|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() @up
o boże koleś no comment... plujesz się bo nie zauwazyłem ze guild merrie~ zostało zmienione na prolacks? tak w ogóle to już wiem od czego się zaczeło tylko nie mogłem sobie tego ułożyć w całość kapisz base? ______________________________ WIARA I MOC KTÓRA MASZ DZIŚ USKRZYDLI NAS! GÓRNIK ZABRZE,TERAZ,ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Acha i jeszcze jedno, zdziwiłbyś się ;] na pewno nie znam 2-4 osób z Prolacks! bo znam ich o wiele więcej =/ więc milcz prosze! nie mam zamiaru się z tobą kłucić na ten temat bo mało wiesz... pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem xD
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() Ktoś pisał ,że polacy nie mają szans z arc! może to i prawda ale dużo ludzi przecież gra dochodźą nowi gracze u nas jak i u szwedów ,ale ja powiem tylko jedno moja gra na tym serwerze jest teraz tylko po to by pokazac szwedom ,że też potrafimy grac !!! Może i teraz mam mały lvl ale on rośnie i chce w przyszłości dołączyc do wojny i ubic jakiegoś szweda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Lol.. Widać, że gówno wiesz o Iridii... Proponuję: naucz sie pisać po polsku & rób tematy o swoim świecie.
PS: Lordnazul'a bili za to, że prawdopodobnie Fire of Hell chciała pomuc MM w wojnie-wszystko się wydało. Po za tym masz racje, że MM jest słabo zgrane i połowa z nich wogole nie wychodzi na wojne. Moim zdaniem Fire of Hell + MM + Ethical powinno dać radę Arc! Tylko kuwa idzcie wszycy się bić, a nie 50% osób siedzi w PZ! ..
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Gruhard;1068867]Lol.. Widać, że gówno wiesz o Iridii... Proponuję: naucz sie pisać po polsku & rób tematy o swoim świecie.
Heh... mam nadzieje, że nie kierujesz tego do mnie? |
![]() |
![]() |