|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak u ciebie z Angielski? | |||
Biegle |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 21.92% |
Bardzo dobrze |
22 | 30.14% |
Dobrze |
22 | 30.14% |
Średnio |
8 | 10.96% |
Troszkę, niezbędne słowa |
4 | 5.48% |
br |
1 | 1.37% |
Głosujących: 73. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nieobecny.
|
![]() IMO dobrze.
Z tego co zauważyłem, to im lepiej ktoś umie, tym mniej znaznacza ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Well I have no problems with that language.
![]() ![]()
Somewhere... Ostatnio edytowany przez Yavalion - 30-08-2004 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Moja angielski znać dobrze, z polskim mieć problemy. I nie rozumieć jak inni móc funkcjonować w Tibia bez angielski...
Pozdrawiam serdecznie. Nie wiem jak brazylijczycy "stoją" z angielskim, ale wiem na pewno że najśmieszniej przekręcają nazwy itemków. I niech ktoś mi powie - skąd sie wzięło to "itans"!?(a to polacy głównie ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() U mnię w miarę dobrze ale podam parę przykładów z tibijskiego życia jak język ten jest kaleczony ;p (AUTENTYKI)
Sel fishysh-Chodzi o sprzedaż rybek ;p Bay fisching rot - Kupię wędke ;p Kill you a main - Zabije cię na mainie ;p <ZGON> dajcie tu jakieś ciekawe przykłady okaleczeń językowych ;p
www.poo.prv.pl MOJA STRONA DOMOWA - ZAPRASZAM SERDECZNIE! Ostatnio edytowany przez Walfir - 30-08-2004 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Ja zaznaczylem "dobrze". W Tibii z kazdym potrafie sie dogadac bez wiekszych problemow (czasami nie rozumiem jakiegos slowa), a w rl szlo by mi gorzej
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() U mnie nawet dobrze z angielskim. potrafie sie dogadac na tibii, lecz sa slowa ktorych nie znam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Angolem posługuje się dość biegle, ponieważ mam dużo doświadczenia z ludźmi zza granicy i to nie tylko w tibii ale także w RLu (od czasu do czasu). Poza tym tak już trochę offtopic uważam, że każdy szanujący się gracz tibii powinien znać angielski dobrze, żeby spoko mógł się porozumieć z innymi, nie nawidze BRów i PLów, którzy nie znają ani trochę angielskiego, z BRami i tak się nie dogadam, a PLów nie znających angola totalnie olewam, bo uważam, że chcąc grać w gry po sieci gdzie wiadomo, że obcuje ze sobą wiele narodów wypadałoby znać chociaż ten angielski.
|
![]() |