|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() No, jedziesz dalej.
Lekko drzewka skopane. Błędów graficznych i ortograficznych albo nie ma, albo jest mało. 9/10 zasłużone. Pozdro! Bolt~
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2006
|
![]() jesli to ma byc opis zamku czy miasta to nawet dobrze. bo nic innego mi to nie przypomina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() A KYSZ! A KYSZ! Bractwo zmierzchu! <Ty juz wiesz o co chodzi Roderick :> > BM For Ever!
A teraz na serio: Cos mi w tym fake'u brakuje, ale ogolnie dobrze ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() [offtop]
@ Veruis BUAHAHUAHUAHUAUHAUHA NOOOOB !! BM ! Tam jest Brotion ! LoL ! I Świętoszkowaci paladyni ! LOOL ! xD [/offtop] Z wielką przyktrością informuje, że fake zostaje zamrożony, do czasu gdy ktoś zrobi moje zamówienie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 1. Ostatni odcinek prologu.
Bida z nędzą! Taka szmira, że szkoda gadać 2. Mistrz zła mroku i przypalonych ciasteczek. Do Krvy nędzy co to ma być?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słaby fake ... bibliotekarz sux hmmm graficzki z tibia.de?? w prologu deszcz?!Po tobie bym się spodziewał więcej 2/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @kraon
Veruis i pare innym osob opowiadało mi o tobie wiele ciekawych rzeczy (że jesteś dobry w fake'ach, pan mhrooku itp), ale po tym co zrobiłeś to mi się zdaje, że ty veruisowi do Pięt nie dorastasz. @topic Prolog. Wstęp fajny, dalsza cześć nie ![]() 1 czesc. Początek fajny i Ogr subcio, a reszta niee... Skad ty te drzewa wytrzasnales?? 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, jeżeli wy uważacie że ja robie fake na takim poziomie jak Veruis albo Sezu to się mylicie.
JA NIGDY NIE BYŁEM DOBRY W ROBIENIU FAKE. Ludzie, ja fake nie robilem od wakacji. Jeśli myślicie że ja jestem jakiś master, to się grubo mylicie. To wszystko co miałem do zakomunikowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Określe to jednym słowem:
Good! I nic dodawać nie trzeba...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem , że przerwa była i wogóle, ale znalazłem kogoś, kto mi hostuje [ Wszyscy kochamy imageshacka -.- ]
Thx DracoR ^^. Ten odcinek zrobiłem ponad miesiąc temu, potem wrzuce ten co go ostatnio robiłem ^^. ![]() [chodzi o syna tego idioty ktorego zabili i mu oczy zjedli ... ale to inna historia xD ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [To powinno być rozwalone na pare obrazkow , ale nie zapisalem obrazu samego domu , a możecie mi wierzyc, ze nie bylo latwo go zrobic ] ![]() ![]() [Nie musicie mówić jak wygląda imie "Władczyni" , ale i tak ona wystepuje tylko w 1 scenie ] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() oO nareszcie go dokańczasz ^^ wiem bo sam go czytałem, był zajebisty ale cóż
![]() jak narazie nadal dobrze ci idzie, next part plx.. Ocena: 9,5/10 ^^ MORE PLAX!!!11111oneone
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Te outfity to twoje własne?
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() 0.o zaczales znowu ten fake'i dokanczac ;] 10/10 ;p
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phew ^^.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Wygląd stosu RoX xD ] ![]() To nie jest pełny odcinek, zaraz dam cd. ale forum odmiawia współpracy Ostatnio edytowany przez Kraon - 12-04-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie cd.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRzepraszam za literówki. Outfity których użyłem albo są zwykłymi outami z tibii , albo mam je od kumpli, albo z fakei.fora.pl. Dziękuje ^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najbardziej co mi się podobało to tekst "Płoń Swięty Ogniu" (Losux RoX Xd)
A tak pozatym to jest nieźle podoba mi się stos !
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Jezu.... Koffam tfoye lockacyje.
![]() @Up O tak Lusux. Dawno tego nie widziałem... |
![]() |
![]() |