Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-12-2006, 17:24   #21
NinJa
Użytkownik Forum

NinJa's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny

Ok, temat do zamknięcia.
Expię tam i pewnie do 80 tam będę siedział ;p
Na 1 wyspie wychodzi około 35k/h a nawet do 43/h (jak było sporo osób na servie a ja sam na -2/-3.
Na 2 jest do bani moim zdaniem, ale ta 3 jest całkiem klasyczna. Używam tylko manasów i zwraca się z nadwyżką (czasami spadnie taki WH). Żółwie serio są dobre tylko trzeba mieć dobre EQ bo wtedy można biegać z GS. Ja biegam z tarczą na full atacku i exp jest dobry (35k dla mnie jest wysmienicie), a z takiego żółwika spada średnio po 20gp (często 30 spada). Ogólnie nice, ale powierzchnia i -1 to porażka przez te toady.

Elvena
No nie wiem, ja jakoś tak samo rozkładam toady na 1 hit (czasem 2) i jakoś zanim ja do nich dojdę to one już z ekranu mi puszczą z 3 serie (średnio walą po 10) a zazwyczaj chodzą po 3 więc chyba jeszcze sobie nogą pomagałeś xd....
NinJa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-12-2006, 22:21   #22
Irkar
Użytkownik Forum

Irkar's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Żółwie żółwie i jeszce raz żółwie, mozecie wierzyc albo nie ale na 80 lvlu chodzac po 3 poziomach wyciagalem ~45k(expa)/h nigdy niebyło tak żeby mi się nie zwróciło za pieniadze wydana na manasy, praktycznie zawsze za 1bp manasów uzyty zwracało sie za 2bpki, wiec osobiscie polecam to miejsce choc teraz corz wiecej ludzi tam expie i trzeba sobie szukac nowych (mam najdzieje jeszce lepszych) dróg.

Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii
lwów prowadzonej przez barana.
Irkar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania