Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-12-2006, 12:46   #21
Aurelius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz Pokaż post
co kogo obchodzi wojna dla mnie wojny na tibi to kretynizm który mało kogo to obchodzi i niedziwie się ze nikt prawie nieodpisuje gdyby to był hunt jakiś potworków z uptade mocnych to bym odpisał i to z chęcią ale fragi są nice
Kretynizm? Ktory malo kogo to ochodzi ??
Czlowieku od wojny i wygranych zalezy czy na serwie bedzie pokoj i lad czy zacznie sie PA, zabijanie innych dla przyjemnosci itp....Chyba nie wiesz co sie dzialo(jeszcze sie dzieje ale juz w bardzo malym stopniu) na Isarze...
Del'Toro ogarnelo serwerem i oni sobie żądali np płacenia pieniedzmi za dzienny hunt w Cyclopolis, jak by to byla ich wlasnosc i nie tylko w cyclopolis...
Chcial bys tak ? A na dodatek ze nie lubia polakow to jeszcze dupili kazdego kogo mogli, tylko szukali naszych rodakow...A jak bylo z Gottar'em...Gottar zamierzal zdobyc pierwszy lvl na Isarze a Del'Toro zagrodzilo mu ze to (chyba ) Meddiota bedzie pierwszym 100 lvl i Gottar ma czekac, w przeciwnym razie zginie i bedzie hunted ale(jak to polak) i tak zrobil pierwszy lvl 100
Zawsze mozesz siedziec z 4 literami na Non-Pvp serw i jak ktos Ci zabierze loota to powiedziec do niego "HUNTED" i zblokowac go gdzies na jakims potworku,co jest dla mnie bardzo smieszne niz odrazu zaczac go lac jak to na PVP przystalo <lol2><rotfl> Pozdro

Ostatnio edytowany przez Aurelius - 14-12-2006 o 12:52.
Aurelius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-12-2006, 16:10   #22
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aurelius Pokaż post
Kretynizm? Ktory malo kogo to ochodzi ??
Czlowieku od wojny i wygranych zalezy czy na serwie bedzie pokoj i lad czy zacznie sie PA, zabijanie innych dla przyjemnosci itp....Chyba nie wiesz co sie dzialo(jeszcze sie dzieje ale juz w bardzo malym stopniu) na Isarze...
Del'Toro ogarnelo serwerem i oni sobie żądali np płacenia pieniedzmi za dzienny hunt w Cyclopolis, jak by to byla ich wlasnosc i nie tylko w cyclopolis...
Chcial bys tak ? A na dodatek ze nie lubia polakow to jeszcze dupili kazdego kogo mogli, tylko szukali naszych rodakow...A jak bylo z Gottar'em...Gottar zamierzal zdobyc pierwszy lvl na Isarze a Del'Toro zagrodzilo mu ze to (chyba ) Meddiota bedzie pierwszym 100 lvl i Gottar ma czekac, w przeciwnym razie zginie i bedzie hunted ale(jak to polak) i tak zrobil pierwszy lvl 100
Zawsze mozesz siedziec z 4 literami na Non-Pvp serw i jak ktos Ci zabierze loota to powiedziec do niego "HUNTED" i zblokowac go gdzies na jakims potworku,co jest dla mnie bardzo smieszne niz odrazu zaczac go lac jak to na PVP przystalo <lol2><rotfl> Pozdro
gram na non-pvp bo jestem uzalezniony od pekowania na pvp ciagle mialem bana za pk ;]

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić
Wielki Mancyz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania