|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Dagar knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 73
Poziom mag.: 6
|
![]() gratz ????? widze pare fotek i nic wiecej.Zamiast sie klucic wklejajcie fotki bo tak to temat do usuniecia.
mysle ze temat sie rozwinie powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Mnie ten temat zajebiscie interesuje, a jak Ci sie nie podoba nikt Ci ogladac nie nakazuje... @topic Kolon powiedz reszczcie czlonkow gildii (macie ich duzo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie tez interesuje. Im wiecej ssow z Astery tym lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zresztą po co ten offtop... ? Coś wam się nie podoba to won, a nie śmiecie tylko ... -.- Btw. Kiepskie SS'y? Poczekajcie aż kolon da SS'ki z dzisiejszego hunta ; ) @2 down Jak na razie temat ten zaśmiecacie wy, drodzy użyszkodnicy ... Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 03-12-2006 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Do mnie juz doszly przecieki o tym loocie
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Dagar knight
Świat: Pacera
Poziom: 73
|
![]() Ten temat jest poto zebyscie sobie pogadali czy wrzucali ss'y?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mniej gadac wiecej wrzucac fotek, jak nie to sobie na tibi pogadajcie nie zasmiecajcie forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kolonazbaq
Gildia: Era Zero
![]() |
![]() No dobra, żeby to wszystko jakoś rozbujać wrzucam fotki z dzisiejszego Demon huntu, mam nadzieję, że panom, którym się ten topic nie podoba zamknie to mordy na wieczność, bo założę się, że o takim loocie mogą tylko pomażyć. No ale cóż nab nabem zostanie panie prof. Miodek LOL xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A chciałem daćza MPA 450k, a tu mam za friko zupełne, bo G Legs + syfek pokrył koszty wyprawy xD Pozdro fro all ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Nitro Electric
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 83
Skille: 86/82
![]() |
![]() naprawde pro loot hyhyhy zapomniales chyba schowac widoku eq bo lekko widac ze Mpa , G legi D Shield i 1 z Gsow sa podlozone ale to szczegol :>
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() MPA i G LEgs juz miałem na sobie. Przyszedłem z Crown Legsami i DSM. Dla tych co grają na Asterze jest oczyiwste, że to nie jest śćiema. Przynajmniej dla tych coś znaczących graczy
![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy adv, jeszcze ciepły .. xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Zodus Lorix
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: 88/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Kolonaz ja już swoje zdanie na temat loota na Guild chat'cie ci pokazałem xD Wielkie Qtfa GRATZ !!!! Podziwiam cię za to że nie bałeś się zaryzykować całego swojego majątku, no ale prosze, opłacił sie i to jak xD No ale są 2 powody przez które to lootłeś
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz GZ dla ciebie Kolon piczko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Witam
Chcialem podziekowac Ziemniakovi i jego ziomkom za oddanie bp po mojim dedzie na zlym mino magu jeszcze raz thx. Zawsze jak padalem to mi brali bp i sie zemnie nasmiewali. Pozdro i fajne ss'y macie |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam,
Dzięki Zodusek za gratzki a panu powyżej za docenienie niesionej mu pomocy ![]() BTW.: Dzięki za wsparcie ze strony Rulers of Dark, przynajmniej część ludzi rozumie, że nazwa Guildii nie została skopiowana celowo tylko przez idiotyczny przypadek ![]() Przedstawiam wam przepiękny SS, który przedstawia jakiego rabanu narobiłem w depo w Carlin rozrzucając troszkę darmowych itemków ![]() ![]() Pozdro ^^ Era Zero MORE SS PLX xD
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Tak żeby temacik nie upadł mały ss z lootem z ef bywało gorzej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Zodus Lorix
Poziom: 108
Skille: 88/85
Poziom mag.: 8
|
![]() @UP
Nono 4x WoCE O_o i kwiatków parę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Ładne zdjatkaoby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zodus, jak się będziesz wybierał to ja z tobą.
Quescika zalicze ![]() @Down n/c Czy wasza noobska społeczność uwzięła się tylko na nas? Wyraźnie widać na jednym ss że ma w bp c legi z swojego dawnego eq ... Luudzie... przenosiny z tibia.org chyba nie były dobrym pomysłem ... Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 05-12-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 159
Skille: 99/74
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() jesli chcesz q zaliczyc to ja hunce na dole i czasem q room czyszcze a wieze z pomoca 2 gfb ci wyczyszcze ale nie mam runek ;p
btw gdy jestm online nie macie co wybierac sie na spawn 3x + 1x 23 orchid left ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Postaram się ostatecznie zakończyć tutaj dwa spory.
Odpowiedź dla osób ułomych: 1. Tak jesteśmy Guildią pełnych ułomnych ludzi. 2. Tak specjalnie zerżneliśmy nazwę Guildii z innego serwera, bo wiedzieliśmy, że taka istnieje. 3. Rzeczywiście nie lootłem żadnych 2xGS, 3xFaxe, Demon Shielda, Golden Legsów i MPA. Z Demona poleciał mi DSM i Crown Legs i jeszcze Demon pożyczył mi swojego Bright Sworda, żebym mógł go bloknąć i dał mi UH, a mojemu shooterowi sprezentował jako gratis SD. Odpowiedź dla ludzi normalnych: 1. Nadając nazwę Guildii nie wiedziałem, że takowa już na jakimś serwie istenieje, bo dotychczas zerkałem tylko na serwer ASTERA jako, że na nim akurat gram. 2. Ci co byli ze mnąwidzieli co lootłem i mi to wystarczy. 3. Koledzy moi zarówno ci z Guildii jak i nie, wiedzieli jakie mam EQ i to, które mam teraz jest jakby zupełnie inne. Dziękuję za uwagę, od teraz proponuję wklejać SS'y albo ewentualnie komentarze do nich ![]() Pozdro dla ziomów, frajerom pogarda xD No to SS z zupełnie innej beczki. Lukałem ostatnie statsy na http://erig.net i to co zobaczyłem doprowadziło mnie do śmiechu do łez. Dla jednych zabawne dla innych nie. Ale jak ujrzałem 290 EK z takim obfitym expem to padłem na kolana i powstałem. Poprostu śmiesznie to wygląda: ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kolonazbaq - 05-12-2006 o 23:49. |
![]() |
![]() |