|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ludzie jak czytam posty typu: DT to k.... zbanowac im konta, psuja zabawe slabszym to mi sie plakac chce(no nazwijmy to placze bo zara ktos wyskoczy z postem typu"to placz"). Ludzie oni potrafili sie zgrac, byc najlepszymi. Jakbyscie byli tak samo silni i zgrani na jakims serwerze w dobrej guildi najlepszej z serwa to tez by wam sie nie podobalo ze ktos lazi po tymaczasowym miejscu do exp zabija potwory i spowalnia resp. Duzo ludzi pk-uje mimo iz nie sa w dobrych guildiach a wy czepiacie sie ze Dt zabilo sobie od tak bo im sie outfit niepodobal. Czasem gdy czytam posty gdzie ludzie obrazaja Dt mysle ze im po prostu zazdroszcza. Chcecie aby zbanowali im konta??? Takie rzeczy pisze duzo low-lv (wysokie tez sie zdarzaja) Nabij chocby ten 50+lv dojdz do guildi w ktorej cie wszyscy znaja i jest najlepsza na serwie i wiesz co.. niech ci konto zbanuja za to ze dla niektorych ludzi*(czytaj nOOby,newbie,osoby ktore zazdroszcza) nie podoba sie ze masz duzy lv, znajmosci.
Zamiast probowac ich obrazac sprobu/ojcie sami nabic ten lv zalorzyc guildie, sami pokazac ze potraficie sie zjednoczyc, Dt po prostu eliminuje osoby zagrazajace im, potrafili sie zjednoczyc czego wiekszosc(czyt. spora czesc) nie umie. Tak ja bronie dt. mowie tylko swoje zdanie. Mowie wam zjednoczcie sie moze wam sie uda zrobic kiedys to co oni zrobili teraz. Mam gdzies ze bedziecie po mnie jechac. Napisalem to troszke nie do tematu ale nie moglem napisac tego w nowym. Edit: A co wlasciwie by Gottar zrobilwiem ze jest niby duzo polakow na isarze (vampiry przede wszystkim) ale po pierwsze powiem delikatnie Gottar by g**** dal w koncu Isauldur Warrior ma juz 125lv i podejrzewam ze po dluuuuuugiej walce by zapewne wygral(gdyby bili sie 1Vs1) po drugie kilku vampirow wrocilo zginelo i z powrotem na solerze graja. Po 3 offtopic all de'vrie sa hunted (mowie to co powiedzial mi Mediota) i uwiezcie jak dobrze zagadacie do niektorych osob z Dt (no Sehindel plx) to mozna dobrze sie z nimi dogadac(ale smieszne zdanie ![]() Ostatnio edytowany przez Rankor - 09-09-2004 o 19:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Masz trochę racji ... nie można banować kont ludziom tylko dlatego ,
że należą do DT ... Gram na Isarce i wczoraj miałem bliskie spotkanie z jednym DT. Expiłem niskolevelowym drutem i nagle wpada paladyn i zabija mi trolla. Patrzę na nicka i o zgrozo ... Del -Toro ... Myślę sobie nie mam szans , zabije mnie na luzie , a jeżeli jakimś cudem ja go zabiję to będę miał przerąbane ! Ale koleś zabił trolla i się ulotnił ... uf ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Del'Toro...to hamy ;/ z reguły nie huntują low leveli bo po co 0 loota najwyżej p-army wypadnie dlatego muwicie "nic nie mam do del'toro". Najlepiej byłoby żeby all polacy się zjednoczyli i im dojechali (mamy szanse!!)
Poprosić Gottara o pomoc i moglibyśmy wygrać ;]. Tylko to raczej nie możliwe ;/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Atakuje 10 kolesi Mediote... ale z czego? Z HMM i boltow ![]() Zaczal jakis sorc opykiwac go z SD to sie musial zaraz wycofac bo Mediote inni leczyli, sorc musial sie sam leczyc i praktycznie mogl strzelic 1 SD na 3 UH zmarnowane. Wyszli w druga strone i DT zaczelo ostrzeliwywac Bananowcow to lecialo naraz po 5-8 SD (zadnych HMM czy takich tam). Btw. Moment w ktorym zaczelem ryc ze smiechu to bylo jak jakis paladyn na 90+ lvl ze strony bananowcow stwierdzil ze nie ma juz boltow i sie wycofal. Pozatym wiekszosc Bananowcow chyba nie rozumiala zasad czaszek, jakis noobek z biala czaszka blokuje przejscie to od DT dostawal z SD i juz przestawal blokowac, drugi team sie z nimi przepychal i grozil Rookiem.
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
|
![]() Cytuj:
O ile dobrze pamienatam to we fragach Gravestone przegrali Ostatnio edytowany przez Sheem - 09-09-2004 o 00:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Co tu dużo mówić szanowni Panowie i piękne Panie ...
Wszystko wskazuje na to , że DT to wyjątkowi profesjonaliści ... A jak w gildii jest kilku zawodowców to reszta ma przechlapane ... Jest takie słynne stwierdzenie: Jeżeli nie możesz ich pokonać to przyłącz się do nich !!! A jeśli chodzi o zjednoczoną polską armię ... to kto wie ... może za kilka lat ... pożyjemy zobaczymy ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Dimitri byl fajny
![]() On niezalowal uhow Kiedys mialem red hp powiedzialem do niego uh me i odrazu mnie uhnal bardzo mi go szkoda