Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-08-2004, 14:10   #21
Rahim
Użytkownik Forum

Rahim's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2004

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
Domyślny Pierwsza historia o miłości.

Niewiem jak to się stało siedzieliśmy w kinie, ona do mnie przlgnęła całym ciałem. Nie pamiętam tytułu film, pamiętam, że sala była pusta. Trochę wypiliśmy, jakoś tak wyszło, że zacząłem całować ja po szyi.
"Nie tutaj ogierze" powiedziała. Pociągnęła mnie za sobą, do żeńskiego kibla. Nikogo nie było. Siedłem w kabinie. Nie wiem jak to się stało, siedziałem nagi ze swoją męskością na wierzchu. Miała spudnice pośpiesznie rozerwała pończochę. Siadła na mnie ja zanurzyłem się, w nią, w jej pofałdowaną kobiecość. I byłem w niej w tej ciemnej, ciepłej ciemności. Czułem ja przy pierwszym ruchu mimowolnie jęknąłem. Potem jednak było lepij, ruszała się w rytm bicia jej serca, pamiętam, gorące ciało. Włożyłem, ręce pod bluskę. Nie miała biustonosza. Chwyciłem za dwie masywne piersi i zacząłem je ściskać jak piłeczki. Nagle stła sie przyjemnie ciężka, nastąpiłey szybsze ruchu, tak jest nadchodzi mam to. Pocałował mnie szyje zdziwiłem się, ona pośpiesznie wstała, walnęła mnie otwartą ręką. "Wykorzystałeś mnie" i odeszła, pamiętam dalej, to że siedziałm tąpo wpatrując się w podłogę.

Autor tego tekstu nigdy nie uprawiał sexu, wszystko wyprodukowała jego chora wyobraźnia.
Rahim jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-08-2004, 18:56   #22
Blood_Drinker
Użytkownik Forum

Blood_Drinker's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie

Blood_Drinker ma numer GG 2410718
Strzałka jak już jesteśmy w temacie

Więc tak: jest 6 charakterystycznych cech dobrego związku. na pierwszym miejscu wymienia się NIEZALEŻNOŚĆ PARTNWRÓW. Wbrew pozorom, dobry związek musi być oparty na niezależnym życiu i zainteresowaniach obu stron. jeśli każde z partnerów wie, po co żyje i ma dobrze określone cele, razem stanowią silną parę. Zbyt duża zależność prowadzi do "trójkąta winy" w którym partnerzy kolejno zamieniają się rolami "wybawcy" "ofiary" i " prześladowcy". Druga cecha to NIEWYMUSZONE DAWANIE. Po polsku - troszczenie się o partnera dla samej przyjemności, robienia tego bez oczekiwania "rewanżu" [] Trzecia [ta najbardziej dotycząca tematu] to INTENSYWNE WSPÓŁŻYCIE SEKSUALNE. Z badań niby wynika, że związki szczęśliwe odbywają stosunki seksualne 3 razy częściej niż te złe [znaczy się nieszczęśliwe]. Nudzi mnie juz to pisanie i zdradzę jeszcze 3 pozostałe cechy bez opisów [bo chyba nie trzaba]. Więc: UMIEJĘTNOŚC KŁÓCENIA SIĘ, SZCZEROŚĆ oraz ZAUFANIE. That`s all :tongue:
Blood_Drinker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2004, 10:54   #23
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jedi
Temat żałosny, a nawet bardzo*. Na takie temat jest wiele forów bardziej pasujących klimatycznie...

*jak na to forum i oceniając po poziomie dyskusji
Poziom dyskusji CI nie odpowiada mowisz... Napisz cos co go chociaz troche podniesie ok?
stary 01-09-2004, 23:03   #24
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

@Rahim: to nie jest konkurs na opowiadania erotyczne... -.-

@Topic: czyjeś opowiadanie niewiele pomoże... to trzeba przeżyć; seks to coś więcej niż kopulacja... Kiedy jesteś z ukochaną osobą i oboje się kochacie, czujecie, że chcecie być ze sobą, zbliżacie się do siebie, angażujecie całych siebie, w pełnym zaufaniu oddajecie swoje ciało drugiej osobie, czujecie jedność jak nigdy wcześniej. No i: najważniejszym organem erotycznym jest mózg.
Tutaj czyjeś doświadczenia mogą troszeczkę ukierunkować Ciebie; poradniki mogą pomóc lepiej zrozumieć, co się dzieje, czemu się dzieje i co zrobić, żeby jak najlepiej przeżyć to niesamowite doświadczenie jakim jest seks. Ale jednak to wszystko na nic, jeśli sam tego nie dotkniesz, nie poczujesz.
I radzę napalonym nastolatkom nie spieszyć się. Wiem, że są wyjątki, o których była mowa. Ale najpierw pokochajcie drugą osobę, bo bez prawdziwej miłości seks jest bardzo zubożały. A na to wszystko potrzeba czasu. Naturalny popęd i chęć zrobienia tego - w porządku, ale nie jesteśmy zwierzętami.

Ech... jak zwykle moralizuję. Ale ktoś musi odwalać czarną robotę...
advocatus diaboli :>
Raynold jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 18:48   #25
Pieniopl
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

a ja szczescia do stałych związków z kobietami niema...a w życiu sexualnym to już były 2 jak na 19lat to chyba dobry wynik
Pieniopl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 19:46   #26
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieniopl
a w życiu sexualnym to już były 2 jak na 19lat to chyba dobry wynik
Noo, i właśnie o takich ludziach pisał Dobo... gratulacje, masz "dobry wynik"...:/
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2004, 20:05   #27
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

A prosiłem żeby nie pisać w tym temacie takich żeczy, (pieniopl) tu chodziło raczej o wypowiedzi, które wnosiły by "troche więcej" do tematu, ale i tak dobrze, że nie napisałeś - a ja to przeleciałem takie 2 dupy ...
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania