|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Cytuj:
Knight - 40+ lvl, 75+ skill, 6+ mlvl, eq nieistotne, 2+ bp uh, 1+ bp explo, d-lance/gs/wh Trapujemy banshee w jakims rogu i nawalamy z broni + explo uhajac sie na yellow hp. Banshee zaczyna uciekac majac okolo polowę zycia, wiec musimy sie tak ustawiac zeby miec ja caly czas w zasiegu swojej broni i zeby nie miala gdzie uciekac. (jak jest w rogu pomiedzy 2 scianami to nalezy poruszac sie rownolegle do niej) Trzeba bardzo uwazac bo jak juz ucieknie to trudno ja potem dogonic, zwlaszcza ze paralizuje i nalezy uzyc exury/uha zeby spowrotem wrocic do normalnej predkosci chodzenia. Z broni walimy caly czas, z explo na green hp. (na yellow sie leczymy) Sorc/drut - 30+ lvl, 30+ mlvl, eq nieistotne, bp sd, bp manasow Tutaj wielkiej filozofii nie ma. Po prostu wlaczamy magic shield i nawalamy z sd az padnie. Na 99% szybciej ja zabijemy niz skonczy sie mana, a jak sie skonczy to wlazimy na gore, wypijamy kilka manasow i dalej nawalamy az padnie Paladin - 40+ lvl, 70+ skill, 15+ mlvl, eq nieistotne, kusza+bolty, bp sd, bp manasow Podobna metoda jak u sorca z tym ze korzystamy tutaj rowniez z boltow. Nie polecam walczyc bez magic shielda poniewaz pal na tym lvlu ma mniej hp niz wynosi maksymalne combo banshee. Ostatnio edytowany przez GiantSpider - 26-11-2006 o 12:08. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A co do obrażeń to combo max ma okolo 600. Ostatnio edytowany przez Don Toro - 26-11-2006 o 12:09. Powód: pomyłka |
|
![]() |
![]() |