|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
|
hmmm....
więc: żeby wyjśc jest potrzebna TYLKO I WYŁĄCZNIE lewitacja lub 6 parceli. po drodze jest troche wasp... na HG spotkasz głównie: -roty -ghoule -szkieletory -demon szkieletory -beholderków troche -slimków troche -gs'a -no i tam gdzieś podobno jest sałatka czy mięsko (dragon lub dl )zdaje się tez że można tam dojść na draconie HG to raj dla pally... lvl musisz mieć taki żeby mieć na vite no i żeby zdążyć spieprzyć przed ds'ami wrazie czego... no i żeby cie nie położyły jednym hitem... |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
|
Widze że tu dużo wiecie o hellgate ,ale gdzie się hellgate znajduje. Bardzo was proszę o mapkę i czy level 14 wystarczy tam? Mam skille 43/30 i podajcie mapkę bardzo was o to proszę
![]()
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
A więc szanowny mati ZEZKU. Właśnie to o co się pytałeś było tematem mojego postu i zaraz na początku znajduje się odpowiedź na to pytanie. A poza tym po co ci mapka do miejsca, które znajduje się dokładnie pod trolami?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe jakoś mi się tak nie zauważyło ale kurcze muszę tą kasę uzbierać żeby tam wleżć moim palkiem kkochanym
![]()
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
|
Pawwlo .. dobre..
![]()
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
siedze w hell "kupe" czasu i nierozumiem was a raczej jednego z was jak mozna wyciagnac loot baga z hell'a ;P chyba tylko po zabicu dl ;P a jak wiesz jak to mow bo po co sie chwalisz ze wiesz;P
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
Jejku to kurcze na co ja mam chodzic na 14 levelu tam ?
chyba tylko se slimy ubićtam bede mógł bo coś wątpie żeby ds-y mnie nie zabily ![]()
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
Cytuj:
po okolo 90 minutach, 2 graczy zarabia mniej wiecej 10k expa. oczywicie jest wazne ile dzwigna na siebie strzal. nie oplaca sie brac kuszy z beltami. szkielety na 1 strzala, ghule na 2 strzaly, ds na wiecej ale wazne zeby 1 player uciekal a drugi sobie strzela. trzeba umiec uciekac przed 2-3 ds'ami |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
No tak ,ale jak go lagi dorwą to wiesz może ile zabiera ? !70 hp więc dwa strzały 3 i jest dead ale może jakiegoś kumpla wyciągne tam.
![]()
|
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
|
no to jeszcze screen z wyjscia z HG ktory moge tu zamiescic dzieki Knyszy
dzieki ci wielki ![]() ![]() no i byl to moj pierwszy img wklejany na forum ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
|
Niech mi ktoś powie jakie musze mieć skille i lvl, żeby sobie z łatwością bić Ds'a ???
![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
Co do tego postu knyszy z tymi zdjęciami.
Na drugim zdjęciu, od miejsce nazwaniego "wejśćie do HG" to jest tam taka zółta plamka. Czy jest to teleport, który cię gdzieć przenosi? Czy drabinka? I jeśli jest to teleport to czy przeniesie cię do tego siwego pola z żóltą kropką ze screnna 3? AAA.. jeszcze jedno Czy do HG nie można wejść od strony jaskini troli? Tą ognistą drogą? ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
|
|) O ile mi wiadomo to z hell'a nie można wyciagnac loot baga. A jak ktos wie jak to niech pisze....
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik forum
|
zeby wejsc do hg potrzeba klucz za 5 k tak ?
a zeby wyjsc tylko 8 parceli albo lewitacja tak ? i czy maja tam co robic 2 paladynki na 20 lvl ?? |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2003
|
Mam 31 lvl knighta skille 73/70 moglbym tam cos rozwalic ?? a jezeli tak to co i kto mnie tam na danubii zaprowadzi ;p
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Tychy
|
@Dragonaires
Rzeczywiscie tam jest teleport i prowadzi wlasnie na srodek tego szarego z zolta kropka a co do drugiego pytania to nie wiem ale raczej nie bo kazdy wolalby wejsc tamtedy a nie kupowac klucza za 5k ![]() @Blood-Rain rzeczywiscie slyszalem ze loot mozna wyciagnac!! no a uzyc do tego musisz parceli i kolegi do pomocy@Marcin Danubi raczej odradzam chodzic tam knightem gdyz raczej sie to nie oplaca dsy sa za silne dla knighta i za duzo uhow bys stracil wiec radze na cos innego chodzic np. na smoki albo cos takiego |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
|
A na kturym levelu i mlevelu moze iść do hellgate dwuch magów. ?(
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamientajcie 18 kwietnia o dniu moderatora i administratora![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
|
hellgate... achhhh
musze tam wyciagnac Poncjusza ![]() jedyne czego sie obawiam to GS moze ktos zamiescic mapke tego miejsca? nie chodzi o dojscie tylko mapke samego HG dzieki z gory ------ Edit by Gremlin Jesli do jutra mi nie dostarczysz na PM linku ze strona na ktorej jest mapa Hellgate upomnienie zostaje. Podpowiedz: Znalezienie tej mapy jest prostsze niz ci sie wydaje. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Cytuj:
Przenosze do "Inne" i daje male upomnienie dla knysza za brak edycji i nabicie 3 postow po kolei. @knysza - nauczysz sie edytowac to zdejme upomnienie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|