|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: Ovvner - Javal
Gildia: Memento Mori - Sweet Guys
Świat: Celesta-Unitera
Poziom: 172
Poziom mag.: 74
|
![]() niezasłużyliście sobie
![]() ![]() btw mam nadzeje ze zaczną wkoncu komentatorzy dopisywać, bo średnio przeyjemnie sie wrzuca fotki niewidząc żadnego zainteresowania, żadnego zdania na ich temat itp, fajnie by było zobaczyc tu chociaz jakies (rozwinięte! ![]() no nic to farao + cosik jeszcze wrzuce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sam ledwie i cudme rpzezyłęm...niezauwazyłem nawet jak yoozek padł i sie dopiero kapnołem jak farao i dem obiły mi łądnie gebe... ![]() a tu jakis loocik z herków ![]() to narazei wsio niedługo jesli temat sie rozkręci cosik ejszcze zarzuce(a mam z czego wybierać ponad 1k fotek na 2 pb uploadniętych ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Ovvner coś nowszego plx ; d
Pozatym gz all! |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) nowego narazie niemam i mówiłem już o tym
2) to nie org.pl tu tych fot niedawałem......................... 3) może jakieś bardzje treściwe komenty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Świat: Chimera
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Ja tam w te mpa wierzę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktoś prosił o rozwinięte komętarze, więc postaram się
![]() Faraon hunt, coś wspaniałego. Jedyny co w nim złego to to, że bloker padł :/ Demonki, też świetnie. Loot dopisuje to jeszcze lepiej ;D Mam nadzieję że kiedyś też tak dam rade ;] Gz pro ;p Btw. ładne hity wchodzą. Podniesienie się po hacku - rzecz nie łatwa, ale widać że Ci się udało/udaje @Lord Geed, fajnie musi tam na bk być ;] Naawet nawet hity wchodzą |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() ~ Ss'y to sama 'smietanka'.
Widac tu ogromne doswiadczenie gracza a takze jego odwage. Gratuluje wszystkich lootów. EDIT :Zadko komentuje ss'y , lecz tu zrobie wyjatek gdyz z ogromna ciekawoscia je ogladam. ![]() Pozdro : ]
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - Ostatnio edytowany przez Guivain - 06-12-2006 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nic, delikatnie mówiąc zostaliśmy olani ciepłym moczem(25 postów w tym ~~10 naszych) na 1,2k odwiedzin, widocznie srenido was interesuja nasze sski, dzisja/jutro zamkne temat albo skasuje zalerzy co tma mozna tu robic na tibia.pl
![]() cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Jeszcze raz : Wypasione Screeny!!!!!!!
Ludzie komentujcie, bedzie warto..... Czekamy na nowe ss'y :< :< :< :< GL & HF
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera/Secura
|
![]() Tak, dawajcie na orgu, bo tutaj nupki nie widzą przyjemności w komentowaniu waszych jakże ładnych fotek ; p Javal, olej stary temat i dawaj do nowego Memento Mori (oczywiście na org) ; )
Pozdro!
Ostatnio edytowany przez mEEEh - 08-12-2006 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten temat zostanie zamkni/usunięty no nic zostaliśmy olani ciepłym moczem to sie nic niepiradzi
Za to mam info dla wsyzstkich tych(a jest tu 1 chyba ;P) którzy czytali mój temat na tibia.org.pl otowrzyłem go i wrzuciłem dzisja 37 fotek nowych -> link ![]() tylko uważajcie kłutnie offtopy itp będą karane otworzyli mi temat ale jest zaostrzony rygor ![]() http://forum.tibia.org.pl/showthread...14314&page=150 |
![]() |
![]() |