|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Udało się wszystko załatwić po kryjomu. Jednakże Kelo Mavas straciło dwóch obrońców. ![]() Nastał trzydziesty dzień... ![]() ![]() ![]() ![]() Nastał w końcu dzień powrotu ghouli. O ranku zebrali się u Władcy Ciemności. ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak nie wszystko da się przewidzieć... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 25-11-2006 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tymczasem grupka ghouli, która tworzyła blokadę wokół miasta zobaczyła nadciągające postacie...
![]() ![]() ![]() Ghoule zaatakowały pewnie... ![]() Jednakże wkrótce uciekał w popłochu. ![]() Gdzieniegdzie stawiali opór, ale banshee używały wtedy swojej najsilniejszej broni. ![]() Necromanci zaś szybko zabrali się do opracowania broni zdolnej pokonać Banshee. ![]() Zupełnie niepotrzebnie ponieważ Banshee udały się do Kelo Mavas zamiast gonić armię Ciemności. ![]() Nagle rozdarł się dźwięk rogów. ![]() Czy Banshee przyczynią się do zwycięstwa? Czy Władcę Ciemności można pokonać? Co może zrobić pięćsetka rycerzy i pięcdziesiątka Banshee przeciwko potedzę At Chetau? CZĘŚĆ SIÓDMA NA STRONIE 5. Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 01-12-2006 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() mam pierwszego komenta fake bardfzo fajny przyznam podoba mi sie wykonanie i fabuła tylko jak pan ciemności leci nad tymi ghulamito dziwnie wyglonda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Dalbym ci 10/10 gdyby nie te outfity... strasznie psuja efekt. 8/10
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O jezu jakie to dlugie!
Ale bardzo dobre. Fabula z lotra, ale to nic. Wykonanie bardzo dobre wg mnie. Czekam na wiecej. 10/10 A co jest zlego w outfitach? Chodzi ci o to ze 7.6 niektore?
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z 7.6 bym przezyl... gdyby byly pokolorowane przez niego
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Jak dobrze pamiętam to jest to pierwsze 10/10 jakie daje za fake!
Fakt fabuła troche śmierdzi z lotra, ale no jest IDEALNA!! Żaden fake na tym forum jeszcze mnie tak nie zaciekawił! Kurde niektóre rzeczy są strasznie równe, ale gdzie niegdzie są i krzywe, jak np. wieża...mam nadzieje, że nie używałeś OTS, bo bardzo byś mnie zasmucił. Jeszcze raz to powiem : ZA TEN FAKE NALEŻY CI SIĘ 10/10!! Rób szybko następną cześć, bo już teraz nie mogę się doczekać.! LUDZIE KOMENTOWAĆ TO!!(Bo jest co ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Xydijo
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 32
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Uhuhhuuuuu
Daje 10/10 =] Fabula spoko Wszystko ladnie powklejane Ciekawe pomysly OBY TAK DALEJ =]
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jak dla mnie az za ladnie ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
A ja mam kolejne dowody, że to nie OTS!! I to nie może być OTS, spójrz tylko na domek, Sezu opowiada historię o koniach (tam gdzie jest ten barman)widać, że ściany były doklejane!
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
![]() |
![]() straaaaasznie tego duzo... ale podoba mi sie
![]() fabula calkiem calkiem i wykonanie dobre jednym slowem: more ! ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie. Chyba nie oglądałeś dokładnie jeżeli twierdzisz, że to ots me. All w paintcie a dowodów jest dużo, dużo więcej. xD
Zacznę teraz siódmą część... ![]() @down proszę o dowody... Leo CuttHroat, tak ma(m). Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 24-11-2006 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() PROSZE o warna dla tego pana poniewaz ten fake jest skopiowany z postow Leo Cuttroath czy jak on tam ma z strony forum Tibia.org.pl za bledy sryyy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Niezłe!
Jeśli modkowie pomyślą to nie dostaniesz punktów karnych za tyle postów pod rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba pierwszy raz ktoś dał tak długiego fake'a. Wykonanie świetne, skoro to nie OTS to daje 10\10 PS. Ile to robiłeś?
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Nie sądzę... Po pierwsze: Miałby taki sam nick. Po drugie: Zobacz, w którymś z postów napisał coś w stylu "wreszcie nadszedł długo oczekiwany..." Wiem, że nie tak, ale sens ten sam. Ewidentnie widać, że "przywłaszczył" sobie czyjąś pracę. Chyba, że się mylę... Ale ktoś się postarał i ładny fake wykonał ;D @down Przepraszam i zwracam honor. Bardzo fajny fake ;]
Mark Twain Nołt Ostatnio edytowany przez (nie)normalna - 24-11-2006 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak samo, bo po prostu kopiuje all. Długo oczekiwany bo na tibia.xx.pl dawałem w częściach (zresztą tutaj też to widać)
Zresztą zobaczcie sobie na tibia.xx.pl... Nick inny bo taki se zrobiłem na Franke~ cośtam na konkurs ![]() Poza tym tutaj część szósta pojawiła się wcześniej niż na org.pl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Imię: Szymon Xlilosient
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() Długie, ciekawe
![]() ![]() Kali chcieć wiecej xD. Ostatnio edytowany przez Szymex - 25-11-2006 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ucieszyłeś mnie, że to nie OTS (zresztą, ja nawet o to cie nie posądzałem tylko veruis...)!! Jeśli fabuła jest naprawde twoja, stałem się fanem tego fake!! xD...