|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() hmmm....
więc: żeby wyjśc jest potrzebna TYLKO I WYŁĄCZNIE lewitacja lub 6 parceli. po drodze jest troche wasp... na HG spotkasz głównie: -roty -ghoule -szkieletory -demon szkieletory -beholderków troche -slimków troche -gs'a -no i tam gdzieś podobno jest sałatka czy mięsko (dragon lub dl ![]() zdaje się tez że można tam dojść na draconie HG to raj dla pally... lvl musisz mieć taki żeby mieć na vite no i żeby zdążyć spieprzyć przed ds'ami wrazie czego... no i żeby cie nie położyły jednym hitem... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Widze że tu dużo wiecie o hellgate ,ale gdzie się hellgate znajduje. Bardzo was proszę o mapkę i czy level 14 wystarczy tam? Mam skille 43/30 i podajcie mapkę bardzo was o to proszę
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() A więc szanowny mati ZEZKU. Właśnie to o co się pytałeś było tematem mojego postu i zaraz na początku znajduje się odpowiedź na to pytanie. A poza tym po co ci mapka do miejsca, które znajduje się dokładnie pod trolami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hehe jakoś mi się tak nie zauważyło ale kurcze muszę tą kasę uzbierać żeby tam wleżć moim palkiem kkochanym
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() Pawwlo .. dobre..
![]()
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() siedze w hell "kupe" czasu i nierozumiem was a raczej jednego z was jak mozna wyciagnac loot baga z hell'a ;P chyba tylko po zabicu dl ;P a jak wiesz jak to mow bo po co sie chwalisz ze wiesz;P
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jejku to kurcze na co ja mam chodzic na 14 levelu tam ?
chyba tylko se slimy ubićtam bede mógł bo coś wątpie żeby ds-y mnie nie zabily ![]()
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
po okolo 90 minutach, 2 graczy zarabia mniej wiecej 10k expa. oczywicie jest wazne ile dzwigna na siebie strzal. nie oplaca sie brac kuszy z beltami. szkielety na 1 strzala, ghule na 2 strzaly, ds na wiecej ale wazne zeby 1 player uciekal a drugi sobie strzela. trzeba umiec uciekac przed 2-3 ds'ami |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No tak ,ale jak go lagi dorwą to wiesz może ile zabiera ? !70 hp więc dwa strzały 3 i jest dead ale może jakiegoś kumpla wyciągne tam.
![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() no to jeszcze screen z wyjscia z HG ktory moge tu zamiescic dzieki Knyszy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
|
![]() Niech mi ktoś powie jakie musze mieć skille i lvl, żeby sobie z łatwością bić Ds'a ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() Co do tego postu knyszy z tymi zdjęciami.
Na drugim zdjęciu, od miejsce nazwaniego "wejśćie do HG" to jest tam taka zółta plamka. Czy jest to teleport, który cię gdzieć przenosi? Czy drabinka? I jeśli jest to teleport to czy przeniesie cię do tego siwego pola z żóltą kropką ze screnna 3? AAA.. jeszcze jedno Czy do HG nie można wejść od strony jaskini troli? Tą ognistą drogą? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() |) O ile mi wiadomo to z hell'a nie można wyciagnac loot baga. A jak ktos wie jak to niech pisze....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() zeby wejsc do hg potrzeba klucz za 5 k tak ?
a zeby wyjsc tylko 8 parceli albo lewitacja tak ? i czy maja tam co robic 2 paladynki na 20 lvl ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2003
|
![]() Mam 31 lvl knighta skille 73/70 moglbym tam cos rozwalic ?? a jezeli tak to co i kto mnie tam na danubii zaprowadzi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @Dragonaires
Rzeczywiscie tam jest teleport i prowadzi wlasnie na srodek tego szarego z zolta kropka ![]() ![]() @Blood-Rain rzeczywiscie slyszalem ze loot mozna wyciagnac!! no a uzyc do tego musisz parceli i kolegi ![]() @Marcin Danubi raczej odradzam chodzic tam knightem gdyz raczej sie to nie oplaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() A na kturym levelu i mlevelu moze iść do hellgate dwuch magów. ?(
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() hellgate... achhhh
musze tam wyciagnac Poncjusza ![]() jedyne czego sie obawiam to GS moze ktos zamiescic mapke tego miejsca? nie chodzi o dojscie tylko mapke samego HG dzieki z gory ------ Edit by Gremlin Jesli do jutra mi nie dostarczysz na PM linku ze strona na ktorej jest mapa Hellgate upomnienie zostaje. Podpowiedz: Znalezienie tej mapy jest prostsze niz ci sie wydaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Przenosze do "Inne" i daje male upomnienie dla knysza za brak edycji i nabicie 3 postow po kolei. @knysza - nauczysz sie edytowac to zdejme upomnienie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |