sporo kasy i expa mozna rowniez chodzic na roty one daja sporo kasy i expa wiec moim zdaniem dwarfy i minosy rzadza!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Według mnie nie opłacalne są witch'e, mino magi i orc szamani... Dobre ze względu na expo i loot są dl'e, warlocki, behemoth'y, demony... jak również guardy i dragi...
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Na smoka jak soluje sorcem to zchodzi mi okolo 5SD, wiec z plecakiem zabije 4 dragi. Czy po wydaniu 8k na 2 plecaki SD wypadnie cos sensownego po 8 dragach? nie wiem czy zrobic i sprzedac 2 plecaki SD i miec na dshielda czy lepiej samemu zapolowac. Jaka jest szansa ze wyopadnie jakis lepszy loot ze smoka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Ustrzyki Dolne
|
![]() Heh przecież nawet nOObik na 1 lvl wie że najlepszym potworem i najbardziej opłacalnym jest demon jak już wspomnieli moi koledzy wyżej wiec o czym rozmawiamy a najbardziej beznadziejny to przeciez snake! Nie daje nic loota tylko 10 expa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: z Isary
![]() |
![]() Najbardziej opłacalne:
*Hero [dużo lootu oraz statystycznie dużo expa] *Black knight [j.w] *Dragon Lord [dużo expa i dobre itemki] *Warlock [rary rzadko, ale ss i blue robe często] *Demon [j.w] Najmniej opłacalne: *Orc Shaman *Minotaur Mage *Priestess *Dwarf Geomancer *Monk [pod względem lootu] *Demon Skeleton *Stone Golem *Elf Arcanist Jeżeli klasyfikować by potwory pod względem przydatności, np. do treningu to #1 to oczywiście Monk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() na nowych swiatach opłacalnym stworem jest necro bo mało kto ma bohy i sa one dośc drogie
kiedys opłacało sie expić na bh najlepeij w pewnym miejscu koło thais gdzie sie ich 7 respiło czyli 1190 expa często z nich wypadał 2 handed sword , steel shield , morning star, longsword lub spellbook bo bh shiedl mi wypadł tylko raz ![]() Ostatnio edytowany przez Wypas - 03-09-2004 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Najtrudniejszym potworem jest Warlock, a najbardziej oplacalnym na loota sa minosy/dwarfy. Najgorsze jesli chodzi o loot to sa FE bo nie dosc nic nie zostawiaja to trzeba na nie sporo run.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie z Gremlinem jednak od Fe gorszy jest ds (nie dla pallow ofkorz). Sam go omijam wszystkimi postaciami. Loota zero
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Wedlug mnie ghole sa swietne na zarabianie kasy.Sa slabe a kaski wypada po20-50(mi raz wypadlo 50 :tongue: :tongue: ).Daja tesh czesto scale armory ktore sprzedajemy za chyba 70gp.I prawdziwa zyla zlota z ghouli to VIKING HELMETY!!!!Mi viking wypada z co 3 ghoula i z hunta wraz z kumplami wynosze mnostwo tych helmikow(po sprzedaniu to gdzies ponad 4k
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Oczywiście wiadomo ze najlepszy potwór z tibi to Demon ,
pozostawia niezly loot oraz duzo expa , lecz dla tych co wala miejszy exp ale tez w miare dobry loot i szybki resp polecam dl tower albo Hero (Na Edron) Zeby zabic demona potrzeba minimum 2 osub (Zeby sie oplacalo) , Bloker +70lvl . A na Hero Mozna Spokojnie isc z 3 osobami , +40 lvl (Pacc) . Z Dragon Lordem jest tak samo , +40 lvl minimalnie na tym lvlu 3 osoby (Zeby sie oplacalo) a loot zniego niejest za ciekawy ale jak bedziemy mieli farta* moze nam wyleci jakis rh .
† End of all hope ,,!,, ^_^ ,,!,, † [img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img] Ostatnio edytowany przez Dechsta - 03-09-2004 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() A jesli chodzi o słabsze potworki do 30 lvlu to polecam :
Smoki +30lvl solo Dwarf Guard +20lvl solo Orc Leader +25lvl solo Cycylops +15lvl solo Ghouls +8 lvl solo
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Oleszyce ;)
![]() |
![]() Najlepszy jest Demon a najczesciej mnie wkurza cyc... Zawsze jak go bije to nic mi z niego nie wypada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Najbardziej opłacalnymi stworami są Dragon Lord, Hero i Demon...
Wszystkie zostawiają super loot. Najmniej opłacalne są chyba Warlock'i ponieważ baaaardzo rzadko zostawiają coś mocniejszego a są super trudne do zabicia i dlatego nikt na nich nie expuje i nie lootuje (Tylko na questach). |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Cytuj:
Ja jak miałem druida to na Dwarfy Guardy ale z summonami zawsze se DSa przywolalem i wymiatal ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Cytuj:
Nigdy na cyce nie pujde bo sa beznadziejne dla knighta(tak mi sie wydaje)to stworki dla palka tak samo jak DSy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: 3miasto
![]() |
![]() Cytuj:
Ja na cycach robie 50k expa w 1,5 godz w cyclopis (jak jest pusto) i idzie 1,5 bp uhów a gram knightem. Loot nie taki tragiczny zawsze pare halabard wypadnie, kilka battle shieldów i dark helmetów + bp złota. Cyc to wspnialy potwór na expienie dla knighta ze skillami 70/70 |
|
![]() |
![]() |