|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Ty Mystery, poprostu jestes rewelacja..... chcesz moj ip? WEWNETRZNY czy ZEWNETRZNY o ile rozrozniasz? 80% ludzi grajacych w tibii stoi za NATem , takim firewallem o ile wiesz co to jest, wiec nie pomoze ci zaden zwykly trojan, zadko ktory radzi sobie z NATem, a ty mi tu cos *******isz ze bez trojana to zrobisz? prosze bardzo pisz do mnie na gg dam ci moje ip i mozesz sobie hackowac mnie ile chcesz..... normalnie rotfl.... a i jeszcze powiedz mi jak przejmujesz pakiety? rENComa czy czy nogoma? a moze workiem co? lamer jestes, zeby komus podbierac pakiety, musialbys miec odpowiedni soft, rodzaj trojana ktory by siedzial na kompie ofiary i lapal pakiety ktore sa wysylane do servera tibii..... tylko po kiego c***a? 100x latwiej jest juz napisac keylogera i sie nie *******ic, passy bez zadnego dekodowania pakietow....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Wystarczy ze na ruter wrzuci dowolny soft wylapujacy pakiety idace na serverek Tibi ;]
O ile dobrze wiem to pass nie jest szyfrowany podczas przesylania ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sam mowisz geniuszu
![]() ![]() ![]() Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() jesli jest to typowy glupi noob zaproscie go na party... dalej sami wiecie co macie robic :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja rowniez nie mam ochoty sie niczym chwalic
![]() ![]() Prawda jest taka ze bez keyloggera albo jakiegos dobrego sniffera nie masz jak wyciagnac jego passow, no chyba ze masz wjazd na server Tibi ;] Wtedy mozesz miec pass nawet na Bubble ![]() Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Tak wogóle to wydaje mi się że mieliśmy pisać tu o sposobach na nooby a nie o hakowaniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() na nooba na non-pvp jest tylko jeden sposub
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Podpalaczu w jakim mieście urzędujesz?Wpadne kiedyś może o ile grać bedziesz bo ciebie jeszcze w tibii nie widziałem,jedynie Twoich braci(pozdo brat podpalacza)
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() @re Mystery
Buhahahahah, nie rozumiem po co to tu zamiesciles, teraz jakies n00by z tej strony beda tego probowac, bron boze zeby im nie wyszlo. Jezeli to prawda co napisales to skasowac post plx... PS. wielki minus dla tego goscia... no comment more Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 29-08-2004 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ale mozna podgladac port pod katem pakietow adresowanych na serwer logowania (nie wazne ilu uzytkownikow siedzi za ruterem, ktores konto bedzie jego ) ![]() @re up wnioskujac po poprzednich wypowiedziach forumowiczow. to niech proboja - zdrowia szczescia nie napisalem najwazniejszej rzeczy mianowiczie jak wyciagnac numer i haslo z pakietow. poruszczylem ten temat tylko i wylacznie dlatego ze jakis glab nazywa "hackerami" innych glabow ktorzy wyludzaja numery kont i hasla od ludzi NIE NIEUWAZAM SIE ZA HAKERA !!! Sa tylko dwie rzeczy nie skonczone : - wszechswiat - ludzka glupota (ignorancja) co do tej pierwszej nie jestem do konca pewien Ostatnio edytowany przez Mystery - 29-08-2004 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wroclaw
![]() Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Mystery i reszta: to nie temat do wywodów o hackowaniu... A na noobów hackerów rady nie ma... Są synami pań zajmujących się tymi sprawami i nic tego nie zmieni... Naprawdę szczerze tych ludzi nienawidzę i tylko psują tę gre... Większy szacunek mam do noobów, bezlitosnych pekerów i nawet thiefów... Będąc schakowanym, gdy nie używało się różnych cheatów ani nie wrzuciło się hasla na trade chat, to nie ma sensu dalej grać... Haker włamując się raz do naszego kompa może luzem wlamać się i drugi... Chyba że wydatnie lepiej się zabezpieczymy, czyli zainwestujemy w płatnego i dobrego firewalla, anty viry i oczywiście sformatujemy odrazu dysk bo napewno mamy tony keyloggerow.Pozdro all...
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |