Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-04-2005, 20:40   #21
ro0t
Użytkownik Forum

ro0t's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Ech, trzeba umiec 'podzielic sie' miedzy dwa swiaty - swiat realny i swiat wirtualny. Trzeba umiec poslugiwac sie ta granica i nie przesadzac ze swiatem wirtualnym. Mam 67lvl [to nie jest chwalenie sie, jak wiekszosc powie] z powodu Tibii nie opuscilem zadnego dnia szkoly. A jak jest w szkole? nie mysle o tym, czasami jak jest nudna lekcja to cos mi do glowy przyjdzie, ale to rzadkosc.
Wiec zajmijcie sie swoimi dziewczynami/chlopakami lub idzcie z kumplami na dwor. To wszystko, dziekuje za uwage.

@Kliimek [czy jak to szlo]
Przytocze: Tibia to nie jest gra dla dzieci w wieku 12-14 lat ... Osoba w takim wieku nie traktuje zycia powaznie, widzi tylko Tibie i nic wiecej.

Niesadze, myslisz ze jak masz rok wiecej od twej 'granicy madrosci' to nie jestes na to podatny. Ostatnio mielismy w szkole spotanie, np. gdy masz tate alkochlika jestes podatny na uzaleznienie sie alkocholem, i tak w innych przypadkach. Myslisz ze jak np. Ja mam 13 lat to gra dla mnie nie jest? Bullshit jednym slowem, trzeba nauczyc sie poslugiwac granica.
Koniec edita. CYa

Ostatnio edytowany przez ro0t - 04-04-2005 o 20:46.
ro0t jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania