|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Toxic Fire powiem szczerze nie podobał mi się wogóle, ale za to ten drugi, Endless Shine the Killing - wybitny. Niestety trzeciego filmu nie miałem okazji obejrzeć, gdyż po prostu nie zdążyłem ściągnąć.
Pozdro. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Sam niedlugo sprobuje cos zmontowac z filmow jakie mam na dysku (4.500 filmow TibiCam - 3G ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Temat bardzo ciekawy założyłeś ;]
Powinien znalezc sie tu jeszcze wmv z Black Widows , Berylian Warfare, Next Generation the movie oraz White Eagle the movie . Są to wmvaly moim zdaniem godne uwagi ;] . Toxic Fire ... świetny wmv . |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() przydalby sie Dancing Shadows z Kyry , moim zdaniem filmik jest lepszy od Toxic Fire nawet. jakbys mogl - wrzuc. aaa no i wiesz co - Liches of Archinare: official movie. najlepszy filmik jaki kiedykolwiek widzialem z Tibii, ale niestety tylko na video.google wiec jakosc mizerna. A i tak jest najlepszy
![]() ![]() ![]() jesli ktos ma te filmiki na dysku - wrzucilibyscie mi na rapidshare ? ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Za to ten drugi film, tak jak mówiłem, po prostu świetny. Btw. Jeżeli oglądasz filmy z ludźmi których znasz, to jest to zdecydowanie większe "przeżycie". Tutaj link do mojego jedynego jak narazie filmu. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104405 Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak już pisałem Dancing Shadows wrzuć - najlepszy ***** z podanych tu wg mnie
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() Yreneush - a widziales Liches of Archinare ?
![]() filmik LoA jest wg mnie swietny. Dancing Shadows zreszta tez. Co do Wanyna - az zatesknilem za stara grafika ![]() A co do Toxic Fire, no coz. Ty mowisz monotonny - ja mowie dokladnie pokazujacy fragi ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() BOSKI unit? a widzial ktos film acko? 10+ ludzi z unitu pod inna nazwa go gonila i ze swoim boskim pvp nie umieli go zabic
![]() a co do szwedzkie lacze i boskie pvp to powinno to wygladac tak : szwedzkie lącze + boski bot.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() endelssa mialem juzj akies pol roku temu on jest troszke stary ale JARY
![]() jestem tak jak duzo wyzej kolega za dodaniem sergio demon slayer i moglbys dodac lord lejo jakosc slaba ale chodzi o film^^ i Balckwindow szwedow na polakow dobry film tez pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Do autora:
Nie pisze sie złóżyte, tylko zużyte. Może pora zainwestować w jakies słowniki j.polskiego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: wieczna zagadka?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: chyba na pewno
Świat: Aldora
![]() |
![]() Filmiki super ;P
wie ktoś może jak sie nazywa ostatnia muzyka z filmiku o Wanynie? ta "I try to be perfect..."
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @up
Sum 41 - Pieces |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() @Lord Lejo? Widzialem film i niczym mnie nie zachwycil. Nie najwyzsza jakosc, nie za specjalna muzyka, akcja ktora nie pokazuje nic interesujacego, a nawet nie jest opisane na filmie co ma pokazywac. Cytuj:
![]() @Offtopic Znacie jakiegos PA ktory wystepowal na paru filmach i jest z 30 min jak PAje? Mam pomysl na film, ale nie przypominam sobie zadnego materialu na temat jakiegos PA.
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() @up
"Imargam PA" ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein Ostatnio edytowany przez Slivi - 16-12-2006 o 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można wiedzieć, czy będzie wogóle jeszcze możliwość ściągnięcia stąd tych filmów??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Do Autora tego tematu
Robisz dobra robote, a jezeli mozesz wystaw film rowniez gildii Unit "The Big Show" tez ladny film, mialem go ale format byl :/ nagralem na plytke ale sie cos z nim satalo i nie dziala :/
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Czemu link to 1 filmiku nie dziala ??? Bedzie to naprawione czy moge zapomniec o obejrzeniu tego filmu, a z tego co mowicie to jest super...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
1) Atak Unitów i akcja w Veno Szybki masslog Unitów i w venore w trapa wpada Koniu, chwilke go Uha Chris Basso po czym ucieka do PZ. Przychodzi Komisarz Halski i probuje go wyciagnac z trapa. Koniu pada i Unit zaczyna gonic halskiego, po chwili trap i sie zlozyc, bo probowal ratowac kolege. 2) Fibula Chyba to bylo na fibuli to wtedy byl blad w dowodzeniu Kazadum i polowa ich tam padla ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() "Chyba to bylo na fibuli to wtedy byl blad w dowodzeniu Kazadum i polowa ich tam padla "
oni tam ubili vateriela poczym unit zrobil mass loga i zaczeli tam sie bić.. widac bylo kto jest silniejszy ![]() ![]()