|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Boty byly i beda zawsze. CipkoSoft sam jest za uzywaniem botow, bo w kazdym update dodaje do klienta a to lighhacka, aim-bota...Na kliencie w swieta dodaja pewnie Magebomba, a w lato cavebota. Gmow nie bedzie w ogole.
Nie masz co zrzeszac ludzi z calej Tibii, to ci nic nie da. Sprawiedliwosc powinni wymierzac GMowi, reportuj gracza i czekaj do usranej smierci na odpowiedz. A jak reportujesz kogos, ze uzywa macro gdzies np. na piramidach w ank, to gracz i tak nie otrzyma bana (auto-logout, gdy wykrywa gma). GM musi miec dowod - jedna ofiara botujaca tlumaczyla sie kickiem, zerwaniem pradu, Bog wie co jeszcze - zostala odbanowana. Z caveboterami jest praktycznie tak samo: ustawiamy autorespondera, bot bedzie odpowiadac na pytanie GMa: -hello. Teraz gmowi maja takie swoje sposoby, pytaja cie, jaki masz kolor butow, jak sie nazywa gm, wystarczy sie pobawic w opcjach tibia bot ng albo tibia auto i jestes nie do zbanowania. Jezeli gracze, ktore reportuja dana osobe, pisza w reporcie, ze boter im nie odpowiada - gracz nie musi odpowiadac na zadne pytania innych graczy. Jest zobowiazany podjac gadkje tylko z Gmami. @autor Tez sobie forum zrobiles - Cytuj:
Boterow* Chociaz rozne moga byc odmiany. Powodzenia. Szczerze - gówno zrobisz. Ostatnio edytowany przez XIII - 14-11-2006 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
![]() |
![]() @up
Szczerze? To Ty gówno zrobisz w życiu! Bo ja już zrobiłem dużo ,a ty narazie nic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Co niby takeigo ? Kupe ? 10 lvl ? 20 lvl ? 30 lvl ? itp. Zabiles pk'ra Widziales bubla ... Wszystko co w twoim zyciu zrobiles, zwiazane jest z Tibia... Wiec FFS STFU... FTW of bots. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Nie rozumiem, jak mozna porownywac Tibie do rla...
@up Jak pisalem swojego posta, to Twojego nie widzialem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() @Avager
Cytuj:
Skoro ci sie nudzi, a tibia jest dla ciebie tylko "komercyjna kupa nedznego kodu binarnego" to idz pograj w ambitniejsza gre gdzie nie ma dzieci neostrady i innego cholerstwa, i nie dolaczaj sie sam do grupy psujacej klimat w tibii.
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Airam, chyba Cię wyśmiali, zownowali i w ogóle. Mówiłem Ci już dawno, że ten projekt nie ma szans wypalić. ;< Tibii nie zmienisz, kijem Wisły nie zawrócisz. CipSoft musi coś z tym zrobić, jeden szary tibijczyk nie ma szans.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Aj, żeś dziwne, że autor tematu tego nie skumał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() @pawel The Magician
Klimatu w Tibii nie ma od 2-3 lat. Przy okazji: Tibia <------|---->RL Jest granica. EDYCJA @down Magebomb w kliencie na swieta i problem z glowy. Ostatnio edytowany przez XIII - 14-11-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz... To trzeba umiec bronic swego mienia... A, iz Cipsoft, jako wlascicel Wanny czy zlewu, nie umie bronic swej wlasnosci...to jego sprawa, on idzie na ugode.... sam sie "zalatwia" do zlewu i wanny... Proste. Oni chca sami wbudowac bota w Tibie i koniec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Jest granica, nie zaprzecze, ale tym przypadku ta granica jest cieniutka. W Tibie graja LUDZIE i ludzie ja stworzyli. Nie szanujac regulaminu masz gdzies ludzi ktorzy ta gre stworzyli, jak i nie szanujesz ludzi, ktorzy graja zgodnie z tym regulaminem. I gdzie ty tu teraz widzisz roznice? W internecie to juz nie ludzie? Im nie nalezy sie szacunek? W takim razie moge cie w tibii obezwac od ch..., debili itp i nie powinno cie to wcale urazic,zdenerwowac itp, bo w koncu jest granica miedzy tibia a rl life -,-.
#edit @up W takim razie zalozmy ze ty i rodzina (dajmy na to 4 osoby) macie mieszkanko. I przyjmujecie kilkanascie tysiecy ludzi. Upilnujecie wszystkich? Jestes w stanie byc przy kazdym w tym samym czasie? Wiec jak ma to zrobic Cipsoft? Game Masterzy maja tez zycie prywatne i nie maja czasu caly czas sledzic kazdego tibijczyka. A ze duzo ludzi "robilo do zlewu" (jak juz zaczalem to i bede kontynuowal tym "gownianym" porownaniem), to Cipsoft postanowil sobie robote ulatwic i w tym zlewie i wannie zainstalowal wiekszy odplyw. Cavebota nie dadza nigdy bo to gra dla ludzi, a nie dla komputera. Dajac aim bota i light hacka zmnijszyli zakres obserwacji i moga sie skupic na powazniejszych naruszeniach regulaminu. PS. Na dzis koncze dyskusje, jutro matura probna i musze sie wyspac. Ktos ma jakies racje do przedlozenia to prosze o pw.
![]() ![]() ![]() Powiedz NIE dzieciom neo i nie karm trolla!! Fajna strategia przez przegladarke internetowa! TRAVIAN! Moje radio (tekno/rock) Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 14-11-2006 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Bardziej mialem na mysli to, ze jak kradne lootbagi w Tibii, uzywam botow, to znaczy, ze w rl kradne i oszukuje. Czesto mi to ludzie zarzucali.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 14-11-2006 o 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale wy pieprzycie, naprawdę... Boterzy są fajni - poleci z nich loot, dostarczają run na rynek, można ich huntować bez konsekwencji... Nie próbujcie zbawiać świata, tylko idźcie dalej klepać roty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Według mnie, to ten koleś swoim super mastah 14 levelem spotkał cavebotera na jego super zajebistym huncie na dwarfach, który ciągle wybijał mu potwory, i pomyslal sobie ze zrobi temat na tibia.pl, forum na fora.pl po czym zrobi super wielka afere o ktorej powiedza w TVN...
Btw. Ochłońcie troche... Boty nie są złe! Jestem PEWNY, że 90% tego forum używa/używała TBI albo innych Tibia-Auto czy NG. To normalne u człowieka, iż szuka sposobów ułatwienia gry, od np. mało komu szkodliwego światła do już bardziej denerwujących cavebotów (znaczy wiecie, nie mówie, że mnie to nie wkurza, ale jakoś nie odczuwam do tego wielkiej nienawiści itp itd). p.s Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Powiem wam tyle ze tibia jest czaschlonna. Nie uzywam botow bo gram dla zabawy a nie zeby byc super pro playerem. Heh, najlepiej to nie grac w tibie i po klopocie ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 15-11-2006 o 04:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
GooberStraw |
Ta wiadomość została usunięta przez Vil.
Powód: sorry za przeoczenie
|
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up&topic:
JA palic nigdy nie palilem i nie bede... Kiedys ojciec mi w wieku 6 lat dal do sprobowania, po zaciagnieciu sie podziekowalem juz na calej lini ... Czemu to mowie ? Proste.... Mozna tu przytoczyc jedno przyslowie (i pare innych tez, ale damy to): "Kto na goracym sie spazyl, na zimne dmucha" Czyli jesli chcesz walczyc z Cavebotami, wez pierw shackuj glowne strony Botow, zbinduj (Bindowanie - Laczenie dwoch plikow w jeden, ze przy uruchamianiu tego podwojnego pliku, wlaczaja sie dwa programy, pewnie o tym nie wiedziales...wiec Ci to piszE) Keylog'a z Botem... i po sprawie, ten kto sciagnie Bota po zbidnowaniu, bedzie mial keyloggerka, wtedy go mozesz shackowac i takie tam bla bla bla Jeden moral... Taka osoba juz nie siegnie po Bota. Proste. Szczerze ? Mnie wielkie G obchodzi czy ktos mi shakuje postac, ktos ja spekuja 10 razy pod rzad... I tak siedze na niej tylko raz w tygodniu, na noc chodzi po jaskiniach i gnebi trolle, roty czy co tam jeszcze, z maczuga i full def.....proste. Nawet nie wiesz jak fajnie exp leci... przecietnie wciagu takiego jednego zostawiania na bocie wskakuja 3 lvle (dziwne...nie ? A prawdziwe... Ich tam jest od cholery, malo osob w nocy...full spawn dla mnie, no ale to tez z powodu ze bota uzywam od weekendu - znaczy sie tej postaci). I jak tu sie nie kusic botami ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Cytuj:
Ewentualnie można zrobić filmik , ale jak pokaże się go GM'owi? przecież n nawet nie będzie chętny do obejrzenia... Ostatnio edytowany przez Ri'Pablo - 15-11-2006 o 12:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Możesz zrobić 3 filmiki - nie są one dowodem, dopóki potencjalny winny nie umieści ich osobiście na forum tibia.com.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry pomysł na walkę z botami. Na pewno nie wyeliminuje się ich całkowicie, ale warto próbować. Chociaż z drugiej strony, gdyby botów nie było tibia wyglądałaby inaczej. Anni quest na wyższych levelach... Ogromne ceny run...
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Prawda jest taka,ze oszuści bawiący sie w boty poprostu nie czują sie na siłach grać bez bota
![]() ![]() |
![]() |
![]() |