|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Komandor Tarkin: You fucken thief! <ktoś>: I am not thief. I'm a ninja ![]() ale polewka była |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() RookGard:
P1: Hi. P2: Hiho. P1: Oh, you are wounded! Take, its a life fluid. P2: Thx. <10> P1: Np.
#23 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dobo nupie to ja ci ten txt powiedzialem!!11111
Gdzies mnie rozwalil taki txt(chyba w topicu na ircu byl): player: OMG! WHO LURED A BR TO KAZORDOON? |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() musze... ale to musze doswiezyc ten temat bo jest za***isty...
![]() ![]()
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() To nie bylo na tibii ale mnie niezle rozbawilo wiec pisze.
Bylem nad jeziorem z kolegai slyszymy haslo: Ej <imie> ktora godzina bo chyba MI STANĄŁ.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Świetny temat ^^
Gdzieś na forum była taka rozmowa (sorki ale nie pamiętam autora -.^): p1: sell f-axe p2: mi buy 30k p1: ok, ab? p2: no, br. Albo hasełko, które sam wymyśliłem ^^: "taka hu*jnia jak z tąd do Brazylii" Piszcie więcej.. plxxxxcxx!!!!1111oneoneone |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() ostatnio wracam z cyców i patrze gosc 48lvl ryc ucieka przed cycem a ten go jedzie po 50
0.0 |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Pewnego dnia pojawilo sie ogloszenie na trade:
xxx: chce wstompic do gildii 16 lvl knight Wiec postanowilem posmiac sie na trade, bo czulem ze bedzie bedzie niezly ubaw. Napisalem wiec na trade: chce wstompic do gildii 16 lvl knight LOL ![]() Po minucie ten gostek sie do mnie odezwal. Oto jak przebiegala rozmowa: xxx: pol xxx: aj oco ci chodzi ja: a co? xxx: chcem wstompic do gildi knight 16 lvl xxx: oto ja: niom xxx: aprzyjmiesz mnie ja: popatrz do slownika xxx: poco ja: jak sie po polsku pisze ja: ile ty masz lat? xxx: spiesze sie xxx: 13 xxx: a co ja: bo na 8-9 wygladasz ja: lol ja: serio? xxx: nie poprostu sie spiesze xxx: 13 lat i chcem wstompic do gildi xxx: masz gildie ja: nie przyjme cie do gildii xxx: czemu xxx: plz ja: bo jej nie mam ![]() ja: 16 lvl niewiele gildii przyjmuje xxx: no ale jaks moze xxx: ja potrzebuje ja: po co ci? ja: ? I teraz text ktory mnie rozwalil: xxx: ja jestem na kafeji i jak gram to inni ze som starsichcom mnie dedowac ja: serio? xxx: tak! Ostatnio edytowany przez Arthus Drag'Tail - 16-01-2005 o 08:49. |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() grałem raz w kafejce, bo komp zajęty , przybija kolega i wskazując na martwego potwora pyta (nie wiedzial) - czemu to sie nie rusza? zabij!zabij!
to jedno , co widzialem xD |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
A co do najzabawniejszego tekstu, to mi kiedyś wyszedł. Znudziła mi się gra na amerze moją postacią. Miała ona nik Roland. idę pod depo w carlin i mówię: -Please all logout Na co ludzie -No! are you stupid???!!! A ja: -Exevo gran mas vis Wylogowałem 9 osób +automatyczny ban...;p
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() Haha, kiedyś (gram na non-pvp) jakiś koleś do mnie "noob", no to ja "why?", a on "HUNTED BY BUBBLE"
![]() ![]() ![]() ![]()
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() oto jakiim noobem/newbie ja bylem: po kazdej udanej sprzedarzy albo kupnie mowilem thx tak jak inni. czasem ktos (jakis br) mowil ty zamiast thx. i wchodzilo:
ja: thx ktos: ty ja: ja ? ja: pl? i potem nic nie odpowiadal, dopiero po tygodniu sie skapnąłem, ze ty to skrot od thank you ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() kiedyś ide sobie na północ od thais i u sama jak to dosyć często bywa stoi ktoś i coś sprzedaje. Nagle pisze sell chain brass zgniłem i poszedłęm dalej (miałem sobie taki opis zrobić ale coś innego skopiowałem nieco później i nie wyszło)
Ostatnio edytowany przez Klikaczz - 18-10-2006 o 21:52. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hehehhe nieraz takie teksty bardziej śmieszą niż przypały na lekcjach. Szkoda, że większośćcinie pamiętam :<
Stoimy afk może w 15 w trakcie jakiegoś questa(wtedy jeszsze były stare outfity), nagle kumpel zmienił outfit na pakera, a drugi kumpel z końca ekranu "nie spinaj sie" ![]() ![]() Edit : Heh zleksza stary ten temat ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Rinnaroc - 18-10-2006 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Biegne sobie raz do depo w ab. A tu mi taki koles walnal:
on:Red lion hunted!!! he kill me hunted him all hunted Albo ide sobie do domq mojego kolegi, atu widze jakis koles wrzuca smieci do jego domq. Oczywiscie go zabilem... Znowu przyszedl i mi: on:why you kill me? ja:lol on:i clean home XD Raz z moim kolega siedzimy pod thais na cycach i podebiega do nas koles: on:leave kolega:go away ja:moze uzyc sd? kolega:nie on sobie pujdzie on:why you say fucker? hehe expie sobie na zamku kolo ab, a tu jakis noob do mie: on:edron? ja:no on:aha dziex ide na demony (okazalo sie, ze jest polakiem ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Grałem kiedyś postacią kumpla (81 Level MALE
![]() on: cześć ja: znamy się on: bedziesz mojo dziewczyno Ale miałem ubaw ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Archeolodzy się znaleźli... jest przyklejony temat do "wyśmiewania noobów".
|
![]() |