|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
|
![]() lepiej nic nie bierz ;P bo padniesz i stracisz..
runy sobie uzywaj od 30+ lvl ;P bo tak to nie ma potrzeby ....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
|
![]() Jeśli to prawda że przy rzece respi się GS a po drodze do DC jakieś Wyverny albo Tarantule w takiej ilości jak pisaliście to się naprawdę wkurzyłem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Knightem expiłem tam od 15 levela do teraz (czyli do lvl 37), druidem od levela 12 (bez żadnych run leczących ani manasków ![]() ![]() A jaki był zajebisty loot, wczoraj tuż prze updatem wyciagłem 1,6k w złocie, 6 brass armorów, 3 iron helmety, horseman helmeta, steel helmeta i pare bat wings. <wspomina stare, odbre czasy> |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Pyrlandia
Imię: Mori Irild
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: :)
Poziom mag.: 21
|
![]() idac ta "normalna droga " trafisz tylko na legowisko tarantul + - 6 (tyle mnie gonilo ledwo uszlem z zyciem) natomiast gs jest podobno gdzies przy jakies rzeczce czy cos
obecnie jestem w katedrze i nie bardzo wiem jak stad wyjsc by nie wpasc na pajaczki i do tego przezyc :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Sylo Turand
Profesja: Elder Druid
Gildia: Levante
Świat: Nerana
|
![]() Nom o to mój biedny kumpel który wyruszył do DC po update tą samą drogą co zawsze [CHAR]Caresam[/CHAR] i co biedaka spotkało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakies pomysly jak wyjsc z DC i do tego przezyc ? nie znam za bardzo terenow kolo dc i nie wiem w ktora strone isc -_- a mapa respawnu mi duzo nie mowi :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: venore
Imię: seromontis
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 7
Poziom mag.: 7
|
![]() No to cpki zrobily nam niezly zarcik
![]() rzeczywiscie bylem dzisiaj sprawdzic i jest zaraz przy rzece gs i pare tarantule razem, ubilem go i pozbieralem okolo 7k oz loota bo widocznie kazdy zostawial i uciekal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Ja mam knighta 12 lvl skile 43/42 moge isc na dc. jak podac eq to pisac.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ty kozak jestes chyba nie wiesz na co sie porywasz
EDIT: udalo mi sie wyjsc z katedry spotkalem tylko 2 tarantule pare poison spiderow i na gorze 2 bandity inaczej piszac droga ktora podazalem wydaje sie stosunkowo bezpieczna zamieszczam mapke (widac na niej mnie ![]() -czerwona kreska stara droga tu spotkalem 6 tarantul :/ -czarna kreska 2 tarantule pare mini pajaczkow przy pustyni 2 bandity ![]() Ostatnio edytowany przez buu6 - 13-12-2006 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzies niby kolo rzeczki respi sie gs -_- nie kazdy jest bogaty nie stac mnie na uhy jak ja mam zaledwie pare k -_- a i jak na mnie siadze 6 tarantul to co chwile dostaje obrazenia to po 1 po 2 nie jestem w stanie wybic wszystkich 6 po 3 nie chce wpasc na gsa po 4 dopoki sytuacja sie nie wyklaruje tzn nie znajdzie sie bezpieczna droga to ja nie wracam do DC
wystarczy ze moj kumpel ktory podazal droga oznaczona czerwona kreska wpadl na gsa i co ? padl] http://www.tibia.com/community/?subtopic=character ![]() -czerwona niebezpieczna droga -czarna wydaje sie bezpieczna http://img301.imageshack.us/img301/559/dcmi5.jpg Ostatnio edytowany przez buu6 - 13-12-2006 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() @buu6:
Jeżeli poszedłeś tą drogą to miałeś farta że gs nie spotkałeś |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: BB
Imię: Shear Trio
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Eternia
Poziom: 35
|
![]() Cytuj:
@up Dokładnie miał szczęście ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlatego napisalem "wydaje sie bezpieczna" dobrze wiedziec tym bardziej teraz nie pojde do DC bo nie ma jak a mam za kiepski lvl i eq by przedrzec sie przez te pajeczaki
![]() Ostatnio edytowany przez buu6 - 13-12-2006 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() To jak ja tam będę teraz expił.. Na 25 sorcu Gs'a nie zabije xD Zna może ktoś inną drogę na DC Np. morską z dala od POH'u i rzeczki albo jakąś powietrzną samolotem może
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() proponowalbym skok na spadochronie prosto do katedry tyle ze raczej nie masz wprawy w tych sprawach wiec istnieje spore prawdopodobienstwo ze zamiast wyladowac w DC pofruniesz gdzies dalej np na respa gs-ow dlatego polecam skok bez spadochronu, wtedy napewno trafisz do miejsca docelowego
![]() ![]() ![]() dla sprostowania ... bedziesz niczym spadajacy kamien HE HE ![]() Ostatnio edytowany przez buu6 - 13-12-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Sylo Turand
Profesja: Elder Druid
Gildia: Levante
Świat: Nerana
|
![]() Blisko koło czarnej kreski respi się wiwerna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() milo ale to musial byc cud
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdybym to ja miol charka na high lvl to bym sie przelozl xxx razy po owej sciezeczce (przestrzegajac przy tym przepisow BHP i p.poz ) i tak po x-nastu przejsciach (naturalnie przy pozytywnych wynikach ) moglbym wystawic joj certyfikat jakosci "bezpieczna droga " hehe i atest PZH i co tam jeszcze jest.. ![]() Ostatnio edytowany przez buu6 - 14-12-2006 o 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: venore
Imię: seromontis
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 7
Poziom mag.: 7
|
![]() Swoja droga ciekawe o co cipkom chodzilo ze teraz -50 lvlami nie da sie dojsc do katedry a +50 lvlami sie tam nie oplaca chocidzic, czyzby o to zeby kupili pacc i mieli dostep do innych miejsc?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() tj b.prawdopodobne chca nas zmusic do kupna pacccc-a poprzez eliminowanie good expowisk co w koncu spowoduje ze tibia faccc-owa bedzie swego rodzaju trialem sprobujesz posmakujesz to musisz kupic paczke inaczej nie ma sensu grac bo po co skoro dostaje sie same ochlapy hm
![]() ![]() swoja droge mam ochote na ci*ke ![]() Ostatnio edytowany przez buu6 - 14-12-2006 o 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() No dobra, ale można jeszcze pokombinować iść jakąś drogą przez poh lub dokładnie iść sprawdzić w którym miejscu respią się te dwa gsy a potem opracować mniej więcej bezpieczną drogę...
|
![]() |
![]() |